Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
1. ok
2.ok
3. zamlklé v 19 tt, příčina nezjištěna
4. ok, povedlo se hned první měsíc, rodila jsem skoro přesně rok po zt
@Katcza ahoj, tyjo máte toho za sebou dost. Přeju, ať to jde hladce a jste zdraví a spoko. Děkuju za komentář 😊
1. ok
2. biochemko 5tt
3. SP 9tt
4. ZT s revizi 13tt
5. OK
@Anonymní píše: Více
Koukam, ze jsme na tom prakticky stejne
Zamlklá těhotenství první 4. Z pátého dcera a o 7 let později syn.
@Anonymní píše: Více
Já jsem tenkrát taky bohužel měla své první těhotenství neprosperující, jako ZT…
Bylo to pro mě těžké, protože jsme si miminko moc přáli.
Ale hned po tom zhojení a zotavení, jsme při první ovulaci na to vlítli a naštěstí se všechno vydařilo až ke zdárnému konci. Narodil se nám chlapeček. ![]()
Moc ti přeji, ať vám to tentokrát vyjde a máte zdravé děťátko.
![]()
Já jsem měla také první těhotenství zamlklé a druhé naprosto v pořádku. Mám trombofilní mutace a u druhého těhotenství jsme pohlídali včasné nasazení Clexane, ale dle doktorů by to by to na to první těhotenství zřejmě nemělo vliv.
@Micromia píše: Více
Ano, to by opravdu nemělo…Protože tam je ten hlavní problém už v těch samotných reprodukčních buňkách ve fázi toho oplodnění. Alespoň tak mi to bylo tenkrát řečeno, když jsem nechtěla věřit tomu, proč se tak stalo. ![]()
Doslova mi řekli, že vajíčko bylo oplodněno nekvalitní spermií.
1. těhu ve 35 - miminko
2. těhu 13 měsíců po porodu ZT v 8+3
3. těhu jedna menstruace po revizi - miminko
4. těhu nyní 10+2 zatím ok (39 let)
Jedno ZT nic neznamená, spis jen dobre znameni, ze tehotnime 😊 👍
Mela jsem ZT 3×, z toho dvě v druhém trimestru s revizi, ale deti mám 2, takze dobry ![]()
Já to měla takto:
1. spontánní potrat
2. zamlklé
3. Spontánní potrat
4. syn
5. spontánní potrat
6. spontánní potrat
7. dcera
Ale znám spoustu lidí, u kterých to bylo jen jednou a pak už nikdy víc. Takže držím palce, ať to je i váš případ. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.