3,5 let a kaká jen do pleny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A jak vysvětluje, že nechce na záchod? Prostě bych mu řekla plinku nedám, klidně se vykakej do kalhot, když chceš. Ale nedám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
A jak vysvětluje, že nechce na záchod? Prostě bych mu řekla plinku nedám, klidně se vykakej do kalhot, když chceš. Ale nedám.
on se ale vykakat do kalhot nechce. Zadrží to a nekadí radši vůbec. Že příště, teď naposledy plenu. Dřív tvrdil, že je ještě malej (to už říkat přestal, tak asi ví, že už malej není). Ale když začnu naléhat, že naposledy plena už byla minule, tak řekne, že už se mu nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
Ano ví, že bude kadit, řekne si. Vždy to na něj zkouším, jestli nezkusíme záchod, že tam budu s ním atd.
Jo, takhle radikální metodu jsem už párkrát zkusila mu tu plenu odmítat dát. Výsledek byl, že týden nekadil a pak už byl ve stavu, že to z něj samovolně vylézalo. Ale jen to nejnutnější. Co šlo, zase zadržel. Asi ne úplně ideální ze zdravotního hlediska… navíc zase hysteráky, když to z něj lezlo samo…
Ještě chvíli počkám, protože nějaké pokroky v jeho myšlení jsou. A pak asi psycholog nebo nevím…
Jsme na tom stejně. Teď to dr. řeší projímadlem, aby to bylo rychlé, ale nijak se mu to neředí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K můžu se kdyžtak mimo téma zeptat kam jedete na hory? Pořád něco hledáme ale vše je hrozně drahý.. děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angelika92 Jeseníky, Kouty pod Desnou. Přímo můžu kdyžtak poslat do zprávy. Cena je dobrá, ale zamlouvali jsme si termín už loni, když jsme odtamtud odjížděli. Tak nevím, jak je to s obsazeností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K Ale proč nechce jít na ten záchod? Bojí se, nelíbí se mu. To by mě zajímalo. Proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@Jarka K Ale proč nechce jít na ten záchod? Bojí se, nelíbí se mu. To by mě zajímalo. Proč?
nevím, to mi nikdy nebyl schopný říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá nějakou poruchu? Toto není normální. Měla jsi to řešit s lékařem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tříleté prohlídce to ještě bylo dle dr v pohodě. Od té doby jsem tam vlastně nebyla. Když já furt vidím nějaké posuny v myšlení a doufám, že to zvládneme sami…
ale asi bych už měla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
@angelika92 Jeseníky, Kouty pod Desnou. Přímo můžu kdyžtak poslat do zprávy. Cena je dobrá, ale zamlouvali jsme si termín už loni, když jsme odtamtud odjížděli. Tak nevím, jak je to s obsazeností.
To bych byla ráda! Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
nevím, to mi nikdy nebyl schopný říct.
To mě to ten můj odůvodnil, že v záchodě je hovínko fuj a v pleně ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
on se ale vykakat do kalhot nechce. Zadrží to a nekadí radši vůbec. Že příště, teď naposledy plenu. Dřív tvrdil, že je ještě malej (to už říkat přestal, tak asi ví, že už malej není). Ale když začnu naléhat, že naposledy plena už byla minule, tak řekne, že už se mu nechce…
A v noci je bez plen?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evik40 píše:
A v noci je bez plen?
Ano, už skoro 2 roky.
Od ty doby přišel problém s kadenim. Uz chodil na zachod curat, ale bobek vždy byl v ranni plene. A ta najednou nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evik40 píše:
To mě to ten můj odůvodnil, že v záchodě je hovínko fuj a v pleně ne
Jak ne i fuj? Mu dej plinku a ať to hovínko z ní jde vysypat do záchodu, že tam patří. Že fuj je hovínko v plince, protože s ním musíš chodit. Kdežto v záchodě se hned spláchne a je pryč. Mnohem větší fuj je v kalhotách a na zadečku, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit