1.trimestriální screening - výsledky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
20.9.16 12:15

@Lucie486 Nedělá se nic navíc. Pokud jsou výsledky v pořádku, tak na věku nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
20.9.16 12:19

@Lamátko je mi taky 36 a screening mám negativní, takže na plodovku nemusím. Ale i když ti to doktor doporučí, povinné to není. :-)
Akorát můj gynekolog mluvil něco o konzultaci s genetikem, tak nevím :think: :think:
Příští týden mám na gyndě kontrolu, tak uvidím co mi řekne. Ale pokud ti screen dopadne dobře, určitě tě nikdo na plodovku nepožene. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.9.16 07:54

Holky chci se zeptat, výsledky krve ze screeningu mi doktor může říct i dříve nebo až pri vyšetření ultrazvukem? Já byla na krvy ale objednaný jsem až měsíc po odebrání krve. Jo a volali by kdyby už bylo něco špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.9.16 10:26

@Lamátko Krev se nedá posuzovat samostatně, ale vždy v kombinaci s ultrazvukem. Hodnoty samostatně nemají správnou vypovídající hodnotu. Takže nemá cenu znát jen výsledky krve. Screening se hodnotí vždy jako celek - krev+utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.9.16 10:52
@Lucie486 píše:
@Lamátko Krev se nedá posuzovat samostatně, ale vždy v kombinaci s ultrazvukem. Hodnoty samostatně nemají správnou vypovídající hodnotu. Takže nemá cenu znát jen výsledky krve. Screening se hodnotí vždy jako celek - krev+utz.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.9.16 15:21

Holky, jen kdyby vás to některou zajímalo, tak jsem se dočkala odpovědi ohledně nosní kůstky od porodníka MUDr. Michala Kouckého.
Kopíruji: Dobrý den, nosní kůstky se užívá spíše jako doplňující informace u žen, které mají tzv. intermediární riziko, tj. pod 1:1100, u Vás tedy není nutné, resp. není zvyklé ji rutinně měřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí