Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Raduš.ka44 píše:Michaella69 píše:No jo, ale ty deky mají díry jen na tříboďák, teda já ještě neviděla deku do větší sedačky než vajíčka.
Luco - daj se do sedačky pořídit deky, který maj průřezy na pásy… Pak můžeš klidně sundat bundu. Deka se pak zapíná podobně jako fusak… Nevím, ale jak velký se dělaj… Každopádně, nebude nic složitýho si ji případně vyrobit z normální deky…Hlavně mi to už přijde zbytečné. Sundám bundu a než se auto vytopí, tak malýho přikryju dekou, nebo tou bundou.
emitex dela i na petibodak, ale pro vetsi ditko uz ne
Holky, nevím, viděla jsem těch dek strašně moc… Psala jsem to jako další možnost… Každýmu může vyhovovat něco jinýho… A ty do těch vajíček, se daj dole rozepnout, takže nohy můžou koukat ven a zbytek má v teple… Ale jak tu bylo psáno, stačí přehodit deku
Tohle se může třeba hodit, pokud by dítko deku schazovalo.....
Michaella69 píše:
Holky, nevím, viděla jsem těch dek strašně moc… Psala jsem to jako další možnost… Každýmu může vyhovovat něco jinýho… A ty do těch vajíček, se daj dole rozepnout, takže nohy můžou koukat ven a zbytek má v teple… Ale jak tu bylo psáno, stačí přehodit dekuTohle se může třeba hodit, pokud by dítko deku schazovalo.....
rohlik zamestna rucicky ![]()
careynka píše:Michaella69 píše:rohlik zamestna rucicky
Holky, nevím, viděla jsem těch dek strašně moc… Psala jsem to jako další možnost… Každýmu může vyhovovat něco jinýho… A ty do těch vajíček, se daj dole rozepnout, takže nohy můžou koukat ven a zbytek má v teple… Ale jak tu bylo psáno, stačí přehodit dekuTohle se může třeba hodit, pokud by dítko deku schazovalo.....
Nojo, ale pak vysavač zaměstná ty moje ![]()
j.a.n.i1 píše:careynka píše:Nojo, ale pak vysavač zaměstná ty mojeMichaella69 píše:rohlik zamestna rucicky
no boze, musis si u kazdy prace rikat, ze u ni spalujes tuky ![]()
careynka píše:j.a.n.i1 píše:no boze, musis si u kazdy prace rikat, ze u ni spalujes tukycareynka píše:Nojo, ale pak vysavač zaměstná ty mojeMichaella69 píše:rohlik zamestna rucicky
Ještě to tak, já potřebuju přibrat
mám o 5kg míň než před těhu…
No já myslím, že mnohem větší opruz je starat se pak o postižené dítě, protože podsedák ho prakticky neochrání před ničím.
![]()
Když ti vadí přehazovat sedačky, tak si kup další a je to. ![]()
Almondea píše:
No já myslím, že mnohem větší opruz je starat se pak o postižené dítě, protože podsedák ho prakticky neochrání před ničím.![]()
Když ti vadí přehazovat sedačky, tak si kup další a je to.
Almondeo, chtěla jsem znát názor, další sedačku už mám vyhlídnutou, nikdy bych svoje dítě neohrozila. Kdyby mi to bylo fuk, tak tady nezakládám diskuzi. A mmch. taky peníze nesereme, takže se snažím ušetřit, když to jde, v tomto případě to samozřejmě nebude, takže díky za milý příspěvek.
Olino - podobný příspěvky opravdu dovedou potěšit… Ale dobře, že ses na to zeptala
Nevím, proč když se tu člověk na něco zeptá, najdou se i lidi, který z něho udělaj blbce, skrblíka, krkavčí matku atd… místo aby poradili…
Michaella69 píše:
Olino - podobný příspěvky opravdu dovedou potěšit… Ale dobře, že ses na to zeptalaNevím, proč když se tu člověk na něco zeptá, najdou se i lidi, který z něho udělaj blbce, skrblíka, krkavčí matku atd… místo aby poradili…
protoze nektere takove proste jsou a tezko je rozlisit podle dotazu. Me by to treba nenapadlo, tak pri podobnym dotazu si poklepu na celo. Kazdej prave soudi podle sebe. Kdyby byli vsichni lidi stejny, tak by to byla pekna nude, ne? ![]()
Míšo, no co už naděláme, že
Jsou i takové a bohužel jich není málo.
Careynko, já jsem se slušně zeptala a čekala jsem slušné odpovědi, toť vše, bez emocí, představ zmrzačeného dítěte, čertíků bych se určitě obešla
Příště se ale radši budu pídit na internetu sama, než abych tady vznesla dotaz ![]()
Olina píše:
Míšo, no co už naděláme, žeJsou i takové a bohužel jich není málo.Careynko, já jsem se slušně zeptala a čekala jsem slušné odpovědi, toť vše, bez emocí, představ zmrzačeného dítěte, čertíků bych se určitě obešla
Příště se ale radši budu pídit na internetu sama, než abych tady vznesla dotaz
to nemyslim, jen ze nemuzes od kazdeho cekat 100% radu, pro nekoho je tvuj dotaz automaticky bez odpovedi, protoze uz to ma v sobe davno vyresene. ALe abych nemachrovala - tohle se ve mne zlomilo az s prichodem syna, predtim jsem se o nic, co se tyka deti nezajimala. A zacalo to az po narozeni, takze jsme kupovala novy kocarek a i novou autosedacku, ted ma uz dalsi autosedacku atd atd … tak bych to nebrala od Almondey jako stourani, ale proste se k tomu stavi jinak ![]()
Jejda holky, já jsem to nemyslela nějak špatně vůči Olině, jako že je špatná matka apod. Jenom mě prostě dost rozhodila nesmyslnost tohoto dotazu. Přece je úplně jasné, že nemůžu dát tříleté dítě na podsedák. Omlouvat to tím, že se sedačka špatně vyndává z auta přece nejde. Vždy´t tady jde opravdu o zdraví a život toho dítka.
![]()
Mě se taky sedačka blbě vytahuje z auta, tedy my máme jen jedno, ale kdybychom měli dvě, tak si prostě pořídím ještě jednu někde z druhé ruky, protože my ty peníze taky nekradem. ![]()
Tak už se tu nečertěte. ![]()
Já se o věci zajímám až je to aktuální, aktuálně jsem řešila tuto záležitost a začala se o to zajímat, bohužel jsem teď za idiota, což mě mrzí, stačila mně odpověď jako od Steeva, podsedák ne, je to nebezpečné z toho a toho důvodu, doporučuji to a to. Taky v dotazu zaznělo, jestli to lze nebo jestli je to blbost? Tak je to blbost, teď už to vím a taky vím, že je blbost se tu na něco ptát
Odpověď na otázku jsem sice dostala, ale…
Podsedák bych nedala žádnému takhle malému dítěti, ani 6ti letému. Nechrání ho, boční náraz netlumí, hlava nefixovaná.....prostě NE!!!!
A spoléhat na to, že jezdíte po městě, to bych neriskovala teda, náhoda je blbec, a kór po městě
![]()