Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malá už jsem v nemocnici na JIP… omlouvám se všem za zdržení
Příspěvek upraven 15.01.22 v 23:09
@1812101 píše:
Co dělat když holka skoro12 let snědla 24 paralenů?
Zakládání takových trollících diskusí by mělo být automaticky trestané.
Protože tohle není ani vtipné. Je to hodně za čarou.
@1812101 píše:
to jako fakt? Je mi jedno jestli jsi troll nebo skutečná. Volej lítačku nebo to bude pro havrany.
@mrazik6 píše:
@1812101 @Floralys, nebylo by lepší si ta trollí témata rozložit nenápadněji, trochu s odstupem?
Ze, ta Floralys tu je snad dnes placena od zalozenych diskusi
@1812101 píše:
Jdi si dělat pr.del z někoho jiného.
@Kelsey Dobrý den omlouvám se jestli to vypadá jak troll ale já fakt nevím co s ní tak jsem napsala sem malá má ještě k tomu dlouhodobé potíže s játry.. a je po operaci žlučníku nebylo jí dobře tak si prý vzala paralen a nezabrala to tak si postupně vzala celý balení 24 tablet a já teď nevím co dělat…
Rychlou a na pohotovost. Tedy zavolej 155. Teď okamžitě. Budou ti věřit.
Nejspíš část toho vyvzvrací, ale i tak je to dávka, která ji může minimálně doživotně zmrzačí a teda celé to bude dost bolestivé.
jestli dotaz myslíte vážně, tak samozřejmě volat okamžitě zachránku a do nemocnice
a slovem okamžitě myslím okamžitě
@1812101 píše:
@Kelsey Dobrý den omlouvám se jestli to vypadá jak troll ale já fakt nevím co s ní tak jsem napsala sem malá má ještě k tomu dlouhodobé potíže s játry.. a je po operaci žlučníku nebylo jí dobře tak si prý vzala paralen a nezabrala to tak si postupně vzala celý balení 24 tablet a já teď nevím co dělat…
No určitě nepsat na net, ale volat RZtu… co asi jiného… ![]()
@1812101 píše:
Kdys byla naposledy u psychiatra?
@1812101 doufám že jsi troll, jinak si úplně tupá. Ihned volej rychlou
Asi bych koupila Paralen až půjdeš kolem lékárny, kdyby měl náhodou někdo teplotu, ať si má co vzít. Protože vám asi doma nic nezbylo.