2,5 roku - nechce sedět na nočníku ani wc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MartinaIrena tak ti nezbyde nic jineho nez se do toho nocniku pred nic vycurat ![]()
co ti rekne, ze nechce? ma nejakej blok, tak ho berte sebou na toaletu at vidi, ze je vse oka??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maydee Budeš se divit, i to už jsem zkoušela ![]()
Reakce byla taková nijaká, jako, že ho to moc nezajímá. Prostě se otočil a šel pryč. Asi to fakt chce čas, až k tomu dozraje sám. Ještě mě napadlo zkusit takový ty učící pleny, co zůstanou mokrý. Ať má aspoň nepohodlí. Proč by měl být v suchoučku a teploučku, když má trénovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovujem diskuzi. Ako to dopadlo, čo nakoniec zabralo? My máme presne ten istý problém, syn si ani za nič nahaty na nocnik, ani záchod nesadne. Vie, čo sa tam ma robiť, keď ma plienku, tak to aj ukáže, povie ccccccc ale inak ho tam nedostanem..pocural už hádam všetko, len nie nočník..Odmeny, ukazovanie iných detí nepomáha..chodí na wc aj so mnou, povie ccccccc a spokojne odíde..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Molu Tak k tomu prostě ještě nedozrál. Hlavně to teď neřeš, z toho budeš na nervy, on bude mít blok. Dej si odklad třeba měsíc a pak to zkuste znovu třeba dva dny. Jestli se chytí aspoň trochu, můžete pokračovat. Jestli ne, tak zase měsíc odklad. Neporovnávej s vrstevníky. Až to půjde, tak to půjde. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Molu
Nakonec dobrý, zkusila jsem tohle.
https://www.emimino.cz/…story-11288/
Ale hlavní je, jak říká @nani77 třeba nedozrál, tak netlacila bych na něj. Bloky se pak špatně odstraňují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je spousta rodičů tak líná, že dává plenky až do 2,5 roku věku dítěte a pak to teprve začne řešit? To je úplně ostudný, nechápu.. Hanba by mě fackovala, kdybych musel někde před zraky lidí přebalovat 2,5 letý dítě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oxbowww píše:
To je spousta rodičů tak líná, že dává plenky až do 2,5 roku věku dítěte a pak to teprve začne řešit? To je úplně ostudný, nechápu.. Hanba by mě fackovala, kdybych musel někde před zraky lidí přebalovat 2,5 letý dítě..
A jeee, pan chytrý promluvil. Kolik toho víš o dozrávání CNS? Mimochodem, přesně kvůli takovým jako ty je enuréza považována za tabu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to dopadlo tak, že ve 2,5 to dcera začala teda zkoušet, za pár dní byla bez plen na den, a těsně před nástupem do školky, ve třech letech, ji přestala potřebovat i na odpolední spaní. To mi úplně stačilo.
Na spaní ji měla ještě nějakou dobu, prostě ji to v noci nebudilo. Ale taky z toho vyrostla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice nechápu, proč sem taháš enurézu a proč by měla být tabu, ale dobrá.
Je to hlavně o tom, že v dnešní době dostupných levných jednorázových plen je většina matek jednoduše a prostě líná to dítě učit na nočník, proto to maj na salámu a já pak vidím venku na hřišti takový bizarní výjevy, což přebalování tříletých a starších jistě je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oxbowww A já zase nemám ráda škatulkování, že většina matek je líná učit dítě na nočník. S tímto názorem naprosto nesouhlasím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oxbowww píše:
@MartinaIrenaJenže tak to prostě je.
Tvl, co ty jsi za frustráta? Ne, dávno už nemám malé dítě na plínách, ale ty se celkově projevuješ jako úchyl nebo frustrát ![]()
- Citovat
- Upravit
@gulas.medovy Ty šoupej nohama, když nemáš co říct k tématu. Raději hoď nějakej argument, kterým mě zdrtíš, namísto vztekání se. Že by potrefená husa? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli jsem líná matka, to nevím, kazdopádně mám ten samý problém. Syn 2,5 roku nočník ignoruje. Ví co po něm chci, ale má z toho srandu. Pacholek je strašně paličatý a nehne s nim ni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit