27tt a bolesti břicha při dotyku

247
28.10.17 11:27

27.tt a bolesti bricha pri dotyku

Zdravím, jsem ve 27.tt a od včerejška mám bolesti bricha pri chůzi a při lehkém dotyku.Je to v lokalizaci cca 5 cm pod pupkem v pravo. Pohyby citim normálně, na velké jsem dnes byla.Mate někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
715
28.10.17 18:34

Ahoj jsem taky ve 27 TT a břicho mě dost pobolívá v podbřišku ale myslím že to bude jizva po minulé porodu sekcí. Tu oblast co udáváš by mohl být i slepák, pokud by se to zhoršilo nebo jsi dostala teplotu jeď radši na pohotovost. Radši jet zbytečně než pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
28.10.17 19:43

Ja mám právě taky po dvou laparoskopiich a jedné sekci.Taky si říkám;ze jestli me nebolí ty jizvy. A slepak uz mám venku.Mam spíš strach z předčasného odlucovani placenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
29.10.17 00:42

Me bolelo napravo asi 5cm od pupku v jeho vysce. Kdyz jsem byla na utz a doktorka mi projela zrovna tim mistem, kde me to bolelo, tak jsem se zeptala, co tam je, ze me to boli, a doktorka rekla, ze je tam cíp placenty, ktera se mi od minule prohlidky vytahla výš. Za par dni me to preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.10.17 08:03

Bolest stále trvala, Tak jsem večer sjela na pohotovost. Vše naštěstí ok, Asi to bude tím, ze mám po nekolika brisnich operacích a bolí srusty, tím jak se deloha vytahuje. Porad to bolí, ale alespoň jsem klidnější. Děkuji vám holky za vaše komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí