2 prohlídka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
9.4.18 21:50

@Russet od víkendu dělá u kamaráda opravy v bytě, prý snad konec ve čtvrtek a pak hned na noční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.4.18 21:56

A nám se včera poblil kocour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.18 22:05
@Run píše:

Není těhotnej? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.18 22:08
@Run píše:
@Russet píše:
Není těhotnej? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.18 22:09
@pe-terka píše: :mrgreen: :mrgreen:

To abychom nebyly OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
9.4.18 22:10

Teda damy, to jste se predvedly, ze vam neni trapne. Opravdu je nutne se slitnout a klovat a klovat? A tak… snad vam to udelalo dobre.
Zakladatelko, at to ti to dobre dopadne a klid, asi je tu okurkova sezona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.18 22:10
@radkka píše:
Třeba to, že tohle fórum má nějaká pravidla :mrgreen:Synovi se dneska povedl po pár dnech krásný :srdce: bobeček, tak já taky založím diskuzi a stovky dalších jistě také mají dneska z něčeho radost :dance: :dance:
:mrgreen: Však založ! Jako bys nevěděla, kolik květnatých diskusí o ho.nu už tu bylo :pankac: :mrgreen: Většinou byly velmi populární a táhly se až hlubokých nočních hodin :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.18 22:11
@Russet píše:
To abychom nebyly OT.

dej mu počůrat těhu test a ukaž nám dušíka :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.18 22:16
@Simona67 píše:
Ahoj tak jsem dnes byla na prohlídce mimodělozni těhotenství to neni jsem v 7tt akorat jdu ještě příští týden kvůli srdíčku jestli bije a prej uz mi napíše i průkazku

zakladatelko, gratuluju ti k těhotenství :kytka: Pokud ti můžu radit, užívej si ho v klidu a hlavně - nevyhledávej si na emiminu ani nikde jinde žádné info o komplikacích, ke kterým by mohlo dojít. Máš křehkou nervovou soustavu a nervovala by ses úplně zbytečně. Příliš mnoho informací škodí, vím, o čem mluvím.
Doktoři si tě pohlídají, důvěřuj jim a užívej si rostoucí bříško :hug: Přeji příjemné těhotenství a zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.18 22:21
@pe-terka píše: :mrgreen: Však založ! Jako bys nevěděla, kolik květnatých diskusí o ho.nu už tu bylo :pankac: :mrgreen: Většinou byly velmi populární a táhly se až hlubokých nočních hodin :pankac:

No, já doufám, že se potahne i tahle, manžel je na tahu, tak se tu nudim :mrgreen: načnu pistácie a budu číst :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.18 22:37
@radkka píše:
No, já doufám, že se potahne i tahle, manžel je na tahu, tak se tu nudim :mrgreen: načnu pistácie a budu číst :srdce: :mrgreen:
řekla bych, že zakl. na nás zanevřela. Třeba se obměkčí, až nadšeně vyjde z další poradny :mrgreen: Ale to si musíme ještě počkat.
Vzpomínám si na své první těhotenství, je to 20 let. Taky jsme byla vyplašená a vykulená 8o Ještě že tehdy internet nebyl běžně k dispozici. Navíc já mám ten „úžasný“ povahový rys, že všude tuším nějaké komplikace a katastrofy. Není to žádnej med a nejlepší fakt je na určité typy diskusí nechodit a ty informace k sobě nepouštět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
9.4.18 22:54

@pe-terka 8o už 20 let, to to letí co :mrgreen:. lepší by měla najít si uzavřenku se stejným TP tam to můžou prožívat spolu :palec: Tam je ta pravá podpora :palec: Internet to je něco, včera mě syn večer přišel říct že na netu zjistil mojí úchylku, prý trpím pagofagií :mrgreen: a ještě mě řekl že se dočetl že je s tím spojená chudokrevnost na kterou ted beru železo ale asi nic moc efekt :jazyk:. Jsem na něj koukala a on mně řekl že si mam zajít na krev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.18 23:17

@Markéta80 jo, to je fakt, v uzavřence by se zakl. cítila líp než mezi ostřílenými matadorkami :lol:
Jj, nejstarší dcerka už nám bude maturovat. Právě na tom vidím, jak ty technologie pokročily, třeba ve způsobu učení a snánění informací. Párkrát kliknou a mají to..Na druhou stranu jsou zahlcení údaji a mozek nestíhá. Všechno má svoje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.4.18 08:36
@BellinkaX píše:
Teda damy, to jste se predvedly, ze vam neni trapne. Opravdu je nutne se slitnout a klovat a klovat? A tak… snad vam to udelalo dobre.
Zakladatelko, at to ti to dobre dopadne a klid, asi je tu okurkova sezona…
:mrgreen: mě zase nejvíc baví ty moralistky a ochránkyně všech…
  • Citovat
  • Upravit
59395
10.4.18 10:01

@pe-terka jo je jiná doba, se nás ptal co prý jsme celé dny dělali když nebyl internet a jestli alespoň televize byla :lol: @Doe_Jane zvláštní že ani jedna tady nikomu nenadávala kromě zakladatelky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí