Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sissive píše:
Teda ženský, že vás zrovna tohle rozhodí? No tak si založila novou diskuzi kde napsala, že jí to dopadlo dobře a čeká miminko. Na světě jsou mnohem horší věci než toto, tak se do zakadatelky nenavážejte. Chtělo by to trochu nadhledu. Jinak zakladatleko tobě gratuluji.Příspěvek upraven 09.04.18 v 20:17
To nám bude psát po každé kontrole?
![]()
@radkka
I kdyby, tak co? Mě je upřímně jedno kolik novych diskuzní se tu objeví
Gratuluju a preju hodne stesti
.
Takhle sis to predstavovala, vid
.
@lachtanice86 píše:
@Simona67 jaká slepice?
Když už, tak lachtanice ![]()
@sissive píše:
@radkka
I kdyby, tak co? Mě je upřímně jedno kolik novych diskuzní se tu objeví
Třeba to, že tohle fórum má nějaká pravidla ![]()
Synovi se dneska povedl po pár dnech krásný
bobeček, tak já taky založím diskuzi a stovky dalších jistě také mají dneska z něčeho radost
![]()
@radkka já mám radost z toho, že po 3dnech mě nebolí konečně hlava.
@lachtanice86 píše:
@radkka já mám radost z toho, že po 3dnech mě nebolí konečně hlava.
Tak šup, založ diskuzi, ať se můžeme radovat s tebou! ![]()
@Simona67 píše:
No moudřejší ustoupí se **** nema cenu si psát tak pa holky klidně se svýma hnusnyma komentářema udavteedit admin: nevhodný výraz
to jako že jsi moudřejší? To je vidět když hned urážíš. To je snad normální pokud jsi něco řešila už v nějaké diskuzi tak tam dopíšeš jak jsi dopadla. Diskuze co jsi založila ted nedává totiž žádný smysl. To pak založíš že už na utz je
.
Jste zlé, ale ono se vám to vrátí ja mam radost a někdo jako jste vy mi rozhodně nezkazíte akorat tu ukazujete své myšlení
@vertunka děkuji
ne rozhodně ne kdyz se mi něco nelíbí nekomentuju ale asi si potřebuji zvýšit ego svýma kecama tak si ho zvyšují ukazují akorát svou inteligenci
@Markéta80 píše:
to jako že jsi moudřejší? To je vidět když hned urážíš. To je snad normální pokud jsi něco řešila už v nějaké diskuzi tak tam dopíšeš jak jsi dopadla. Diskuze co jsi založila ted nedává totiž žádný smysl. To pak založíš že už na utz je.
Je těhotná a přecitlivělá
Trochu empatie, ženy. Tady je takových počůraných testů týdně, že už mě to nerozhází ![]()