2 prohlídka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
9.4.18 21:16
@radkka píše:
Třeba to, že tohle fórum má nějaká pravidla :mrgreen:Synovi se dneska povedl po pár dnech krásný :srdce: bobeček, tak já taky založím diskuzi a stovky dalších jistě také mají dneska z něčeho radost :dance: :dance:

klidně, jen doufám bez fotodokumentace :mrgreen: :mrgreen: @Simona67 za to ty jsi přející :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.4.18 21:16

@Russet myslím si ze od toho ta skupina je aby se tu radilo a zdelovala se radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.18 21:17
@Simona67 píše:
@Markéta80 tak mlcte když se vám ti nelíbí dík

Jsi na veřejném DISKUZNÍM fóru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.4.18 21:17

@Markéta80 ano ja jsem věřící, neumím byt tak zla jako jste vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.4.18 21:18

@radkka ano přesně tak zřejmě vy to nechápete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.4.18 21:18

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
Vyfotit jsem to naštěstí nestihla… Škoda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.4.18 21:19

@debra.morgan nemyslím si ze bych dovolila vam tikat nějaká slušnost asi neni zadna ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
9.4.18 21:20

@Russet no na těhotenství se nedá svádět vše. Přecitlivělá a hned nadávky, to se předvedla. Jak by řekl můj manžel, co chceš blondýna :mrgreen: :mrgreen: @Simona67 na diskuzi si můžu psát co chci ;) Jako nováček jsi se opravdu pěkně předvedla :lol: Napřed nadáváš, pak nám přeješ zlé věci, opravdu na úrovni :mrgreen: Počítám že brzo bude diskuze zamknutá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Simona67 píše:
@Russet myslím si ze od toho ta skupina je aby se tu radilo a zdelovala se radost

Jistě. Ale holky mají pravdu v tom, ze stačí přispívat do již tebou založené diskuze. No nic, jsi nováček.
P. S. Když jsem se radovala z toho svého těhotenství, nic jsem sem nedávala. Na to jsem až moc pověrčivá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@Simona67 píše:
@debra.morgan nemyslím si ze bych dovolila vam tikat nějaká slušnost asi neni zadna ze?

Holka, tady si tykají všichni, to je zcela normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
9.4.18 21:21
@Simona67 píše:
@debra.morgan nemyslím si ze bych dovolila vam tikat nějaká slušnost asi neni zadna ze?

Uz ti nekdy merili iq?

• Citovat
  • Upravit
20767
@Simona67 píše:
@radkka ano přesně tak zřejmě vy to nechápete

Narodí se ti dítě, máš ještě chvíli na to, aby ses naučila náš krásný jazyk… Tohle je otřesné, co budeš dělat, až bude dítě ve třetí třídě?

Předpokládám, že se nafoukneš jako balón, ale fakt by ti neuškodilo vzít si to k srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Doe_Jane píše:
Uz ti nekdy merili iq?

Netikej jí!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.18 21:22
@Markéta80 píše:
@Russet no na těhotenství se nedá svádět vše. Přecitlivělá a hned nadávky, to se předvedla. Jak by řekl můj manžel, co chceš blondýna :mrgreen: :mrgreen: @Simona67 na diskuzi si můžu psát co chci ;) Jako nováček jsi se opravdu pěkně předvedla :lol: Napřed nadáváš, pak nám přeješ zlé věci, opravdu na úrovni :mrgreen: Počítám že brzo bude diskuze zamknutá :palec:

Vždyť já to myslím trošinku ironicky. Dnes jsem byla taky vznětlivá a to teda snad nejsem… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
9.4.18 21:22
@Simona67 píše:
@Markéta80 ano ja jsem věřící, neumím byt tak zla jako jste vy

nevěřim, věřící člověk by nikomu nepřál nic zlého ;) a chtělo by to potrénovat češtinu. Tikat jako hodiny a možná přečíst pravidla fora. Ale dobře prozradím jednu věc, tady si tykají všechny. jestli někomu tiká tak max v hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí