Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
To ja jdu na odběry 8.10 máme to podobně. No tak musíme věřit a doufat jak každý říká nemyslí na to to se nedá proste pokud se to má uchytit tak se to uchytiuprimne taky na to moc nezasim protože ten klidový režim proste snažím se to dodržovat , ale doma musím něco málo udělat partner už toho má plné kecky vše dělat za mě ale samozřejmě se snaží ????
a co ty odpocivas ?:) jak bys měla
Já se hrozně nudím. Občas trošku pouklizim, ale protože je to teprve 2.den, tak zatím nedělám nic moc. Naštěstí jsem vše zvládla už před transferem.(umýt okna,koupelnu,podlahy,vyprat atd.) Dneska ještě polezim a zítra se půjdu na hodku projit. Držím fakt palečky. Už jen proto co jsme pro to všechno udělaly a vytrpely! To čekání ke nejhorší. ![]()
@Anonymní píše:
Já se hrozně nudím. Občas trošku pouklizim, ale protože je to teprve 2.den, tak zatím nedělám nic moc. Naštěstí jsem vše zvládla už před transferem.(umýt okna,koupelnu,podlahy,vyprat atd.) Dneska ještě polezim a zítra se půjdu na hodku projit. Držím fakt palečky. Už jen proto co jsme pro to všechno udělaly a vytrpely! To čekání ke nejhorší.
Mě říkali jen ten první den no ze druhy už muzu klidně ven pomalý prochazky a tak , .. přesně ja už měla dvakrát za sebou neúspěšně IUI . Tak sem nechtěla dal čekat a vrhla sem se do tohodle , nedokážu to pochopit jsme oba zdraví a ani jednou za ty 2. Půl roku se nezadarilo… ![]()
@Anonymní píše:
Mě říkali jen ten první den no ze druhy už muzu klidně ven pomalý prochazky a tak , .. přesně ja už měla dvakrát za sebou neúspěšně IUI . Tak sem nechtěla dal čekat a vrhla sem se do tohodle , nedokážu to pochopit jsme oba zdraví a ani jednou za ty 2. Půl roku se nezadarilo…
Ohhh to je mi líto. U nás je to trošku jinak. Pritel je o dost starší a ma varikokelu a 0 spermio. U me zatim nic moc nenasli. Až na tu nizkou ovarialni zásobu. Ale pry kvantita nezaručuje kvalitu, takže pry ok, jen že nesmím čekat. Snažíme se taky 2 roky! Manza uz 2× operovany a já teď to ivf.
taak snad… včera melo to drobatko 8 buněk ![]()
@Anonymní píše:
Ohhh to je mi líto. U nás je to trošku jinak. Pritel je o dost starší a ma varikokelu a 0 spermio. U me zatim nic moc nenasli. Až na tu nizkou ovarialni zásobu. Ale pry kvantita nezaručuje kvalitu, takže pry ok, jen že nesmím čekat. Snažíme se taky 2 roky! Manza uz 2× operovany a já teď to ivf.taak snad… včera melo to drobatko 8 buněk
Juj tak doufám ze se zadari
!!! Mě to daly po 5 denní kultivaci
uvidíš určitě se zadari … doufat a doufat nic jiného nám nezbývá
, mě vždy nejvíc mrzelo jak vseci kolem mě už mají miminko a ja furt niiic …to mě vždy úplně nicilo
ze zrovna mě se nedari a druhým jo no tak snad aspoň touhle cestou se na nás usmeje štěstí a pak to třeba půjde i přírodně a nebudeme stačit mrknout
moje Mamka na mě čekala 7 let … to teprve bylo něco jenže ta tam měla problémy srusty … no a když ji doktoři řekli ze tak 50 % ať stim nepočítá a hups už v tom litala … jinak žádné problémy u mě nebyli , ono to asi hodně člověk blokuje tou psychikou ale ono to jinak nejde jen tak to zty hlavy nevypustime
@Anonymní píše:
Juj tak doufám ze se zadari!!! Mě to daly po 5 denní kultivaci
uvidíš určitě se zadari … doufat a doufat nic jiného nám nezbývá
, mě vždy nejvíc mrzelo jak vseci kolem mě už mají miminko a ja furt niiic …to mě vždy úplně nicilo
ze zrovna mě se nedari a druhým jo no tak snad aspoň touhle cestou se na nás usmeje štěstí a pak to třeba půjde i přírodně a nebudeme stačit mrknout
moje Mamka na mě čekala 7 let … to teprve bylo něco jenže ta tam měla problémy srusty … no a když ji doktoři řekli ze tak 50 % ať stim nepočítá a hups už v tom litala … jinak žádné problémy u mě nebyli , ono to asi hodně člověk blokuje tou psychikou ale ono to jinak nejde jen tak to zty hlavy nevypustime
Přesně tak! To zvládneme! Přeji mocmoc // a brzy dej vědět co nového. ![]()
@Anonymní píše:
Přesně tak! To zvládneme! Přeji mocmoc // a brzy dej vědět co nového.
