2 týdenní nechce dudlík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
31.10.20 17:18

U nas se chytl jen avent nebo lovi…nuk, bnebo ten retro, ten ne, taky je silikon nebo jiny material..a me pomohlo kapnout vzdy mm na dudlik, velikost mas asi spravnou vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
1.11.20 08:20

Syn dudlík taky nepřijal. Zvedal se mu z něj žaludek. Zkoušeli jsme různé druhy, tvary, k ničemu. Pro mě to problém nebyl. Ale doteď nechápu reakce okolí. Protože to, že nedudal, byl obrovský problém. :zed: Rodina měla plno keců. Doktorka mi vysvětlovala, že si bez dudlíku bude dudat palec (je mu 10m a neduda). Co zpětně chápu, tak jim asi vadilo, že když se mu něco nelíbilo, tak řval a chvilku trvalo než se uklidnil. Počítám, že normální děti dudlík utisi okamžitě. U nás to trvalo třeba pár minut (samozřejmě jsem chovala). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.11.20 09:35

Syn dudlik taky nechtěl, vyzkoušela jsem asi 4 druhy. Nevěděl, co s ním má dělat, vytlačoval ho ven. Okoli se mě na začátku ptalo, proč ho nemá, tak jsem jim prostě řekla to, co píšu výše :) A v případě potřeby zopakovala ještě jednou, nebo i víckrát :lol: :lol: Jako miminko si rád dudlal prso, vydržel pít, nebo spíš cucat i hodinu. Na začátku mě to štvalo, chtěla jsem přece stihnout uklidit, uvařit atd.,ale pak jsem si z toho udělala relax, koukala jsem u toho na tv, nebo i jedla (kojila jsem na začátku vsede). Jsem opravdu moc ráda, že jsem jeho potřebě vyhověla, ráda na to vzpomínám. Teď už Tv fakt nemám šanci zapnout :lol: Syn má teď 7 měsíců a už asi 2 měsíce pije krátce, už ho zajímá i okolní svět než ta moje kozyslavy :D :D Takže radím - zkuste, ale pokud dudlik nechce, zkoušela bych třeba do jeho měsíce a pak už ho nechala. A rozhodně bych nekupovala kvanta druhů. Aspoň nebudete muset vymyslet strategie, jak ho odnaučit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
1.11.20 11:39
@pet p píše:
Mně to přišlo normální, že chce mít v puse prso a nenapadlo mě mu místo toho dávat dudlík. Však je to miminko, navíc 2týdenní, chce maminku. Tak jsem prostě pořad jen kojila a kojila a on pil nebo dudlal. Večer jsem počkala, dokud neusne tvrdším spánkem a pak jsem ho dala do postýlky. A když se vzbudil, tak znova. Nebo usnul nošením. Bylo to náročné období, ale ani trochu svého přístupu nelituju. Naopak bych spíš litovala, kdybych nekojila a nenosila podle potřeby. S druhým to dělám úplně stejně. Ale je to jen můj názor, každý to může cítit jinak.

cítím a mám to úplně stejně, nosila jsem všechny děti v šátku, posledního nejvíce, moc jsem si to užívala, taaaak rychle to uteče, je mu ted 17m a už nosit nechce :,( :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí