2. kolo pohovoru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
2. kolo pohovoru
Pěkný podvečer přeju
![]()
Co mám čekat od druhého kola pohovoru? Je vhodné se nějak připravit?
Budeme tam už jen dva a po celodenním školení si vyberou člověka, kterého zaměstnají. Jedná se o nově vznikající pozici v administrativě (malá, rozvíjející se firma), kdy si chtějí člověka vyškolit pro své potřeby - kontrola dat, peněz, účetnictví
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží na tom, jaké byly požadavky
Klidně může dojít i na praktickou zkoušku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No toho se právě bojím, co po tobě můžou chtít ve firmě, u které vidíš data pár minut, nebo třeba hodinu a ještě se prostě v tom jejich systému neorintuješ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co přesně bylo za požadavky? Klidně může být test pozornosti, ale to bych u malé firmy nečekala.
Základní znalosti z účta…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na tohle se asi už nepřipravíš… Napadá mě, že po tom celodenním školení dostanete nějaký úkol, podle toho, jak ho splníte, si udělají obrázek o tom, jak rychle se učíte pracovat s novým systémem… Ale nevím, jen nápad… Tak hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky ![]()
@bjetuschka no, vím, na přípravu je asi pozdě, jdu zítra a dozvěděla jsem se to předevčírem..
právě mě ještě napadlo, že vytáhnu matroše z výšky a ještě si to pročtu teorii, ale asi radši budu spoléhat na přirozenou inteligenci a dobrý dojem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš si projít Word a Excel, pokud jsi s nimi nějakou dobu nepracovala, trochu si to osvěžit, nějaké účetní případy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty díky ![]()
no já jdu z práce do práce, za lepší,(teda snad) takže to umím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maole tak to máš v pohodě, udělej si klidný večer a jdi včas spát, víc už toho dneska neuděláš.
Ať to zítra vyjde! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle popisu práce pravděpodobně budou chtít vidět jak pracuješ s Excelem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maole U nás to obvykle bývá pohovor s přímým nadřízeným a vyjasnění požadavků na danou pozici. V prvním kole personální zjišťuje jen obecné předpoklady, zda se dotyčný na pozici hodí (včetně teda třeba i praktické zkoušky z jazyka a kancelářských programů) a jestli v životopise nekecal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@maole U nás to obvykle bývá pohovor s přímým nadřízeným a vyjasnění požadavků na danou pozici. V prvním kole personální zjišťuje jen obecné předpoklady, zda se dotyčný na pozici hodí (včetně teda třeba i praktické zkoušky z jazyka a kancelářských programů) a jestli v životopise nekecal.
asi tak nějak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skvěle, během příštího týdne vyřídím formality a hned nastupuju. A teprve teď začínám být nervózní, jak to v nové práci všechno zvládnu a jak rychle se „zajedu“. Ale pevně věřím, že to zvládnu ![]()
Jinak díky za Vaše rady tady, moc pomohly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit