Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Brunifid píše:
Ha ha! Ještě tu o Červený Karkulce bych si prosila
no tak pár mých kamarádek to tak měla!!!!!
bud rada na me to bylo znat uz v cca 6tydnu a nebylo zrovna prijemne zvracet a citit jak se ti stahuje brisko.po dvacatem tydnu sem mela bricho jak vetsina pri porodu a kdyz sem sla rodit tak sem byla jako tank…pribrala sem 18kg a dva dny po porodu uz sem nemela nic…ver mi je to docela zahul tahat takove bricho
Jé tak buďte rády holky je vidět že nevíte co to je tahat se s velkým břichem já ten konec protrpěla a to do pátého měsíce na mě v práci nikdo nic nepoznal
a od osmého měsíce jsem měla problém si zavázat boty bylo to strašné a to jako opravdu!!!
Ja su prvorodička a nemám žádne bricho a sere mne jen keci kolem seš opravdu tehu?
kolegyna je 13tt a ma bricho jak ktorá kolvek jiná
no co asi to na mne nebude videt do porodu
ale taky sem ho chtela
![]()
Holky vím, že je milé chlubit se bříškem, ale důležité je zdravé mimčo, neřešte to…opravdu co je pozitivního na tom tahat pupek jak Brno
![]()
@suik píše:
taky nemusi, ja uz t zacinam slychat - jsem cca v pulce - a kde mas bricho, na tobe to vubec neni videt, …
Kašli na ně!! Každej si vždycky něco najde aby mohl rýpat
![]()
Já jsem taky měla malinké břicho. 3 dny před porodem se mě známá (viděla mě v tenkém svetru, nikoli v kabátě) ptala, jestli jsem těhotná nebo se jí to jen zdá
A po porodu mě pořád lidi zastavovali, jestli je to moje. Obrovská výhoda byla, že jsem byla až do porodu pohyblivá a hned v porodnici jsem měla ploché břicho. Ber to pozitivně ![]()
ahoj,
taky se neřadím k těm co mají mega břicho, ale jsem ráda i za to a nesnáším kecy typu ty nemáš žádné břicho, kde ho máš apod. takové lidi hned odpalkuju, až se diví a už si to nedovolí mi říct
pro mě je hlavní, že je mimi v pořádku a zdravé. jsem 29tt a přibrala jsem asi 6kg a teď mě skolila chřipka, takže váha klesá. holky buďte rády a hrdé na svá bříška.
@vendeta píše:
ahoj,taky se neřadím k těm co mají mega břicho, ale jsem ráda i za to a nesnáším kecy typu ty nemáš žádné břicho, kde ho máš apod. takové lidi hned odpalkuju, až se diví a už si to nedovolí mi říctpro mě je hlavní, že je mimi v pořádku a zdravé. jsem 29tt a přibrala jsem asi 6kg a teď mě skolila chřipka, takže váha klesá. holky buďte rády a hrdé na svá bříška.
To jo, já z toho mám občas srandu a říkám, že se mi jen slily špeky
![]()
Holky já bych to neřešila jestli je bříško malý hlavně když mimi roste jak má… já čekám dvojčátka a jsem ve 12tt a mám docela bobky abych neměla mega břicho, zatím se mi jen zvednul můj dřív malej špíček pod pupíkem a vypadá teď větší… snad nebudu před porodem jak chodící tank ![]()
Já bych byla ráda za malé bříško.Poprvé jsem měla tak nějak normálně.Ale teď jsem v 11tt a bříško mám jak v 6.měsíci,každej na mě kouká,jako,že mám to břicho „vyžraný“ a mě je to nepříjemný.Jsem zvědavá,jak budu vypadat před porodem
Nic si z toho nedělej-to je u všeho-kdo má malé břicho,chce velké a naopak,kdo má rovné vlasy,chce kudrnaté a tak ![]()
Mne zase lidi serou tim, ze se neustale divi, jak mam uz ted, ve 13tt vypoukle bricho..ono je to opravdu jedno.
Na moji kamarádce vůbec nešlo poznat, ze je tehotna snad do 7 mesice. Do 6 mesice nepribrala ani kilo a pak behem chvilky ji naskocil takovy pupek, ze vypadala jak slonice a 14kg k tomu
Kazdy to ma jinak. Neboj, dockas se!
@Marselka píše:
snad nebudu před porodem jak chodící tank
No… To budu držet palce, neviděla jsem nikoho s dvojčaty, kdo by jak tank nevypadal
![]()
@lulinka10 píše:
Kašli na ně!! Každej si vždycky něco najde aby mohl rýpat![]()
me to ale nevadi…