2. kolo pohovoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
85
19.11.14 16:39

2. kolo pohovoru

Pěkný podvečer přeju :-) :mavam:

Co mám čekat od druhého kola pohovoru? Je vhodné se nějak připravit?
Budeme tam už jen dva a po celodenním školení si vyberou člověka, kterého zaměstnají. Jedná se o nově vznikající pozici v administrativě (malá, rozvíjející se firma), kdy si chtějí člověka vyškolit pro své potřeby - kontrola dat, peněz, účetnictví
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
19.11.14 16:44

Záleží na tom, jaké byly požadavky :nevim: Klidně může dojít i na praktickou zkoušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.11.14 16:46

No toho se právě bojím, co po tobě můžou chtít ve firmě, u které vidíš data pár minut, nebo třeba hodinu a ještě se prostě v tom jejich systému neorintuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.11.14 16:50

A co přesně bylo za požadavky? Klidně může být test pozornosti, ale to bych u malé firmy nečekala.
Základní znalosti z účta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
19.11.14 16:50

Tak na tohle se asi už nepřipravíš… Napadá mě, že po tom celodenním školení dostanete nějaký úkol, podle toho, jak ho splníte, si udělají obrázek o tom, jak rychle se učíte pracovat s novým systémem… Ale nevím, jen nápad… Tak hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.11.14 16:54

Holky díky :kytka:

@bjetuschka no, vím, na přípravu je asi pozdě, jdu zítra a dozvěděla jsem se to předevčírem..
právě mě ještě napadlo, že vytáhnu matroše z výšky a ještě si to pročtu teorii, ale asi radši budu spoléhat na přirozenou inteligenci a dobrý dojem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11770
19.11.14 16:56

Můžeš si projít Word a Excel, pokud jsi s nimi nějakou dobu nepracovala, trochu si to osvěžit, nějaké účetní případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.11.14 16:58

@Titty díky :-)

no já jdu z práce do práce, za lepší,(teda snad) takže to umím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11770
19.11.14 17:01

@maole tak to máš v pohodě, udělej si klidný večer a jdi včas spát, víc už toho dneska neuděláš. :) Ať to zítra vyjde! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
19.11.14 17:20

Podle popisu práce pravděpodobně budou chtít vidět jak pracuješ s Excelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.11.14 18:09

@maole U nás to obvykle bývá pohovor s přímým nadřízeným a vyjasnění požadavků na danou pozici. V prvním kole personální zjišťuje jen obecné předpoklady, zda se dotyčný na pozici hodí (včetně teda třeba i praktické zkoušky z jazyka a kancelářských programů) a jestli v životopise nekecal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.11.14 19:50
@Svistice píše:
@maole U nás to obvykle bývá pohovor s přímým nadřízeným a vyjasnění požadavků na danou pozici. V prvním kole personální zjišťuje jen obecné předpoklady, zda se dotyčný na pozici hodí (včetně teda třeba i praktické zkoušky z jazyka a kancelářských programů) a jestli v životopise nekecal.

asi tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11770
21.11.14 21:44

@maole tak co, jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.11.14 10:21

Skvěle, během příštího týdne vyřídím formality a hned nastupuju. A teprve teď začínám být nervózní, jak to v nové práci všechno zvládnu a jak rychle se „zajedu“. Ale pevně věřím, že to zvládnu :-)

Jinak díky za Vaše rady tady, moc pomohly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11770
22.11.14 21:04

@maole gratuluju, at se ti tam libi! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie