2 prohlídka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
10.4.18 11:27
@Markéta80 píše:
@pe-terka 8o už 20 let, to to letí co :mrgreen:. lepší by měla najít si uzavřenku se stejným TP tam to můžou prožívat spolu :palec: Tam je ta pravá podpora :palec: Internet to je něco, včera mě syn večer přišel říct že na netu zjistil mojí úchylku, prý trpím pagofagií :mrgreen: a ještě mě řekl že se dočetl že je s tím spojená chudokrevnost na kterou ted beru železo ale asi nic moc efekt :jazyk:. Jsem na něj koukala a on mně řekl že si mam zajít na krev :mrgreen:

Ty jo, 20 let :hug: Já měla taky radost, ale radovala jsem se s manželem a rodinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.4.18 11:33
@radkka píše:
Ty jo, 20 let :hug: Já měla taky radost, ale radovala jsem se s manželem a rodinou :nevim:

tak to my taky, byt na dálku. S manželem jsme spolu chodili, navíc byl tehdy na vojně. Vzpomínám si, jak jsem nad ránem vyjeveně koukala na pozitivní těhu test, dítě ještě na pořadu dne nebylo. Ale zděšená jsme nebyla, manžel byl a je rodinný typ, i když byl mladý budoucí tatínek (20). Mobily nebyly běžné, takže jsem musela vydržet do rána a volala jsme mu to do kasáren :lol:
Dnes se dcera chlubí, že má nejmladšího tatíka v ročníku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.4.18 11:37

@pe-terka to už byly těhotenské testy :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.4.18 11:42
@Markéta80 píše:
@pe-terka to už byly těhotenské testy :lol: :mrgreen:

nebyly, počůrala jsem pšenici :mrgreen: To víš, za dinosaura to jinak nešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.4.18 11:45

@pe-terka :mrgreen: :mrgreen:, mě přijde že ty testy tak dlouho nejsou a ono jo. Je fakt že když to dopočítám tak jo. Nejstaršímu je 12 to testy už byly protože jsme se snažili 5 let takže testů jsem dělala docela dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.4.18 11:51

@Markéta80 nejmladší ségře je 24 a vzpomínám si, že si máma test dělala. Ale od kdy jsou přesně na trhu, to nevím. Ale byly tehdy dost drahé oproti dnešku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.4.18 18:28
@pe-terka píše:
tak to my taky, byt na dálku. S manželem jsme spolu chodili, navíc byl tehdy na vojně. Vzpomínám si, jak jsem nad ránem vyjeveně koukala na pozitivní těhu test, dítě ještě na pořadu dne nebylo. Ale zděšená jsme nebyla, manžel byl a je rodinný typ, i když byl mladý budoucí tatínek (20). Mobily nebyly běžné, takže jsem musela vydržet do rána a volala jsme mu to do kasáren :lol:
Dnes se dcera chlubí, že má nejmladšího tatíka v ročníku :D

Jeee, ty jsi zažila ještě čekání na vojáka, to je milý… :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.4.18 19:20
@radkka píše:
Jeee, ty jsi zažila ještě čekání na vojáka, to je milý… :srdce: :dance:

v podstatě jo, mělo to svý kouzlo. Byl tedy na vojně jenom rok a nebyla to žádná extra drezůra, normálně tam přibral. Takže nám rostla břicha tan nějak paralelně.
Ale jo, psali jsme si zamilovaný dopisy (myslím, že to byly první a poslední dopisy, co kdy napsal :lol: ), volal mi na pevnou, žádnej mobil. A jezdil za mnou přes půl republiky, když dostal opušták. Jasně jsem cítila, že mu za tu námahu stojím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.4.18 21:12
@pe-terka píše:
v podstatě jo, mělo to svý kouzlo. Byl tedy na vojně jenom rok a nebyla to žádná extra drezůra, normálně tam přibral. Takže nám rostla břicha tan nějak paralelně.
Ale jo, psali jsme si zamilovaný dopisy (myslím, že to byly první a poslední dopisy, co kdy napsal :lol: ), volal mi na pevnou, žádnej mobil. A jezdil za mnou přes půl republiky, když dostal opušták. Jasně jsem cítila, že mu za tu námahu stojím :dance:

To je krásný :srdce: Teda, jsem popravdě ráda, že jsem tohle čekání nezažila, ale takhle to zní hrozně romanticky :dance: Tak to jste spolu už pěknou dobu! Ať vám to funguje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.4.18 22:19
@radkka píše:
To je krásný :srdce: Teda, jsem popravdě ráda, že jsem tohle čekání nezažila, ale takhle to zní hrozně romanticky :dance: Tak to jste spolu už pěknou dobu! Ať vám to funguje :hug:

děkuju a přeji vám totéž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.4.18 22:29

@pe-terka vidíš to, to je jako první papírové pleny. Prý kvalita nic moc a hodně drahé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí