Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Kolik vypiji vaše 2,5 měsíční děti? Ja mám nespavce a jsou dny kdy jen brečí nespi a ji, takže po marnem uspavani mu po 3h dam najíst a zase uspavamtakže ani nevím jestli ma hlad ale proste mu dam, jsou ale dny kdy většinou v noci, ho uspim po 2-3 h a vytuhne na další dvě nebo tři hodiny, takže někdy ma hodně velké pauzy mezi jidly, třeba 7 h,, a vychází to někdy na 5 dávek denně.. někdy vypije 80 někdy 150
UM nejdřív po dvou hodinách. Nenechávala bych ho 7 hodin bez jídla
Přibývá dobře?
Tak hlavne jestli chces porovnavat tak rozhodujici je kolik vazi,kazde mini v 2apul mesicich nema stejne tudiz treba stejne nejedi
Mimčo plně na UM by mělo vypít 150-180 ml UM na kilogram své váhy celkem za den. Zaplať Pán Bůh obě moje děti ve dvou měsících spaly celou noc… Takže logicky 7 hodiny mezi krmením (pokud je to v noci), tak je to OK. V noci dítě nech spát… Ono to když tak během dne dožene, ale nejdříve dávej po 2 hodinách, aby ho nebolelo bříško.
Kolik vypiji vaše 2,5 měsíční děti? Ja mám nespavce a jsou dny kdy jen brečí nespi a ji, takže po marnem uspavani mu po 3h dam najíst a zase uspavam
takže ani nevím jestli ma hlad ale proste mu dam, jsou ale dny kdy většinou v noci, ho uspim po 2-3 h a vytuhne na další dvě nebo tři hodiny, takže někdy ma hodně velké pauzy mezi jidly, třeba 7 h,, a vychází to někdy na 5 dávek denně.. někdy vypije 80 někdy 150