Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet od víkendu dělá u kamaráda opravy v bytě, prý snad konec ve čtvrtek a pak hned na noční ![]()
Teda damy, to jste se predvedly, ze vam neni trapne. Opravdu je nutne se slitnout a klovat a klovat? A tak… snad vam to udelalo dobre.
Zakladatelko, at to ti to dobre dopadne a klid, asi je tu okurkova sezona…
@radkka píše:
Třeba to, že tohle fórum má nějaká pravidlaSynovi se dneska povedl po pár dnech krásný
bobeček, tak já taky založím diskuzi a stovky dalších jistě také mají dneska z něčeho radost
![]()
@Russet píše:
To abychom nebyly OT.
dej mu počůrat těhu test a ukaž nám dušíka
![]()
@Simona67 píše:
Ahoj tak jsem dnes byla na prohlídce mimodělozni těhotenství to neni jsem v 7tt akorat jdu ještě příští týden kvůli srdíčku jestli bije a prej uz mi napíše i průkazku
zakladatelko, gratuluju ti k těhotenství
Pokud ti můžu radit, užívej si ho v klidu a hlavně - nevyhledávej si na emiminu ani nikde jinde žádné info o komplikacích, ke kterým by mohlo dojít. Máš křehkou nervovou soustavu a nervovala by ses úplně zbytečně. Příliš mnoho informací škodí, vím, o čem mluvím.
Doktoři si tě pohlídají, důvěřuj jim a užívej si rostoucí bříško
Přeji příjemné těhotenství a zdravé miminko ![]()
@pe-terka píše:Však založ! Jako bys nevěděla, kolik květnatých diskusí o ho.nu už tu bylo
![]()
Většinou byly velmi populární a táhly se až hlubokých nočních hodin
No, já doufám, že se potahne i tahle, manžel je na tahu, tak se tu nudim
načnu pistácie a budu číst
![]()
@radkka píše:řekla bych, že zakl. na nás zanevřela. Třeba se obměkčí, až nadšeně vyjde z další poradny
No, já doufám, že se potahne i tahle, manžel je na tahu, tak se tu nudimnačnu pistácie a budu číst
![]()
@pe-terka
už 20 let, to to letí co
. lepší by měla najít si uzavřenku se stejným TP tam to můžou prožívat spolu
Tam je ta pravá podpora
Internet to je něco, včera mě syn večer přišel říct že na netu zjistil mojí úchylku, prý trpím pagofagií
a ještě mě řekl že se dočetl že je s tím spojená chudokrevnost na kterou ted beru železo ale asi nic moc efekt
. Jsem na něj koukala a on mně řekl že si mam zajít na krev ![]()
@Markéta80 jo, to je fakt, v uzavřence by se zakl. cítila líp než mezi ostřílenými matadorkami ![]()
Jj, nejstarší dcerka už nám bude maturovat. Právě na tom vidím, jak ty technologie pokročily, třeba ve způsobu učení a snánění informací. Párkrát kliknou a mají to..Na druhou stranu jsou zahlcení údaji a mozek nestíhá. Všechno má svoje ![]()
@BellinkaX píše:
Teda damy, to jste se predvedly, ze vam neni trapne. Opravdu je nutne se slitnout a klovat a klovat? A tak… snad vam to udelalo dobre.
Zakladatelko, at to ti to dobre dopadne a klid, asi je tu okurkova sezona…
@pe-terka jo je jiná doba, se nás ptal co prý jsme celé dny dělali když nebyl internet a jestli alespoň televize byla
@Doe_Jane zvláštní že ani jedna tady nikomu nenadávala kromě zakladatelky ![]()