Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, jsem ve 27.tt a od včerejška mám bolesti bricha pri chůzi a při lehkém dotyku.Je to v lokalizaci cca 5 cm pod pupkem v pravo. Pohyby citim normálně, na velké jsem dnes byla.Mate někdo podobnou zkušenost?
Ahoj jsem taky ve 27 TT a břicho mě dost pobolívá v podbřišku ale myslím že to bude jizva po minulé porodu sekcí. Tu oblast co udáváš by mohl být i slepák, pokud by se to zhoršilo nebo jsi dostala teplotu jeď radši na pohotovost. Radši jet zbytečně než pozdě.
Ja mám právě taky po dvou laparoskopiich a jedné sekci.Taky si říkám;ze jestli me nebolí ty jizvy. A slepak uz mám venku.Mam spíš strach z předčasného odlucovani placenty.
Me bolelo napravo asi 5cm od pupku v jeho vysce. Kdyz jsem byla na utz a doktorka mi projela zrovna tim mistem, kde me to bolelo, tak jsem se zeptala, co tam je, ze me to boli, a doktorka rekla, ze je tam cíp placenty, ktera se mi od minule prohlidky vytahla výš. Za par dni me to preslo.
Bolest stále trvala, Tak jsem večer sjela na pohotovost. Vše naštěstí ok, Asi to bude tím, ze mám po nekolika brisnich operacích a bolí srusty, tím jak se deloha vytahuje. Porad to bolí, ale alespoň jsem klidnější. Děkuji vám holky za vaše komentáře.