28. tt tlak v krizi

47
15.2.15 09:00

28tt tlak v krizi

Ahoj holky, jdu si k vam pro radu.Od vcerejsiho vecera me boli v krizi.Je to spise tlak.Jsem ve 28 tt a bojim se jestli se nemuze neco dit. Prvni dite jsem porodila ve 30 tydnu. Tenkrat me take bolelo v krizi, ale bylo to pravidelne po nekolika minutach. Todle je tlak. Neboli me v podbrisku.Byla jsem predchvili asi 15minut ve sprse a vubec to nepomohlo. A tak nevim co se deje. K doktorovi nebo do nemocnice to mam dost daleko, tak bych se radsi chtela zeptat vas zkusenejsich na radu nez bych zburcovala muze a jeli bychom 60km do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
15.2.15 09:13

@daliborka Ahoj, pokud se ti něco nezdá a první dítě jsi porodila ve 30tt, dala bych na svůj instinkt a jela do nemocnice - 60 km zase není taková strašná dálka… Zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.2.15 09:17

Já bych určitě jela lepší 100krát zbytečně než jednou pozdě, ale je to tvé těhotenství a tvé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.15 09:25

No tenkrat me prave bolel i podbrisek a nebyl to tlak v krizi spise krece.Ted je to tlak, jako kdybych potrebovala na velkou.Ale nechci zbytecne plasit. Pokud me to do obeda neprejde asi pojedeme. Bojim se. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.2.15 10:16

@daliborka já si myslím, že u každého těhotenství to může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.15 11:28

@daliborka muzu se zeptat? to v 30tt dopadlo jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.15 11:35

Mam zdravého 6 leteho synka. Tenkrat mi v nemocnici nepodali dostatecne množství magnesia a rozběhl se mi porod, malej zaklineny v porodnich cestách nozickou a tak jsem rodila cisarem.Byli jsme v nemocnici mesic a malej prospival.Byl jako normální donosene miminko, jen byl malicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.15 11:44

Dekuji @daliborka kdyby nahodou aspon vim ze ma sanci zit. drzim pesti a supejte do nemocnice. budu vam posilat siiiilu a stesticko obema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.15 11:50

@SnažilKasandra dekuji ti. Bolesti pomalu ustupuji, jeste chvíli počkáme a zavolám do Te nemocnice na pohotovost co a jak.Jak jste myslela, ze ma šanci zit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
15.2.15 13:35

@daliborka a nemůžou to byt ledviny? Ted jsez byla cca měsíc hospitalizovaná a cucela jsem kolik těhotných s tim ma problémy. Je to od toho jak na ne děloha tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí