3 roky - sám nejí, nepije z hrnečku, málo pije
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bábi Zlopočasná píše:
Mne nevyvratis ze je to aj lenivostou matky. Moja mladsia este z hrnceka nepije tak pekne ako sestra v jej veku - ale ja viem, ze je to tym, ze som leniva sa s nou s tym hrncekom mocovat a vrazim jej do ruky flasku. Keby som bola dosledna a nesidila to, tak verim ze aj ta trinastmesacna by patrila medzi „bezproblemove“ deti.
stím naprosto souhlasím když se tomu děcku budu věnovat u toho jídla a u pití tak se to za čas naučí ale né že si na to vzpomene až v tak pokročilém věku.. tohle se má řešit už ve dvou letech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jako nezlobte se na mě ale znova se opakuji… není to tím že dítě neumí ale umí jen se mu nechce protože maminka raděj dá flašku nebo to kupované pití. Lenost.. naco se budu prát s děckem u jídla a nervovat se že jídlo bude všude kolem.. tak ho raděj nakrmímne…tohle je přesně u mojí sestry než at se v tom patlá raděj mu dává sama…a zovna včer říkala že už neví co sním.. já jí na to řekla že si za to muže sama a muže.. ale málo která matka to unává
A proč to píšeš anonymně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to jsem přesně věděla zaobíát se na to zda píšu anonymě.. to je snad moje věc…nebo nevíš co napsat na muj názor…tohle je jiné téma a né o anonymitě…
- Citovat
- Upravit
@boball pretoze povedat nejakej mamicke na plnu hubu ze sa dietatu malo venuje je ten najhorsi precin akeho sa na emiminu mozes dopustit. Za to je rovno peklo, ziaden ocistec to nezmaze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No to jsem přesně věděla zaobíát se na to zda píšu anonymě.. to je snad moje věc…nebo nevíš co napsat na muj názor…tohle je jiné téma a né o anonymitě…
Poravdě, intimního na tom nic nevidím, a když za svým názorem stojíš, schovávat se nemusíš. K tvému názoru, můžu jen říct ano, jsem pohodlná matka, když vidím, že kluk místo toho aby jedl, leze ven a nebo jídlo matlá, dokrmím ho než si nechat pomazat třeba zdi. příště mu zas dám lžíci nebo vidličku a nechám ho opět jíst dokud bude chtít samotného. Už jsem tak vychovala dvě děti. Jsou už obě ve věku kdy by mohly mít samy děti. A představ si, školu udělaly, jí samy příborem, řídí auto,apod.Oni ve školce stejně musí samy papkat, protože je tam u toho nechávají dřepět dokud to nesní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná tak to mě je zase jedno, co si lidi o mém názoru myslí, píšu co si myslím, i ve skutečném životě říkám vše na plnou hubu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball malokto unesie byt tym zlym len preto, ze nezdiela vseobecne platny nazor. Mne je napriklad sumafuk, kto si co o mne mysli, ale pod urcitou davkou (z mojho pohladu neopravnenej) kritiky tiez na emimino zanevieram a nepustam par dni, kym ma to znechutenie neprejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:Proč jsesš tak moc chytlavá.. to fakt nechápu já jen říkám svuj názor.. vychovávej si své děti jak ty chceš to ti neberu ale já si mužu říkat v rámci možností co chci.. jde mi jen o to že nechápu proč někteté matky řeší tyhle věci tak stršně pozdě.. o to jde.. když to budu řešit dříve bude to prostě lepší a nebudu čekat na to než dítě poroste a bude to akutní tady nejde o to zda dítě chce nebo nechce doufám že víš co jsem tím myslela… anonymně píšu protože jak je víše psáno… postě když to té matce takhle vyhovuje a nemá nervy na to aby to dítě umělo tak at si nestěžuje potom že v tolika letech to neumí
Poravdě, intimního na tom nic nevidím, a když za svým názorem stojíš, schovávat se nemusíš. K tvému názoru, můžu jen říct ano, jsem pohodlná matka, když vidím, že kluk místo toho aby jedl, leze ven a nebo jídlo matlá, dokrmím ho než si nechat pomazat třeba zdi. příště mu zas dám lžíci nebo vidličku a nechám ho opět jíst dokud bude chtít samotného. Už jsem tak vychovala dvě děti. Jsou už obě ve věku kdy by mohly mít samy děti. A představ si, školu udělaly, jí samy příborem, řídí auto,apod.Oni ve školce stejně musí samy papkat, protože je tam u toho nechávají dřepět dokud to nesní.
- Citovat
- Upravit
@Bábi Zlopočasná tak já občas bývám ráda v opozici, ale musím se na to dobře vyspat. Někdy nemám náladu, tak nepíšu raději nic. Nevadí mi, co mi škaredého kdo napíše, pro mne jsou to imaginární jedinci které v životě neuvidím, nedovedu si představit jejich obličeje a nikdy bych se tady neseznámila s někým, abych ho mohla poznat na živo. Je to pro mne umělý svět a ten mne když vypínám počítač míjí. Akorát si někdy říkám, páni v někom je tolik zla a zloby, až mne to zaráží. Nemluvím třeba o miminu, ale i jiných diskusích, to potom nad tím trochu přemýšlím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@jenny.fields To dělán taky, utřít si po sobě umí, převlékání mu nejde, jen lítá, huláká že se polil a nesvleče se ani neobleče.
