29.tt a kde mám břicho?

Anonymní
19.4.12 13:22

29tt a kde mám bricho?

:mavam: Tehulky,maminky,Mam dotaz nebo aspon moji nedočkavost na tehu bríško :roll: dnes jsu 29+0tt a porád mam male bricho,jde videt že su tehu ale je moc malinke,opravdu zname co su tehu mají bricho veliké,a taky mají 29tt+32tt :think: ja chci taky su neklidna,proč práve ja nemám bricho? :oops: :roll: Poradte co mam delat? opravdu od začátku tehu se teším na pupendo a pupendo nikde :( :( Dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
19.4.12 13:24

Co mas delat? asi nic…cekat.

• Citovat
  • Upravit
8698
19.4.12 13:24

:mavam: Ja se trápim taky s brichem jsem 29tt a nemam bricho :nevim: asi ne každa ma práno mít pupendo jak ríkaš ale chápu te taky čekam zda poroste :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
19.4.12 13:27

Páááni holky, buďte rády, že máte malá bříška, co já bych za to dala!!! Vždyť je to hrozně nepohldlné tahat velké bříško, všude a všemu zavazí!! Ja už se těším, až budu bez bříška a malého mrňouska budu mít u sebe!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
19.4.12 13:28

holky nebuďte smutné, na jednu stránku vás chápu, mě začlo růst bříško taky až později, narostlo najednou během dvou až tří měsíců a bylo pořádné. Na druhou stránku, zase vám nic nepřekáží a nebudete mít problém po porodu něco schazovat.Já jsem tedy nabrala 17kilo ale všechno bylo v bříšku.Užívejte si to i tak, ono to bříško ještě přijde. Navíc mě trápilo že mě to každej říkal, ty nemáš žádné bříško a tak a najednou vyskočilo. Kašlete na to, hlavně že je mimoušek v pořádku!!!!Při druhém těhu už bude vidět o dost dříve ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
19.4.12 13:29

buď v klidu, mi začalo růst pupek právě až v sedmém měsíci. Nakonec jsem za celé těhu přibrala jen 7kg. Pokud je mimi v pořádku, bříško neřeš. Gyn. říkal, že velikost břicha závisí i na tom, kolik je plodové vody. Takže si užívej těhu, prostě patříš k těm maminkám, které mají menší bříško :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.4.12 13:29

No jo ale zas anonymku i chápu taky sem se tešila na tehu bricho i když sem vedela že to musí byt neprijemne chtela bych aby narostlo :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
19.4.12 13:30

Budte radi, ze mate male brisko..Ja mela taky malinke a jak mi bylo ok :) Ono se vyvali to budete jeste koukat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
19.4.12 13:33

Jak co dělat??? Nic :mrgreen: .....pokud mimčo roste, zbytečná starost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
19.4.12 13:39

při prvním jsem měla taky malé, aspoň to každý říkal, a teď od 10.tt je to na mě vidět, a v 16.tt jsem byla jak v 6. měsíci s první, neboj ono naroste a možná že ne tak moc, ale užívej si i toho malého a hlaď ho a na kecy lidí kašli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
19.4.12 13:49

Někdo má a někdo nemá. Buď ráda, aspoň nebude moc co hubnout…

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
19.4.12 13:54
@lulinka10 píše:
Při druhém těhu už bude vidět o dost dříve ;) ;)

Ha ha! Ještě tu o Červený Karkulce bych si prosila :lol:

• Citovat
  • Upravit
14856
19.4.12 13:54

Nenadelas nic, ja bricho nemela snad do porodu. :lol: Ted u druheho taky nejak extra neroste.

ja na to byla i docela pysna, ze mam neco extra :lol: ,taky se s nim clovek tolik nebusi tahat.

Příspěvek upraven 19.04.12 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.4.12 13:57
@lulinka10 píše:
holky nebuďte smutné, na jednu stránku vás chápu, mě začlo růst bříško taky až později, narostlo najednou během dvou až tří měsíců a bylo pořádné. Na druhou stránku, zase vám nic nepřekáží a nebudete mít problém po porodu něco schazovat.Já jsem tedy nabrala 17kilo ale všechno bylo v bříšku.Užívejte si to i tak, ono to bříško ještě přijde. Navíc mě trápilo že mě to každej říkal, ty nemáš žádné bříško a tak a najednou vyskočilo. Kašlete na to, hlavně že je mimoušek v pořádku!!!!Při druhém těhu už bude vidět o dost dříve;) ;)

taky nemusi, ja uz t zacinam slychat - jsem cca v pulce - a kde mas bricho, na tobe to vubec neni videt, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
19.4.12 13:59

Já jsem při prvním těhotenství měla taky hodně malé bříško, i teď, při druhém těhu mám menší než ostatní. A to jsem dnes taky 29+1tt, každý mi říká, že to pořádně není ani vidět a mně to teda extra nevadí. Chodím pořád do práce a zrovna před chvílí mě to nějak popadlo, že bych se na to už nejraději vykašlala a v klidu se doma natáhla. Na druhou stranu si to ale chci ještě tady užít, protože co já vím jak to bude po rodičovské… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí