2 screening nemohu jít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
617
1.8.21 14:09

@Kriss Tina to ano to máte pravdu. Ale co mi říkala sestřička tak nebudu platit ano ted ten druhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.21 14:12
@netopyrek26 píše:
@Kriss Tina to ano to máte pravdu. Ale co mi říkala sestřička tak nebudu platit ano ted ten druhý…

U Mudr. Břešťáka nikdo z těch které znám, neplatil ten druhý screening.

• Citovat
  • Upravit
AH
847
1.8.21 14:16
@Anonymní píše:
U Mudr. Břešťáka nikdo z těch které znám, neplatil ten druhý screening.

Mně gynekolozka tvrdila, že pracoviště kam mě doporučila má na screeningy nějaké granty. Prý se může stát, že na mě vystačí a platit nic nebudu. Co je ma tom pravdy nevím..ale už sem o těch grantech něco zaslechla před těmi 3 lety.
Jinak od roku 2019 je prý 2. screening neplacený pojišťovnou. Předtím byl narozdil od toho prvního proplácený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.21 14:18
@AH píše:
Mně gynekolozka tvrdila, že pracoviště kam mě doporučila má na screeningy nějaké granty. Prý se může stát, že na mě vystačí a platit nic nebudu. Co je ma tom pravdy nevím..ale už sem o těch grantech něco zaslechla před těmi 3 lety.
Jinak od roku 2019 je prý 2. screening neplacený pojišťovnou. Předtím byl narozdil od toho prvního proplácený.

Tak o tom jsem neslyšela. :nevim: jen vím, že loni jsem za druhý screening neplatila. A kamarádka letos také ne.. tak asi záleží na doktorech jak to napíšou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
AH
847
1.8.21 14:22
@Anonymní píše:
Tak o tom jsem neslyšela. :nevim: jen vím, že loni jsem za druhý screening neplatila. A kamarádka letos také ne.. tak asi záleží na doktorech jak to napíšou :nevim:

No kolegyně třeba neměla vůbec žádné riziko, nekrvácela, žádná špatná genetika a neplatila ani první screening (Gennet). Já s rizikovým první platila. Je v tom trochu bordel, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.21 14:31
@AH píše:
No kolegyně třeba neměla vůbec žádné riziko, nekrvácela, žádná špatná genetika a neplatila ani první screening (Gennet). Já s rizikovým první platila. Je v tom trochu bordel, no :mrgreen:

Tak to asi fakt bude jak to napíše Dr.. :mrgreen: já taky měla bezrizikový.. první jsem také platila, ale to mi zpětné proplacena pojišťovna.

• Citovat
  • Upravit
1210
1.8.21 14:47

S těma penězma bych do zakladatelky nerypala. Jsem teď na neschopence skrz těhotenství a před tím rok a půl covid, takže jsem nemohla do práce a dostávala jsem jen 11 000! Ano, brigády jsem samozřejmě měla ale není to teď žádný med protože nám stále chybí ty peníze o které jsem díky covidu přišla!! :? To, že teď nemá navíc 1 500 neznamená, že nemá na výchovu miminka! Vždycky se něco vyéře takže taky někdy počítáme kačky.. Když se bavím s našima, všichni řeknou, že měli taky špatné chvíle než se postavili na nohy a že jim pomáhali zas jejich rodiče.. Tak bych to neviděla nějak tragicky, že člověk nevyjde. Je teď doba na hono prostě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12002
1.8.21 15:22

@Krista 1 přesně tak taky na tom s mužem nejsme úplně finančně nejlíp, kompletně sme rekonstruovali byt a chtěli sme to stihnout před porodem takže sme na vše hodně chvátali a řemeslníkům třeba i priplatili aby přišli i o víkendech apod, navíc sem taky celou dobu těhotenství na neschopence…teď mám v peněžence 4k což jsou veškeré volné peníze až do mužovo výplaty která bude za 14dni..a kdy přijde mateřská mě je taky trochu ve hvězdách protože teď má přijít teprve první takže vůbec nevím…rodit budu za týden, pro mimčo všechno máme ale do bytu toho potřebujeme koupit ještě celkem dost. teď nás trápí hlavne postel s matrací…nebo aspoň ta matrace :lol: kdybych v tuto chvíli měla jít na screening musela bych si také půjčit nebo posouvat termín když by to šlo…

Jinak doktor může poslat zadanku i elektronicky aniž by ji vytisknuto a dal do ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.8.21 15:33

@Krista 1 to se ale občas stane. Taky byly doby, kdy jsem uvažovala jestli koupím to nebo to na jídlo…ale není to výdaj, který bych se dozvěděla den předem :think: já třeba věděla 2 měsíce předem termín kdy mám jít (objednali mě po screeningu) a věděla jsem i částku, kterou si na to případně za ty dva měsíce musím odložit nebo když už je to až tak zlé, tak půjčit… a věřím, že většina žen ten termín aspoň měsíc dopředu a ví :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
1.8.21 15:35

@Bobby tak ten termín ví každá, ty screningy se dělají všem stejně, vždy půl mínus dva týdny. Už když mám pozitivní test, tak vím, že cca ve 12tt a pak ve 20tt půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12002
1.8.21 15:38

Já na první věděla 2 týdny před, na druhý asi 3 týdny…je pravda že jsem se mohla objednat dřív ale čekala sem vždy na potvrzení od mého og že je vše vporadku. A mám se tedy objednat do gennetu. Navíc jako prvorodička sem o prvním ani nevěděla že se dělá..

Příspěvek upraven 01.08.21 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.8.21 15:39

@Kriss Tina může se stát, že jako prvorodička nebude vědět a nezjišťuje jaké kontroly jsou, tak proto píšu, že aspoň ten měsíc to ví, pokud by se o tom vyšetření dozvěděla až u gynekologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.8.21 15:43

@Vladusxx je pravda, že mě doktor cca v tom 8-9tt řekl ať se co nejdříve objednám…a u nás se snaží objednat na 12+tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
1.8.21 15:43

@Bobby no to jo, zas normální doktor té vyjukané prvorodicce má říct, co ji čeká v průběhu těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.8.21 15:45
@Kriss Tina píše:
@Bobby no to jo, zas normální doktor té vyjukané prvorodicce má říct, co ji čeká v průběhu těhotenství :nevim:

Mělo by to tak být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky