Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@radkka píše:
Třeba to, že tohle fórum má nějaká pravidlaSynovi se dneska povedl po pár dnech krásný
bobeček, tak já taky založím diskuzi a stovky dalších jistě také mají dneska z něčeho radost
![]()
klidně, jen doufám bez fotodokumentace
@Simona67 za to ty jsi přející ![]()
@Russet myslím si ze od toho ta skupina je aby se tu radilo a zdelovala se radost
@Simona67 píše:
@Markéta80 tak mlcte když se vám ti nelíbí dík
Jsi na veřejném DISKUZNÍM fóru.
@Markéta80 ano ja jsem věřící, neumím byt tak zla jako jste vy
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
Vyfotit jsem to naštěstí nestihla… Škoda ![]()
@debra.morgan nemyslím si ze bych dovolila vam tikat nějaká slušnost asi neni zadna ze?
@Russet no na těhotenství se nedá svádět vše. Přecitlivělá a hned nadávky, to se předvedla. Jak by řekl můj manžel, co chceš blondýna
@Simona67 na diskuzi si můžu psát co chci
Jako nováček jsi se opravdu pěkně předvedla
Napřed nadáváš, pak nám přeješ zlé věci, opravdu na úrovni
Počítám že brzo bude diskuze zamknutá ![]()
@Simona67 píše:
@Russet myslím si ze od toho ta skupina je aby se tu radilo a zdelovala se radost
Jistě. Ale holky mají pravdu v tom, ze stačí přispívat do již tebou založené diskuze. No nic, jsi nováček.
P. S. Když jsem se radovala z toho svého těhotenství, nic jsem sem nedávala. Na to jsem až moc pověrčivá!
@Simona67 píše:
@debra.morgan nemyslím si ze bych dovolila vam tikat nějaká slušnost asi neni zadna ze?
Holka, tady si tykají všichni, to je zcela normální.
@Simona67 píše:
Uz ti nekdy merili iq?
@Simona67 píše:
@radkka ano přesně tak zřejmě vy to nechápete
Narodí se ti dítě, máš ještě chvíli na to, aby ses naučila náš krásný jazyk… Tohle je otřesné, co budeš dělat, až bude dítě ve třetí třídě?
Předpokládám, že se nafoukneš jako balón, ale fakt by ti neuškodilo vzít si to k srdci.
@Markéta80 píše:
@Russet no na těhotenství se nedá svádět vše. Přecitlivělá a hned nadávky, to se předvedla. Jak by řekl můj manžel, co chceš blondýna![]()
@Simona67 na diskuzi si můžu psát co chci
Jako nováček jsi se opravdu pěkně předvedla
Napřed nadáváš, pak nám přeješ zlé věci, opravdu na úrovni
Počítám že brzo bude diskuze zamknutá
Vždyť já to myslím trošinku ironicky. Dnes jsem byla taky vznětlivá a to teda snad nejsem… ![]()
@Simona67 píše:
@Markéta80 ano ja jsem věřící, neumím byt tak zla jako jste vy
nevěřim, věřící člověk by nikomu nepřál nic zlého
a chtělo by to potrénovat češtinu. Tikat jako hodiny a možná přečíst pravidla fora. Ale dobře prozradím jednu věc, tady si tykají všechny. jestli někomu tiká tak max v hlavě ![]()