Tak jde to ruku v ruce. Nejdřív bych asi začala samostatně učit oblékat a až budou nějaké kousky trochu nacvičené, tak to spojit s tím poléváním.
Prostě dokud se nesvlečeš a neoblečeš, nebude se dít nic jiného.
To půjde, neboj. Chce to hlavně důslednost jako všechno, no a pak pevné nervy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Proč jsesš tak moc chytlavá.. to fakt nechápu já jen říkám svuj názor.. vychovávej si své děti jak ty chceš to ti neberu ale já si mužu říkat v rámci možností co chci.. jde mi jen o to že nechápu proč někteté matky řeší tyhle věci tak stršně pozdě.. o to jde.. když to budu řešit dříve bude to prostě lepší a nebudu čekat na to než dítě poroste a bude to akutní tady nejde o to zda dítě chce nebo nechce doufám že víš co jsem tím myslela… anonymně píšu protože jak je víše psáno… postě když to té matce takhle vyhovuje a nemá nervy na to aby to dítě umělo tak at si nestěžuje potom že v tolika letech to neumí
Tak třeba je zakladatelka pohodná, možná ne, znám paní co má děti dvě, holka šikovná na všechno, kluk pometlo, co se neumí najíst snad ani v osmi letech, má nějakou diagnozu, ale než na to přišli, byla zoufalá. Můj muž se ho bojí brát i na ryby, dokázal jim při pokusu zamíchat polévku zapálit stan
Samozřejmě to je výjimka, ale existují no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano pokud má dítě poruchu tak to je uplně něco jiného. tam před 30lety maminky nezajímalo zda to jde nebo me. Proptě tady máš a hotovo. V dnešní době jsou rozmazlené a zchýčkané všechny matky i děti. Potom to ale tak dopadá. taky jsem pohodlná matka. Ale snazim se abych na své dítě byla hrda. Moje segra má sdvouletého syna, nemluvi jedine co říka je dadada nic víc. pije z kojenecké flašky. Musí ho krmit protože on to sám neumí. Sestřenice má syna o dva měsíce mladšího než má moje sestra. Pul roku chudak ležel v nemocnici, takže byl zaostalej má to ve zprávě. A dneska? Krásně mluví, sedi sám u stolu a baští lžící i vydličkou, poznátka zvířata, napodobuje je, ukáže kolik má rojau! Cumel zahodil. A od sestry syn má na spaní 5× dulík tohle není moje dite je lepší… Tady jde fakt o to že sestřenka se malemu věnuje. Kdežto segra ta ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jako nezlobte se na mě ale znova se opakuji… není to tím že dítě neumí ale umí jen se mu nechce protože maminka raděj dá flašku nebo to kupované pití. Lenost.. naco se budu prát s děckem u jídla a nervovat se že jídlo bude všude kolem.. tak ho raděj nakrmímne…tohle je přesně u mojí sestry než at se v tom patlá raděj mu dává sama…a zovna včer říkala že už neví co sním.. já jí na to řekla že si za to muže sama a muže.. ale málo která matka to unává
Netvrdím, že jsem ukázková matka a že nejsem líná, ale chceš mi tvrdit, že když syn se vzteká u jídla, že si nechce sám nabrat, tak je to moje vina? Když před něj postavím talíř/misku tak na to zírá a mám teda nebýt líná a koukat se na něj, jak mu jídlo vystydlo, protože líná matka raději jde a nakrmí dítě sama? Sám jen opakuje „budeme papat“ a když mu řeknu „tak si vezmi“ dočkám se odpovědi „ne ja neci“. To samé s pitím. Nemám mu teda dávat jako líná láhev, aby se napil, ale raději koukat, jak to všude rozlije, máchá v tom ruce, kostičky a nic nevypije? Když mu důrazně zakážu si s tím hrát a neposlechne, tak ho třeba plácnu po ruce a spustí se řev, ale pití bojkotuje. Víš, já nemám jedno dítě, takže nemůžu celý den jen vytírat byt, dokola ohřívat jídlo a zírat, jestli si někdy vezme. Navíc i kdybych na to měla čas, tak už mám doma asi třetí koberec, protože pečlivě rozlije i když je v hrníčku sotva decka vody.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Netvrdím, že jsem ukázková matka a že nejsem líná, ale chceš mi tvrdit, že když syn se vzteká u jídla, že si nechce sám nabrat, tak je to moje vina? Když před něj postavím talíř/misku tak na to zírá a mám teda nebýt líná a koukat se na něj, jak mu jídlo vystydlo, protože líná matka raději jde a nakrmí dítě sama? Sám jen opakuje „budeme papat“ a když mu řeknu „tak si vezmi“ dočkám se odpovědi „ne ja neci“. To samé s pitím. Nemám mu teda dávat jako líná láhev, aby se napil, ale raději koukat, jak to všude rozlije, máchá v tom ruce, kostičky a nic nevypije? Když mu důrazně zakážu si s tím hrát a neposlechne, tak ho třeba plácnu po ruce a spustí se řev, ale pití bojkotuje. Víš, já nemám jedno dítě, takže nemůžu celý den jen vytírat byt, dokola ohřívat jídlo a zírat, jestli si někdy vezme. Navíc i kdybych na to měla čas, tak už mám doma asi třetí koberec, protože pečlivě rozlije i když je v hrníčku sotva decka vody.
Rozlije to, i když by měl ten hrneček s dvěmi oušky? Co školka? Kdy půjde? Možná líp poslechne cizí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit