Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Jo to by bylo fajn!!! Držím palce at MS nedorazi!!! Test jsi ještě zkoušela? Já zkusím až ve čtvrtek tj. 7 dní po ET
Zkoušela už včera dyl večer pididusik ale fakt člověk to musí úplně hledat aby to viděl a dneska ráno opět a ten samej pididusik vůbec to nesili tak nevím zda to je možné mít třeba víc dni za sebou jen pididusika aniž by to sililo…
@Anonymní píše:
Zkoušela už včera dyl večer pididusik ale fakt člověk to musí úplně hledat aby to viděl a dneska ráno opět a ten samej pididusik vůbec to nesili tak nevím zda to je možné mít třeba víc dni za sebou jen pididusika aniž by to sililo…
Zkus ještě zítra ráno. I pididusik se zatím počítá ![]()
@Anonymní píše:
Zkus ještě zítra ráno. I pididusik se zatím počítá
Bojím se zkoušet je to fakt takový ze to člověk musí hledat aby to vůbec viděl ????co když o zítra rano bude stejný pididusik někdy i těm testům se nedá věřit …
Za zkoušku nic nedáš. A nebo se nenervovat a počkat až na krev… ![]()
Ahoj holky jsem 3 den po ET a nejradši bych testovala
kdy jste poprvé testovaly vy? Prsa mě též občas pnou a dnes motani hlavy a bolení v kříži ráda si tu s vámi vyměním své dojmy
@Gia28 píše:
Ahoj holky jsem 3 den po ET a nejradši bych testovalakdy jste poprvé testovaly vy? Prsa mě též občas pnou a dnes motani hlavy a bolení v kříži ráda si tu s vámi vyměním své dojmy
Ahoj . No 3 den po et je docela brzo. Tvoje příznaky můžou být ještě dozvuky Ovitrellu a HCG jim podobným. Výdržla bych.
Vydržím.....při stimulaci jsem žádné bolesti a stavy neměla snášela jsem injekce velmi dobře
@Gia28 píše:
Vydržím.....při stimulaci jsem žádné bolesti a stavy neměla snášela jsem injekce velmi dobře
Ahoj ja třeba i při ty stimulaci jsem cítila podbrisek ale tedka teda od začátku jsem furt nafoukla a bolí mě spodek je to něco
snad nám to všem vyjde drzim palce ![]()
@Anonymní píše:
Za zkoušku nic nedáš. A nebo se nenervovat a počkat až na krev…
Tak zkoušela jsem clearblue????
@Anonymní píše:
Suprrr gratulujuuuu
![]()
@Anonymní píše:
Suprrr gratulujuuuu![]()
![]()
Děkuji , ale ještě není vyhrano spíše tak přemýšlím po ovitrelle jsem cca 13 dni snad to nebude ještě ono ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji , ale ještě není vyhrano spíše tak přemýšlím po ovitrelle jsem cca 13 dni snad to nebude ještě ono
Uvidis. Ale ja verim ze to je mimi. Jinak já bez příznaků. Už si pomalu myslím že je to v háji ![]()
@Anonymní píše:
Uvidis. Ale ja verim ze to je mimi. Jinak já bez příznaků. Už si pomalu myslím že je to v háji[/citace
Delala sis test zkoušela si ? Ja dneska ráno zvracela nevím proč přece po týdnu nemůžu mít příznaky …a v podbrisku mě teda bolí dost kord když chodim jinak bez příznaků a co tak čtu plno holek nemá příznaky tak buď v klidu to vyjde
@Anonymní píše:
Ahojky po kolika dnech od ET jsi dělala test? Jinak gratuluji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jo to by bylo fajn!!! Držím palce at MS nedorazi!!! Test jsi ještě zkoušela? Já zkusím až ve čtvrtek tj. 7 dní po ET