Ahojky tak co Jak se ti daří ?:) ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky tak co Jak se ti daří ?:)
Ahojky dneska me trosku pobolivalo v podbrisku. Rano, pak kdyz jsem ridila. Ted jsem si dala mensi siestu a na hodku spala, ale ja jsem spac, to neni nic neobvykleho. Snad to pobolivani ne MS
jinak nic. Co ty?
@Anonymní píše:
Ahojky dneska me trosku pobolivalo v podbrisku. Rano, pak kdyz jsem ridila. Ted jsem si dala mensi siestu a na hodku spala, ale ja jsem spac, to neni nic neobvykleho. Snad to pobolivani ne MSjinak nic. Co ty?
Jsme na tom tal nějak stejně maličko me poboliva. Spodek ke vsemu mi dnes pes jezevčík dupl na bricho no
uvidíme dokonce sem někde vycetla ze po 5 denní kultivaci by mohl být vidět duch na testu samozřejmě sem si ho dělala a nic tak trosku ta nadej mi klesla no
tak hlavně dost odpocivej
jsem jak na trnich zda to vyjde nebo ne , ale moc tomu nevěřím zese napoprvé zadari ![]()
@Anonymní píše:
Ještě je všemu se musím přiznat jsem kuřáka tomu asi taky moc nepřidá , ale snažím se to omezit kdybych stim sekla tak bych asi byla ještě víc v depresi ????
Tak to je dobrej hnus, hlavně že dítě chceš tak moc, že jdeš do IVF, ale za skončení s kouřením ti to nestojí ![]()
@rozand
V Caru , jsem jim to rekla sami mi doporucili ze ať to nejprve omezim, to se taky stalo mám známou co kourila jednu za druhou kdyby stim člověk sekl ze dne na den tak by to asi na psychice moc nepridalo tím pádem ani plodu ne . ![]()
Za dva a pul roku ses neodhodlala s tim skoncit, ze omezujes az ted? Psychika jsou vymluvy, ta se da resit i jinak, zdravotne pro telo tve, natoz ditete, je nejlepsi prestat okamzite.
@Anonymní píše:
Jsme na tom tal nějak stejně maličko me poboliva. Spodek ke vsemu mi dnes pes jezevčík dupl na bricho nouvidíme dokonce sem někde vycetla ze po 5 denní kultivaci by mohl být vidět duch na testu samozřejmě sem si ho dělala a nic tak trosku ta nadej mi klesla no
tak hlavně dost odpocivej
jsem jak na trnich zda to vyjde nebo ne , ale moc tomu nevěřím zese napoprvé zadari
Nadeje umírá poslední!!! Nikdy nevíš. Hlavně vydržet. A taky jsem si dneska rekla, že taky hlavně musím přestat číst emimino a těma o IVF
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky tak co Jak se ti daří ?:)
Ahoj co dneska nového? U me bolesti v podbřišku u mě ustaly, ale zase se objevil docela cetny vodnaty vytok, tak nevím. Už jsem z toho na palici. Do tiho mam rymu a probouzím se ve 3 ráno a pak nemůžu spat. Uch… Už ať je to za mnou
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj co dneska nového? U me bolesti v podbřišku u mě ustaly, ale zase se objevil docela cetny vodnaty vytok, tak nevím. Už jsem z toho na palici. Do tiho mam rymu a probouzím se ve 3 ráno a pak nemůžu spat. Uch… Už ať je to za mnou![]()
![]()
Ahoj jej tak se hlidej abys neonemocnela ja mám docela dost velký bolesti v podbrisku a jsem nafoukla mě zase budí bolesti v podbrisku ale zase ty prsa co boleli tak to mě přestává ty hormony snama pekne cloumaji rikam si abych to každou chvíli nedostala když mám bolesti v podbrisku vůbec nevím kolikrát ikdyz sem šla na malou tak to prve zabolelo a pak dobrý snad budeme na dobre cestě a vyplní se nám miminko strašně mám strach
aby se zadarilo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ještě je všemu se musím přiznat jsem kuřák
a tomu asi taky moc nepřidá , ale snažím se to omezit kdybych stim sekla tak bych asi byla ještě víc v depresi ????