Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Simona67 kdepak děvče. Zkušenosti. Ale napsala jsem, že ti ten klid přeju, tak nevím co se ti zase nelíbí.
@Simona67 píše:
@lachtanice86 vy jste strašně ironická, člověk ma radost a vse zkazite
tak to cpi svým blízkým nebo kamarádům jestli nějaké máš, nebo holkám co ti to přály v diskuzi tvojí minulé nebo já nevím, ale přece si nemyslíš že cizí lidi zajímá že nějaká blondýna z emimina bude mít mimino ![]()
@Doe_Jane jestli ti něco vadí napiš to rovnou, jinak já odpovím, že do veřejné diskuse můžu přispívat jak chci ![]()
@hulala at klidne radost má, ale kdyz neumí napsat smysluplny uvodni prispevek, tak a radsi nic nepise.
ono pozdravit, popsat situaci a popripadne pridat dotaz je kolikrat nad schopnosti novacku…mel by byt nejaky vstupni test aspon, treba by se to zlepsilo ![]()
@lachtanice86 píše:
@Doe_Jane jestli ti něco vadí napiš to rovnou, jinak já odpovím, že do veřejné diskuse můžu přispívat jak chci
To nebylo proti tobe ![]()
No moudřejší ustoupí se **** nema cenu si psát tak pa holky klidně se svýma hnusnyma komentářema udavte
edit admin: nevhodný výraz
Teda ženský, že vás zrovna tohle rozhodí? No tak si založila novou diskuzi kde napsala, že jí to dopadlo dobře a čeká miminko. Na světě jsou mnohem horší věci než toto, tak se do zakadatelky nenavážejte. Chtělo by to trochu nadhledu. Jinak zakladatleko tobě gratuluji.
Příspěvek upraven 09.04.18 v 20:17
@Simona67 píše:
No moudřejší ustoupí se slepicema nema cenu si psát tak pa holky klidně se svýma hnusnyma komentářema udavte
Komu rikas slepice?
@sissive píše:
Teda ženský, že vás zrovna tohle rozhodí? No tak si založila novou diskuzi kde napsala, že jí to dopadlo dobře a čeká miminko. Na světě jsou mnohem horší věci než toto, tak se do zakadatelky nenavážejte. Chtělo by to trochu nadhledu. Jinak zakladatleko tobě gratuluji.
Omluva za napsání dvou příspěvků
Příspěvek upraven 09.04.18 v 20:19
@sissive děkuji moc nečekala jsem takové komentáře kdyz kolikrát vidím nesmyslné příspěvky
@Simona67 píše:
Ahoj tak jsem dnes byla na prohlídce mimodělozni těhotenství to neni jsem v 7tt akorat jdu ještě příští týden kvůli srdíčku jestli bije a prej uz mi napíše i průkazku
jsi 7 tt a už prvorodička. fíha.. víš jak, kdybys to tu napsala formou otázky apod, tak chápu.. takhle ne.. tyhle starosti řeší polovina bab, kdyby každá založila diskuzi, tak tu není nic jiného ![]()
@Simona67 jo moudrejsi ustoupi, ale urazi jen hlupák. navic teda newflash: pises tu taky…
Příspěvek upraven 09.04.18 v 20:34