2 měsíční mimi pláče po jídle

31
20.12.13 07:23

2 měsíční mimi pláče

Zdravím všechny, mám 2 měsíčního prcka a skoro vždycky pláče po jídle. Jsme na sunaru, nutrilon a beba vůbec nevyhovuje. Sunar vypije s chutí pak se chvilku směje hrajeme si a do půl hodiny spustí pláč. Když jdeme po jídle ven, tak v kočáru hned usne. Doma pláče někdy i do dalšího jídla. Chudáček si uz vyplakal kýlu, tak musím dávat kýlni pás… když pláče, tak je jak prkno občas se prohne do luku. Prdiky to asi nejsou, protože když prdi, tak se smějeme nebo se u toho jen zašklebi. jo a když se mi ho podaří uspat tak v noci spí někdy i 5 hodin. Jak jste na tom vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4086
20.12.13 07:31

@SaSanka87 neublinkává ti? Mohla by ho pálet žáha, jak se mu mlíčko vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.12.13 07:35

@akcinaj právě že ne. Taky jsem nad tím přemýšlela. Prý může pálit i když neblinka. tak možná to je ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.12.13 07:39

Jo a vypije tak kolem 140ml tak mě napadlo jestli ho neboli bříško jak ho má moc plný než mu trochu slehne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.12.13 07:44

Mame to zhruba stejne, maly je plne kojeny tak si taky pockam na kusenosti ostatnich maminek, vcera vecer uz sem nevedela co nim…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.12.13 07:49

@zdendik nezabírá ani dudlík občas dam čajíček a to ho na chvilku zklidní, ale pak zas začne a taky nevím někdy se cítím napokraji sil. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
20.12.13 07:53

@zdendik Taky mám dvouměsíčního plně kojeného prcka a taky mi to občas dělá. Vždycky si ho ještě přehodím přes rameno a pokaždé je tam ještě zatoulany brkaneček, který ho tlačil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
20.12.13 07:54

@SaSanka87 jo může se mu to vracet jen tak že ani neublinkne. Já na to dávala gastrotuss sirup, blinkal mi sice dál, ale aspoň ho to nepálilo ;-) stojí cca 200 a není na předpis, tak to můžeš zkusit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.12.13 08:01

@poprvé těhulka jooo, to u nas nezabira, a nekdy si dokonce nekrkne vubec, moc to neumi chudak:-( qle tojle je nas ted pravidlem kazdy vecer, vztekani u jidla, pro nejdriv chce, pak zas ne, pak zase jo a tak furt dokolecka, pak ho boli brisko tk cvicime, masirujeme, nahravame, mazeme pupikem, obcas dame fenyklovy cajicek, uz asi dvakrat sm s uchylila k rektalni rource a nic nezabira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
20.12.13 08:01

@SaSanka87 taky jsme to s malou prozivaly. doktorkaz mi rekla, ze se jedna o koliku. u te nejde jen o prdiky.ted ma mala tri a pul mesice a dost se to zklidnilo.mala mi pila ve dvou mesicich 120ml, takze taky jedlik. musely jsme ty tri mesice nejak vydrzet a pak to proste preslo samo.je teda fakt, ze sunar mi rekla at rozhodne nedavam, ze ten pro deti, ktere boli brisko neni vubec vhodny. jeste je pry dobre mlicko hipp a hami na citlive brisko.my nakonec zkoncili na nitrilonu allergy care kvuli ekzemu a rekla bych, ze i ten nam dost pomohl, protoze je pry lehceji stravitelny jak normalni mlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
20.12.13 08:08

No a není prostě jen unavený? Co ho zkusit doma uspat v kočárku, nebo ho vystrčit na balkon? Jak ti spí přes den, když nejdete ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487

@zdendik My jsme taky strašně trpěly na prdíky a pomohl až Espumisan před každým krmením, ale až po týdnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31

@akcinaj díky za tip to bych mohla zkusit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.12.13 08:11

Tak ho zkus po jidle davat spat vzdycky. Mne se takhle kroutil, kdyz byl pretazenej. Ve dvou mesicich jsem dodrzovala max. 2 hodiny, pak spanek. No a kazdopadne se po jidle asi vyprdnete na nejaky hrani, pockej, az mu to trochu slehne. No a pak taky proste klasika na boleni briska. A davej mu odkrknout behem piti, aby nevypil celou flasku naraz. To u nas hodnepomohlo.

• Citovat
  • Upravit
31
20.12.13 08:12

@petrul když nejdem ven tak spí tak hodku někdy dvě po jidle a když nespí tak ai hrajeme a to je pak třeba vzhůru i 2hodiny sice bez pláče ale ja unavena. A když ho dam do lehátka abych na něj viděla tak to je řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí