2. den po IVF mě bolí prsa jako před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.9.18 13:22
@Anonymní píše:
Není to divny jak rikam plno ženských co tu psaly neměly třeba absolutně žádné příznaky . A potom našly //

Uvidime. Zitra už je to jasný buď a nebo. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.18 13:29
@Anonymní píše:
Uvidime. Zitra už je to jasný buď a nebo. :?

Určitě to bude příjemné překvapeni .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.18 21:36
@Anonymní píše:
Určitě to bude příjemné překvapeni .

Tak jsme v tom asi obe :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.18 17:07
@Anonymní píše:
Tak jsme v tom asi obe :kytka:

No vidíš to gratuluju uchytlo se toooo teď jen abysme to nedostali mám příznaky jak na ms bolest v pravým podbrisku :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.18 06:25
@Anonymní píše:
No vidíš to gratuluju uchytlo se toooo teď jen abysme to nedostali mám příznaky jak na ms bolest v pravým podbrisku :/

Ahoj. Já zase plasim, protože v pondeli jsem mela bolesti v podbřišku i prsou ale včera mi všechny příznaky ustaly včetně bolesti prsou i v podbřišku… bojím se ať to není biochemicke tehu. Ach jo… To jsou stresy… :( :roll: krev ve ctvrtek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.18 08:44
@Anonymní píše:
Ahoj. Já zase plasim, protože v pondeli jsem mela bolesti v podbřišku i prsou ale včera mi všechny příznaky ustaly včetně bolesti prsou i v podbřišku… bojím se ať to není biochemicke tehu. Ach jo… To jsou stresy… :( :roll: krev ve ctvrtek

Ahoj buď v klidu ja po ránu cca kolem 5 když vztanu k partnerovi tak mě boleji prsa silene a potom přes den nic chvilkove mám chvílemi též pocit ze to dostanu protože bych brzy měla predevcirem sem SLa na krev jako samoplatce a včera pro výsledky a měla jsem 981 tak snad to poroste do příštího pondělí zkusím vydržet to už jedu do caru na krev .. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.18 20:37
@Anonymní píše:

Ahojky tak co jak se daří ? Mas nějaké příznaky zvracení atd ? Ja absolutně nic. Pondělí jdu na krev tak uvidíme a co ty něco nového ? :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.18 22:21
@Anonymní píše:
Ahojky tak co jak se daří ? Mas nějaké příznaky zvracení atd ? Ja absolutně nic. Pondělí jdu na krev tak uvidíme a co ty něco nového ? :andel:

Ahojky! Hele me obcas ale fakt jen občas poboliva v podbřišku, jinak nic.. trošku mě to stresuje. Ale pry jak nekrvacim, tak prý ok a 1. sono 5.10. Asi se do té doby zblázním, ale stále věřím a modlim se pro to malé. ????????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.18 22:23
@Anonymní píše:
Ahojky! Hele me obcas ale fakt jen občas poboliva v podbřišku, jinak nic.. trošku mě to stresuje. Ale pry jak nekrvacim, tak prý ok a 1. sono 5.10. Asi se do té doby zblázním, ale stále věřím a modlim se pro to malé. ????????

Též se modlím jsem zvědavá na krev tenhle víkend bych to měla dostat tak snad se tak nestane , nemám žádné příznaky ????jen mírně prsa až mě to děsí ze mi nic není třeba nevolnost atd …, ale to asi bývá déle :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.18 22:25
@Anonymní píše:

Ten je dnešní snad neslabne ????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.18 22:38
@Anonymní píše:
Ten je dnešní snad neslabne ????

Jejda vidim, ze jsem udelala chybku. Chtela jsem napsat 5.11. Jinak neslabne a pak to vubec se tak nesmi sledovat. Jinak Ja uz netestuju… nemam na to nervy. Včera byla krev. Uvidím možná sem tam do toho 5.listopadu. Ale je fakt ze být tehu není žádná pohodička. :lol: drzim palecky!!! A informuj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.18 22:41
@Anonymní píše:
Jejda vidim, ze jsem udelala chybku. Chtela jsem napsat 5.11. Jinak neslabne a pak to vubec se tak nesmi sledovat. Jinak Ja uz netestuju… nemam na to nervy. Včera byla krev. Uvidím možná sem tam do toho 5.listopadu. Ale je fakt ze být tehu není žádná pohodička. :lol: drzim palecky!!! A informuj

A ty už si tedy byla na krvi a ultrazvuk nic nedělali ? Prave nevím když mám psané jít na krev , do 10h a docela bych byla rada kdyby udělali i ultrazvuk ????a jak ti dopadla tedy krev ?:o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.18 09:47
@Anonymní píše:
A ty už si tedy byla na krvi a ultrazvuk nic nedělali ? Prave nevím když mám psané jít na krev , do 10h a docela bych byla rada kdyby udělali i ultrazvuk ????a jak ti dopadla tedy krev ?:o :roll:

No jo no… z krve, ze jsem tehotna. Je to jiné než v ČR, třeba ti ultrazvuk udělají hned. Já až za měsíc a pokud začnu krvácet, tak rychle na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.18 09:59
@Anonymní píše:
No jo no… z krve, ze jsem tehotna. Je to jiné než v ČR, třeba ti ultrazvuk udělají hned. Já až za měsíc a pokud začnu krvácet, tak rychle na pohotovost.

Juj aha tak to drzim pasticky ať je vše jak ma byt???? a kolik si měla hcg v krvi ?:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.18 09:59
@Anonymní píše:
No jo no… z krve, ze jsem tehotna. Je to jiné než v ČR, třeba ti ultrazvuk udělají hned. Já až za měsíc a pokud začnu krvácet, tak rychle na pohotovost. *pesticky
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.