29.tt a kde mám břicho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1580
19.4.12 14:02
@Brunifid píše:
Ha ha! Ještě tu o Červený Karkulce bych si prosila :lol:

no tak pár mých kamarádek to tak měla!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
19.4.12 14:16

bud rada na me to bylo znat uz v cca 6tydnu a nebylo zrovna prijemne zvracet a citit jak se ti stahuje brisko.po dvacatem tydnu sem mela bricho jak vetsina pri porodu a kdyz sem sla rodit tak sem byla jako tank…pribrala sem 18kg a dva dny po porodu uz sem nemela nic…ver mi je to docela zahul tahat takove bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
19.4.12 14:16

Jé tak buďte rády holky je vidět že nevíte co to je tahat se s velkým břichem já ten konec protrpěla a to do pátého měsíce na mě v práci nikdo nic nepoznal :) a od osmého měsíce jsem měla problém si zavázat boty bylo to strašné a to jako opravdu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.4.12 14:18

Ja su prvorodička a nemám žádne bricho a sere mne jen keci kolem seš opravdu tehu? :pocitac: kolegyna je 13tt a ma bricho jak ktorá kolvek jiná :think: no co asi to na mne nebude videt do porodu :oops: :nevim: ale taky sem ho chtela :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
19.4.12 14:19

Holky vím, že je milé chlubit se bříškem, ale důležité je zdravé mimčo, neřešte to…opravdu co je pozitivního na tom tahat pupek jak Brno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
19.4.12 14:20
@suik píše:
taky nemusi, ja uz t zacinam slychat - jsem cca v pulce - a kde mas bricho, na tobe to vubec neni videt, …

Kašli na ně!! Každej si vždycky něco najde aby mohl rýpat ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
19.4.12 14:21

Já jsem taky měla malinké břicho. 3 dny před porodem se mě známá (viděla mě v tenkém svetru, nikoli v kabátě) ptala, jestli jsem těhotná nebo se jí to jen zdá :lol: A po porodu mě pořád lidi zastavovali, jestli je to moje. Obrovská výhoda byla, že jsem byla až do porodu pohyblivá a hned v porodnici jsem měla ploché břicho. Ber to pozitivně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendeta
19.4.12 14:23

ahoj,

taky se neřadím k těm co mají mega břicho, ale jsem ráda i za to a nesnáším kecy typu ty nemáš žádné břicho, kde ho máš apod. takové lidi hned odpalkuju, až se diví a už si to nedovolí mi říct :pocitac: pro mě je hlavní, že je mimi v pořádku a zdravé. jsem 29tt a přibrala jsem asi 6kg a teď mě skolila chřipka, takže váha klesá. holky buďte rády a hrdé na svá bříška.

• Citovat
  • Upravit
515
19.4.12 14:27
@vendeta píše:
ahoj,taky se neřadím k těm co mají mega břicho, ale jsem ráda i za to a nesnáším kecy typu ty nemáš žádné břicho, kde ho máš apod. takové lidi hned odpalkuju, až se diví a už si to nedovolí mi říct :pocitac: pro mě je hlavní, že je mimi v pořádku a zdravé. jsem 29tt a přibrala jsem asi 6kg a teď mě skolila chřipka, takže váha klesá. holky buďte rády a hrdé na svá bříška.

To jo, já z toho mám občas srandu a říkám, že se mi jen slily špeky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.4.12 15:08

Holky já bych to neřešila jestli je bříško malý hlavně když mimi roste jak má… já čekám dvojčátka a jsem ve 12tt a mám docela bobky abych neměla mega břicho, zatím se mi jen zvednul můj dřív malej špíček pod pupíkem a vypadá teď větší… snad nebudu před porodem jak chodící tank :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 15:58

Já bych byla ráda za malé bříško.Poprvé jsem měla tak nějak normálně.Ale teď jsem v 11tt a bříško mám jak v 6.měsíci,každej na mě kouká,jako,že mám to břicho „vyžraný“ a mě je to nepříjemný.Jsem zvědavá,jak budu vypadat před porodem :mrgreen: Nic si z toho nedělej-to je u všeho-kdo má malé břicho,chce velké a naopak,kdo má rovné vlasy,chce kudrnaté a tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LouLou
19.4.12 15:59

Mne zase lidi serou tim, ze se neustale divi, jak mam uz ted, ve 13tt vypoukle bricho..ono je to opravdu jedno.

• Citovat
  • Upravit
522
19.4.12 16:05

Na moji kamarádce vůbec nešlo poznat, ze je tehotna snad do 7 mesice. Do 6 mesice nepribrala ani kilo a pak behem chvilky ji naskocil takovy pupek, ze vypadala jak slonice a 14kg k tomu :) Kazdy to ma jinak. Neboj, dockas se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.4.12 16:59
@Marselka píše:
snad nebudu před porodem jak chodící tank :D

No… To budu držet palce, neviděla jsem nikoho s dvojčaty, kdo by jak tank nevypadal :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14856
19.4.12 17:05
@lulinka10 píše:
Kašli na ně!! Každej si vždycky něco najde aby mohl rýpat ;) ;)

me to ale nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky