Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojky. Měla jsem 463j 14 dni po et. Snad to tak bude pokračovat. Děsí mě, že mi nic není. Podbrisek přešel, jenom jsem si všimla, že nemám na nic chuť… ani ne tak nevolnosti jako spíš nechutenstvi a bolí mě prsa. To vše.. Co ty? Koliks měla?
Ahojky , no ja ještě nevím odpoledne mi budou volat a gratuluji krásná hodnota !!!! Jsem zvědavá co mi řeknou taky hned jak zavolaji dam vědět a jinak nemám žádné příznaky trosku citlivé prsa , a podbrisek obcas ale je. Minimálně.rikala jsem to v caru sestře říkala ze to člověk nemusí mít příznaky … a prej se tolik nemám hlídat , jinak tomu můžeme uškodit bude to dobre uvidíš musíme myslet pozitivně ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky , no ja ještě nevím odpoledne mi budou volat a gratuluji krásná hodnota !!!! Jsem zvědavá co mi řeknou taky hned jak zavolaji dam vědět a jinak nemám žádné příznaky trosku citlivé prsa , a podbrisek obcas ale je. Minimálně.rikala jsem to v caru sestře říkala ze to člověk nemusí mít příznaky … a prej se tolik nemám hlídat , jinak tomu můžeme uškodit bude to dobre uvidíš musíme myslet pozitivně
To jsou nejlepší recicky. Já jsem si řekla, že teď už je stejně všechno danne. Buď a nebo
takže držím pěsticky!!! ![]()
@Anonymní píše:
To jsou nejlepší recicky. Já jsem si řekla, že teď už je stejně všechno danne. Buď a nebotakže držím pěsticky!!!
Tak mi volali prý hodnota skoro 11000 příští týden ve středu ultrazvuk zdali je všechno v pořádku tak doufejmeeee
@Anonymní píše:
Tak mi volali prý hodnota skoro 11000 příští týden ve středu ultrazvuk zdali je všechno v pořádku tak doufejmeeee
Wowky super. Tak hodně stesticka ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky tak jaké jsou novinky? Mě je teda pěkně špatně, ale ne ráno jako spíš celý den. Ultrazvuk až 5.11. Je to tak dlouho
Co ty a ultrazvuk?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky. Měla jsem 463j 14 dni po et. Snad to tak bude pokračovat. Děsí mě, že mi nic není. Podbrisek přešel, jenom jsem si všimla, že nemám na nic chuť… ani ne tak nevolnosti jako spíš nechutenstvi a bolí mě prsa. To vše.. Co ty? Koliks měla?