21měsíční dítě si stěžuje na bolesti hlavy

18.2.15 21:20

21 měsíční dítě si stěžuje na bolesti hlavy

Ahoj Holky..moje dcera (21.měsíců) byla před měsícem nemocná, měla angínu, laryngitidu a bronchitidu v jednom..asi od půlky nemoci si začala stěžovat na bolesti hlavy..prostě se chytne za hlavu a řekne bolí..ale hned na to zapomene a hraje si dál, nebřečí..jen se zmíní..přisuzovala jsem to nemoci, přece jen to byla zátěž pro takové malé tělíčko..ale stále si tak 2× denně řekne že jí hlava bolí, nespadla, nebouchla se nic..jinak papká pěkně, nebrečí, je hodná, stejná jako před nemocí. Nemáte některá zkušenost, že by si Vaše dítě stěžovalo a popřípadě co jste s tím dělali..?děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
18.2.15 21:26

Co třeba doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
18.2.15 21:27

Pije dost?

Příspěvek upraven 18.02.15 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 21:30

S doktorem jsem to řešila, řekl mi, že mám počkat, po té nemoci, to jsem s ním mluvila asi před 14ti dny..vypije denně 2litry čaje..tím to asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.2.15 21:31

Třeba jen připomíná, jak byla nemocná. Syn 22 měsíců ukazuje na nos, že si ho rozbil, bylo to před Vánoci a když třeba mluvíme o schodech, ukaže důležitě na nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.2.15 21:31

K doktorovi. Dite mi sice tvrdi, ze rano kolonizovalo Mars, ale pokud si opakovane stezuje na bolest, pokladam to za vec hodnou provereni.

• Citovat
  • Upravit
1638
18.2.15 21:32

Šla bych hned k doktorovi, není dobré něco zanedbat!
a vidí dobře?? nemůže to být od očí? nepotřebuje brýlečky? to mě jen tak napadlo, od toho taky bolí hlava
ale spíš ta nemoc co měla, určitě běž zítra k doktorce, malé bolelo bříško, řešímí ráda věci ihned, protože z vlastní zkušenosti vím, že je špatné něco zanedbat.. :,( :,( (moje osobní nemoci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 21:33

Jen i lékař říkal, že kdyby to byla nějaká bolest a opravdu jí to bolelo, přestala by si hrát, plakala by a byla by jiná, je stejná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
18.2.15 21:33

Dodatek malé bolelo bříško a tak jí udělali různé testy pro můj klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
18.2.15 21:35

To si teda nemyslím, malá má taky bolesti a hraje si normálně, jen mi to vždy řekne..připomene, postěžuje si, jen neumí tolik fňukat…ale nemusí jí to bolet šíleně, jen trochu ale i tak ne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 21:36

No tak mě napadlo, že máme televizi v hracím pokojíku na nižším stolku a ona u toho stojí a kouká na to…to by taky mohl být problém…vidí dobře, to uričtě jo, na dálku pozná když k nám někdo přijede a koukáme z okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.2.15 21:37
@aknelinka12 píše:
S doktorem jsem to řešila, řekl mi, že mám počkat, po té nemoci, to jsem s ním mluvila asi před 14ti dny..vypije denně 2litry čaje..tím to asi nebude…

A mela pri te nemoci horecky? Pije celkem dost, jestli nevypotila a nevyplachla vsechny mineraly, to pak tez muze zpusobovat bolesti hjlavy, ja kdysi dostala pri migrenach doporuceni vic solit, kdyz jsem rekla, ze skoro nesolim. Zkusila bych ji obcas soupout trochu Kuliska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 21:38

Já jsem si nechala udělat taky všechny odběry krve, borelie a tak..vše naštěstí negativní..já opravdu nevím, jak jí to bolí nebo nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
18.2.15 21:38

Zkus ji něják vyzkoušet zrak, nebo jeden den nezapínat telku :kytka:
nemusí vidět na blízko, na dálku třeba vidí, ale může hůř vidět na blízko třeba..a nemhouří oči a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.15 21:39

Horečky měla asi 4 dny..ale zase minerály v odběrech byly v pořádku..tak trošku přisolíme:) vyzkoušíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí