2 kluci - co k Vánocům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
58832
15.12.15 09:21

@rsisa syn má teda 5,5 a dostane hexbug soubojový most, potom knížky, pyžamo a triko. Společně s brášky 3 roky a 6 měsíců dostanou dřevěný parkovací dům, dřevěnou vláčkodráhu, dřevěné autíčka zachranáře, pěnu do vany s Olafem. A všechny děti dohromady stavebnici magformers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.12.15 09:32

@rsisa Včera jsme byly s maminkou od šestileťáka v knihkupectví a říkala, že koupí toto http://knihy.heureka.cz/…-dobrodruhy/.

Jinak pokud máte rádi hry, tak my máme doma http://www.svet-deskovych-her.cz/…alias-junior a je to velkej sukces (mám teda holku, ale myslím, že to tady nehraje roli) - pokud je malej hrací, myslím, že by ho to mohlo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
15.12.15 09:36

Můj starší má 5,5..co si vybavím tak dostane knížku s příběhy o Tomášovi, ještě jednu pohádkovou knížku, DVD s pohádkou, stavebnici geomag, pak něco jako merkur, vlakové nádraží k vláčkodráze, motanici, dvě trička. Ještě předtím má svátek, to dostane omalovánky Auta a pokladničku. Na Mikuláše dostal stíhačku a dětskou zástěrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
15.12.15 09:51

Tak 7 letý taky autíčkový toužil po hře Z pohádky do pohádky, asi dostane nějaké auto na dálkové ovládání, to nemá a chtěl plyšáka Angry Birds. No a praktické dárky jako zdravou lahev do školy, a oblečení.
Měl za úkol napsat Ježíškovi a vymyslel akorát toho plyšáka :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
15.12.15 10:00

Nasim klukum je 5 a ctvrt a od lonskych vanoc je u nas v kurzu lego. Letos si kluci vybrali vlaky od lega - jsou na dalkovy ovladani. No a pak jsou jeste vyborny magneticky stavebnice (pokud je doma mladsi sourozenec, tak doporucuju Smartmax - ma veliky dilky). Kamarad ma sestiletyho kluka a ten zas ujizdi na Magformers. No a velky prani jsou u nas pistole - takze dostanou bouchacky od Nerf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciexova
15.12.15 10:00

Napadá mě třeba kuličkodráha, autíčko dráha, vláčkodráha, nebo třeba nějáká auto dílna, autíčko na ovládání. Manžel si hrozně přeje syna, aby,,mu,, mohl kupovat modely :D aut a letadel

• Citovat
  • Upravit
2780
15.12.15 10:22

@Luciexova A co bude dělat, až mu je kluk bude ničit? Náš tatínek si koupil auto na dálk. ovládání, staršímu ho pod dohledem půjčí a malý se může podívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciexova
15.12.15 10:25

Uvidíme až se to stane :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2780
15.12.15 10:30

@Luciexova OT. Taky jsem měla naivní představy, že moje dítě nebude ničit a kreslit po zdi. Já jsem to nedělala. On nekreslí, rovnou dělá díry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.12.15 10:32

@rsisa Syn dostane 2 sady aut od Lego creator. Takže než si zajezdí, bude ho muset s tátou postavit. :D

http://www.toy.cz/?…

Dále Lego city hasiče, Albi tužku s encyklopedií, logické smart hry od Mindoku (Tři prasátka a Drak), pexetrio povolání, logopedickou společenskou hru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciexova
15.12.15 10:43

Máme dceru a ta je právě hodná, pěkně si hraje a nic neničí. Za dva měsíce bude i bráška tak uvidíme jestli se nám z něj vyklube čertisko :-D

• Citovat
  • Upravit
rsisa
15.12.15 11:13

Díky všem za tipy, určitě mě inspirovaly.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 17:40

Ahoj, oživím diskuzi, vy co máte kluky cca 3 a 6 let, co plánujete letos k Vánocům? Prohledávám diskuze a hledám inspiraci, tak budu ráda za nějaké tipy :) Že jsou kluci 2, tak to s výběrem je horší, hodně věcí už mají, hlavně po starším (vláčkodráhy, duplo, magformers, autodráha, garáž, vysílačky, kuličkodráhy, bagry..) a nějak letos tápu, co by je mohlo zaujmout. Zvažuju robota Zigyho, máte ho někdo a jak si s ním děti vyhrají? Taky rozšíříme Magformners, s tím si vyhrají hezky, ale dál mě nic moc nenapadá.

• Citovat
  • Upravit
5301
5.11.17 17:55

O dvou kluků je to vždycky složitější (moji 7 a 4 roky), taky nemám moc tušení co pro mladšího. Starší už si napíše nalepí dopis ale mladší nic moc nevymyslel. Oba dostanou nějaké lego, oblečení a knížku k Albi tužce, jinak moc nevím. Beru tipy pro obě věkové kategorie na hry i hračky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3195
5.11.17 18:11

Taky kluci,3 a 8let.ja už koupila oběma lego, knížky. oba teď měli narozky, starší dostal encyklopedie od larousse.jsou to otázky a odpovědi a malý tahače s džípem od Brudera. v životě si s žádnou hračkou tak nevyhrál. jeste kupují klukům tramvaje, ty milujou, dokoupím nějaké deskové hry, spíš pro staršího. malemu puzzle. knizky s otviracimi okénky oběma. pro malého jsem koupila ještě motanici. drive jsem jim kupovala autobusy, těch už ale máme plno. hlavne malý vše poničí. starsi loni dostal elektronickou stavebnici od Boffinu, ta je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák