Plyšáci, chůvičky a tvrdnutí bříška - 3 dotazy v 1 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
7.11.11 21:51

Uklidňující zvuky jsem schopná produkovat i sama, takže za mě plyšáka ne. Moc se mi nelíbí dítěti něco zapnout a jít pryč, když mu můžu zazpívat / přečíst pohádku já. Jako mimino taky Samík spíš hleděl, co se to děje, když jsem zpívala, než že by ho to uspávalo - myslím, že by ho to rušilo.

Chůvičky podle toho, kde bydlíte. Do bytu asi ne, do baráku nebo jestli jezdíte na chalupu (budete chtít sedět třeba v létě venku, když bude dítě vevnitř spát) je to fajn. I když kámoška zapínala i v bytě, je fakt, že člověk nemusí tolik šponovat uši :lol:

Tvrdnutí - tvrdne celé břicho - tak se jakoby stáhne a je na omak tvrdé, není to moc příjemné. To, co cítíš, když se ti malá někam nasune, ale je to v celém břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.11.11 21:54
JK Klara píše:
Holky nerada vaam sem lezu ,ale chtěla jsem se zeptat. Jaka chuvička je dobra a jak se to kupuje myslim jaky rozsach a tak. Nemužu se nikde dočíst na kolik m to je. Všude píší ve volnem prostoru ,ale jak to je se zdí??? Dosahne to i ven? Pravě ,že nemam nikoho kdo by nam ji půjčil na zkoušku. Děkuji za radu

My mame BRAVO.
Bydlime v devatem patre, kdyz jdu ven, ztracim signal asi az tak 300 m od domu, blbne akorat ve vytahu.
Kdyz jsme u mamky nebo na chalupe, spi dcera v podkrovi a my bud sedime v prizemi nebo venku na zahrade a nemame zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.11.11 21:58

Ona to není hračka jako taková,nesahá na to,jen to má plyš asi aby to vypadalo dobře :lol:
S tou chůvičkou,máme sice 2+1,ale bude mít svůj pokojík a zavřené dveře kvůli hafanům…a taky mám strach,že mě její brek nevzbudí přes ty dveře :lol:
Jinak s tou zdí souhlasím,taky nevím jak to je,ale objednala jsem jí na 400m :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.11.11 22:02

On člověk než se to narodí, má spoustu plánů, co pořídit, pořídí to a pak zjistí, že polovina věcí byla zbytečných. Takže to chce promyslet případně pořídit za chodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.11.11 22:02

Tak jestli bude spát sama v zavřeném pokojíku, tak bych chůvičku chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.11.11 22:04
VeronikaNel píše:
Ona to není hračka jako taková,nesahá na to,jen to má plyš asi aby to vypadalo dobře :lol:
S tou chůvičkou,máme sice 2+1,ale bude mít svůj pokojík a zavřené dveře kvůli hafanům…a taky mám strach,že mě její brek nevzbudí přes ty dveře :lol:
Jinak s tou zdí souhlasím,taky nevím jak to je,ale objednala jsem jí na 400m :lol:

No, tak to bych v tom pripade nekoupila ani omylem!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
7.11.11 22:04
  1. u nás plyšáci nejdou, raději si chytne plínku nebo moje triko, pokud jsem poblíž

2)máme monitor dechu a chůvičky nepotřebujeme, ale moc se nám hodily na dovolený nebo u našich v baráku 3)tvrdnutí břicha poznáš- teda až začne tvrdnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
7.11.11 22:12
  1. s tím konkrétním zkušenost nemám, dceři jsme tehdy koupili hrací plyšovou hvězdičku, zavěšenou na nebesích, synovi jsme koupili takového zajíčka, který hraje stejnou melodii, každý stálo 300,–
  2. bez chůvičky ani ránu, už 3,5 roku je bez přestání zapnutá, máme velký dům a bez ní bych děti neslyšela, dcera už je tak navyklá, že když na mě zavolá v pokojíku, že tam tu chůvičku budeme mít snad do puberty :lol:
  3. břicho mi tvrdlo u obou těhotenství a to fakt fest, u dcery to začlo dřív, u syna dýl, obojí ale vyvolalo dřívější porody… v každém případě, když nevíš, tak ti netvrdne, to bys fakt poznala :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.11.11 22:35

Plyšáka ne - nepřijde mi vhodný pustit dítěti strojek a jít pryč. Usínat se dá i s obyčejnou plínkou, pokud potřebuje něco muchlat, nebo s máminým tričkem.

Chůvičky nemáme, přišlo mi to jako zbytečnost.

A tvrdnutí bříška bys poznala, je to takové stažení břicha, že máš pocit jako kdybys tam měla kámen, po chvilce to zase odezní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.11.11 22:48
Erian píše:
Plyšáka ne - nepřijde mi vhodný pustit dítěti strojek a jít pryč. Usínat se dá i s obyčejnou plínkou, pokud potřebuje něco muchlat, nebo s máminým tričkem.

Chůvičky nemáme, přišlo mi to jako zbytečnost.

A tvrdnutí bříška bys poznala, je to takové stažení břicha, že máš pocit jako kdybys tam měla kámen, po chvilce to zase odezní…

No to právě mám,ale vždy jen když se někam napresuje…Proto se bojím,že to nepoznám a tím pádem přehlídnu problém :-(
Ale podle mamky jsem udělala dobře,když jsem mu to vysvětlila přímo(s tím,že jen při sunutí miminka).Ale i to bolí jak čert,i když to odezní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.11.11 06:21
Lasicka píše:
Ahoj,

ad hrající plyšák - naše kluky nikdy plyšáci vůbec nebavili a hrající hračky až někdy kolem roku, takže bych to nekupovala.

Ad chůva - používám denně, neumím si bez ní život představit.

Ad tvrdnutí - pokud nevíš, co to je, pak Ti netvrdne :-)

Nic víc nemusím psát, měli a máme to stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.11.11 06:25

Ad ty chůvičky - my jsme v panelákovém bytě 3+1 kde je slyšet každý prdnutí, ale přece jenom, když jsme měli např. návštěvu a malej spal zavřený v pokoji, tak se fakt hodily :wink:

Já je používám furt, i když ho vedle v pokoji slyším (když spustí sirénu) - ale právě aby ji nespustil, tak tam aspoň běžím dřív, dám třeba dudel a usne hned v klidu, po siréně je usínání rozhodně horší :mrgreen:

Nehledě na to, že pokud někam pojedete třeba na dovču, určitě se budou hodit taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.11.11 06:42

Tak plyšáka nepotřebuješ, chůvičky… My je nekoupili a teď čekám až mi přijdou objednané z netu. My máme barák, ale na doma až tak nutný by nebyly i když malého chci přestěhovat už do jeho pokoje, ale když ho nechávám venku na terase, už je kláda na to, abych měla otevřené dveře a jinak ho nemám šanci slyšet. Za mě, chůvičky se asi hodí vždycky :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí