2. den po IVF mě bolí prsa jako před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.18 12:15
@Anonymní píše:
Ahoj jej tak se hlidej abys neonemocnela ja mám docela dost velký bolesti v podbrisku a jsem nafoukla mě zase budí bolesti v podbrisku ale zase ty prsa co boleli tak to mě přestává ty hormony snama pekne cloumaji rikam si abych to každou chvíli nedostala když mám bolesti v podbrisku vůbec nevím kolikrát ikdyz sem šla na malou tak to prve zabolelo a pak dobrý snad budeme na dobre cestě a vyplní se nám miminko strašně mám strach :( aby se zadarilo

Jo to by bylo fajn!!! Držím palce at MS nedorazi!!! Test jsi ještě zkoušela? Já zkusím až ve čtvrtek tj. 7 dní po ET

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 12:17
@Anonymní píše:
Jo to by bylo fajn!!! Držím palce at MS nedorazi!!! Test jsi ještě zkoušela? Já zkusím až ve čtvrtek tj. 7 dní po ET

Zkoušela už včera dyl večer pididusik ale fakt člověk to musí úplně hledat aby to viděl a dneska ráno opět a ten samej pididusik vůbec to nesili tak nevím zda to je možné mít třeba víc dni za sebou jen pididusika aniž by to sililo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 12:28
@Anonymní píše:
Zkoušela už včera dyl večer pididusik ale fakt člověk to musí úplně hledat aby to viděl a dneska ráno opět a ten samej pididusik vůbec to nesili tak nevím zda to je možné mít třeba víc dni za sebou jen pididusika aniž by to sililo…

Zkus ještě zítra ráno. I pididusik se zatím počítá :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 12:30
@Anonymní píše:
Zkus ještě zítra ráno. I pididusik se zatím počítá :potlesk:

Bojím se zkoušet je to fakt takový ze to člověk musí hledat aby to vůbec viděl ????co když o zítra rano bude stejný pididusik někdy i těm testům se nedá věřit …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 12:47

Za zkoušku nic nedáš. A nebo se nenervovat a počkat až na krev… ;)

• Citovat
  • Upravit
36
24.9.18 12:50

Ahoj holky jsem 3 den po ET a nejradši bych testovala :D kdy jste poprvé testovaly vy? Prsa mě též občas pnou a dnes motani hlavy a bolení v kříži ráda si tu s vámi vyměním své dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 13:23
@Gia28 píše:
Ahoj holky jsem 3 den po ET a nejradši bych testovala :D kdy jste poprvé testovaly vy? Prsa mě též občas pnou a dnes motani hlavy a bolení v kříži ráda si tu s vámi vyměním své dojmy

Ahoj . No 3 den po et je docela brzo. Tvoje příznaky můžou být ještě dozvuky Ovitrellu a HCG jim podobným. Výdržla bych.

• Citovat
  • Upravit
36
24.9.18 13:57

Vydržím.....při stimulaci jsem žádné bolesti a stavy neměla snášela jsem injekce velmi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 13:59
@Gia28 píše:
Vydržím.....při stimulaci jsem žádné bolesti a stavy neměla snášela jsem injekce velmi dobře

Ahoj ja třeba i při ty stimulaci jsem cítila podbrisek ale tedka teda od začátku jsem furt nafoukla a bolí mě spodek je to něco :D snad nám to všem vyjde drzim palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 19:15
@Anonymní píše:
Za zkoušku nic nedáš. A nebo se nenervovat a počkat až na krev… ;)

Tak zkoušela jsem clearblue????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 19:34
@Anonymní píše:

Suprrr gratulujuuuu :kytka: :kytka: :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 19:52
@Anonymní píše:
Suprrr gratulujuuuu :kytka: :kytka: :*

Děkuji , ale ještě není vyhrano spíše tak přemýšlím po ovitrelle jsem cca 13 dni snad to nebude ještě ono :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.18 12:27
@Anonymní píše:
Děkuji , ale ještě není vyhrano spíše tak přemýšlím po ovitrelle jsem cca 13 dni snad to nebude ještě ono :D

Uvidis. Ale ja verim ze to je mimi. Jinak já bez příznaků. Už si pomalu myslím že je to v háji :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.18 13:27
@Anonymní píše:
Uvidis. Ale ja verim ze to je mimi. Jinak já bez příznaků. Už si pomalu myslím že je to v háji :,( [/citace
Delala sis test zkoušela si ? Ja dneska ráno zvracela nevím proč přece po týdnu nemůžu mít příznaky …a v podbrisku mě teda bolí dost kord když chodim jinak bez příznaků a co tak čtu plno holek nemá příznaky tak buď v klidu to vyjde
  • Citovat
  • Upravit
36
25.9.18 13:35
@Anonymní píše:

Ahojky po kolika dnech od ET jsi dělala test? Jinak gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.