Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, můj 9 měsíční syn se poslední dva dny budí s pláčem. Vůbec to neznám, vždycky spinkal krásně a klidně celou noc. spinká normálně sám v postýlce ale před pár dny prodělal šestou nemoc, měl vysoké teploty tak jsem si ho brala do postele.Ale teď se budí s brekem tak jsem myslela že to je tím že tam nechce spát ale budil se i v posteli. Budí se i 10× za noc. Poradíte? Děkuji
@Růženkaa může být cokoliv - od zubů až přes to, že si zvykl spát s Tebou v posteli. ![]()
@martina.se on právě že plakal i když jsem si ho vzala k sobě.. ![]()
@martina.se děkuju za odpověď, snad to odezní, za 2 dny jsem spala 8 hodin, vždycky se hrozně leknu když začne plakat
@Růženkaa věřim.. fakt těžko říct.. mému v tomhle věku rostly stoličky, to jsem nespala třeba týden v kuse ![]()
@Růženkaa píše:
@martina.se stoličky??malej nemá ještě ani jeden zub
můj měl komplet chrup v 15 m
Pokud dosud nemá zoubky, nejspíš to bude ono ![]()
@martina.se tak aspoň jste to měli rychle za sebou
no když jsem byla na pohotovosti s těma teplotama tak doktorka říkala že má trošku nateklý dásně.. že bych se konečně dočkala?
![]()
@Růženkaa nejspíš ano - prohlédni mu pusu, třeba už se tam něco rýsuje
kdyžtak zkusit trošku nurofenu, nebo se prodává gel na dásně - uleví to od bolesti ![]()
Někdy to jsou také noční děsy. Zrovna včera jsem se o tom bavila s pediatričkou.
@Růženkaa Také myslím, že to jsou zoubky..Zrovna je to měsíc co zažíváme den co den to samé s malou…už má 2 zuby, ale myslím, že rostou další a to jí trápí, každopádně je to na švestku s tím spaním, ale musíme zatnout zuby a vydržet… snad to brzy přejde.. ![]()
@MichelleA3 no.. to mi povídejte, uplně mi to připomnělo začátky
ale jestli to budou fakt ty zuby tak je to dobrý ![]()
@klafina123 noční děsy ale jsou když dítě spí a brečí ze spaní ne??