Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Břicho nebřicho, hlavně, že je mimčo v pohodě. Taky mám prý malé břicho. A když vypustím na facebook nějakou fotku, tak se všichni jakože diví, no a co? Mrňousovi je tam fajn, ne?
Přesně neřeš břicho důležitější přeci je že se miminku dobře daří!!!!
@Anonymní píše:Tehulky,maminky,Mam dotaz nebo aspon moji nedočkavost na tehu bríško
dnes jsu 29+0tt a porád mam male bricho,jde videt že su tehu ale je moc malinke,opravdu zname co su tehu mají bricho veliké,a taky mají 29tt+32tt
ja chci taky su neklidna,proč práve ja nemám bricho?
![]()
Poradte co mam delat? opravdu od začátku tehu se teším na pupendo a pupendo nikde
![]()
Dekuju
Hod sem fotku toho tvyho „pidi“ briska..
ja mela taky male a musim rict, ze je to 100× lepsi, nez to co mam ted
.Bud rada, ze se s nim nemusis tahat, pak uz se nevyspis, vsechno te bude bolet.. ![]()
@lulinka10 píše:
holky nebuďte smutné, na jednu stránku vás chápu, mě začlo růst bříško taky až později, narostlo najednou během dvou až tří měsíců a bylo pořádné. Na druhou stránku, zase vám nic nepřekáží a nebudete mít problém po porodu něco schazovat.Já jsem tedy nabrala 17kilo ale všechno bylo v bříšku.Užívejte si to i tak, ono to bříško ještě přijde. Navíc mě trápilo že mě to každej říkal, ty nemáš žádné bříško a tak a najednou vyskočilo. Kašlete na to, hlavně že je mimoušek v pořádku!!!!Při druhém těhu už bude vidět o dost dříve![]()
presne tak!me dokonce rodina podezrivala, ze „nejim“, ze nepribiram a nemam brisko..Ale jedla jsem normalne
.Pak prisel 3Ott a od te doby roste a roste ![]()
werunko
si tady davno nebyla,
jak pak se máš? stale 2v1??
No ja su 29tt a taky nic moc bricho ale ako rikas možná posledný mesic naroste
![]()
@werunqa píše:
presne tak!me dokonce rodina podezrivala, ze „nejim“, ze nepribiram a nemam brisko..Ale jedla jsem normalne.Pak prisel 3Ott a od te doby roste a roste
A krásna foto byly ste v atelieri jo?
je hezka ![]()
@Brunifid píše:
No… To budu držet palce, neviděla jsem nikoho s dvojčaty, kdo by jak tank nevypadal![]()
No právě to mě děsí, že většinou s dvojčatama jsou to pupíky mooooc velký
ale to pak zase zhubnu aby mimča měli pěknou maminku ![]()
@Hana89
Ahooj, ja jsme tu porad..tak ruzne po diskuzich
jj, porad 2v1..ale uz to cekam kazdym dnem
.Jinak dekuji, byli jsme v atelieru ![]()
no tak tleskam hezky
a jak každym dnem už mas termín nebo po termínu? ![]()
@Hana89 dneska jsem zacala 38tt, takze uz to mame blizko..doktor rikal, ze mala uz muze ven..ale zatim se ji nechce potvurce ![]()
@Marselka píše:
No právě to mě děsí, že většinou s dvojčatama jsou to pupíky mooooc velkýale to pak zase zhubnu aby mimča měli pěknou maminku
Zhubnutí uvidíš, u někoho to jde samo a víc, než by si přál (třeba u mne).
Ahojky, tak já jsem tak na konci 28tt a bříško taky nikde,a to sem měla vždy pár kil navíc.navíc doteď jsem přibírala úplně normálně,jen na začátku těhu sem přibrala zničeho nic 2kila a teď naopak už měsíc nemůžu přibrat a to se stravuju úplně normálně, někdy až moc…jsem ráda že teď nepřibírám,ale nevím aby to neublížilo miminku:-(
@sabinka23 ja jsem nepribirala hodne dlouho..a to jsem hubena
mimco si bere z tebe, neboj
kdyby bylo neco spatne, tak by ti to dr. uz davno rekl ![]()
weru tak vydrž prvorodičkám ich mimi nechcou brzo na svet i když naše mala jo,su 29+2tt a pred mesícem sem ležela na rizikovem proste mala chce ven predčasne ale davame to skvele,a snad vydrží aspon do termínu ![]()
@Hana89
vsak vis, ze me taky hrozil predcasny..a porad jsme 2v1 ![]()