3,5 let a kaká jen do pleny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Krupkaanet píše:
@Jarka K Já teda ještě řeším problém, že bydlíme v bytovém domě v 6. podlaží a nechce se mi s každou plenkou chodit do popelnicea v koši je to fakt děs nechávat
jak tohle máte vymyšlené? Mně už docházejí nápady i naděje..
Vyklepnu do wc a plenu dám do sáčku a ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
@Krupkaanet včera jsme přijeli a včeratu kadil do pleny. Úplně dobře to nezačalo
Tak jak??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic nového. Kamarád nespolupracoval a nechtěl u kadeni společnost. A jen povidat si o tom, že zrovna kadi do záchodu, nepomohlo.
A vydržel tam nekadit 5 dní, i když jsem mu slibovala plenu ![]()
Pak měl hysteraky, když to na něj přišlo venku a málem se po…
Nechtěl tam kadit ani do pleny, že by ho někdo viděl.
Vidím to na návštěvu u dr, co na to řekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
Nic nového. Kamarád nespolupracoval a nechtěl u kadeni společnost. A jen povidat si o tom, že zrovna kadi do záchodu, nepomohlo.
A vydržel tam nekadit 5 dní, i když jsem mu slibovala plenu
Pak měl hysteraky, když to na něj přišlo venku a málem se po…
Nechtěl tam kadit ani do pleny, že by ho někdo viděl.
Vidím to na návštěvu u dr, co na to řekne
Tak to je přesně u nás. Dr.to řešila projímadlem, aby to bylo rychlé…a nic.
Už jsem to vzdala, nebudu to do něho cpát.
Zajímá mě, co ti dr. řekne. Já už to neřeším…už mi z toho hrabe. Dávám pauzu..hodně o tom teď mluví sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakože mu projímadlo nefungovalo? Nebo ani tak na záchod nesedl?
Já dávala čípky v době, kdy jsme to zkoušeli bez pleny. Na záchod tedy šel. Pokadit se nechtěl. Ale stejně to bylo k ničemu. Vypustil, co musel, zbytek si tam zase zadržel. Je mi ho hrozně líto, když vidím, jak je z toho nešťastný.
Já to teď taky dlouho neřešila, že to prostě přijde, až bude připravený. Ale za dva měsíce mu bude 4,5 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano fungovalo projimadlo. Ale držel to a prosil o plenu…
Asi jsem slabá a to že ho to také trápí, je zoufalé. Budou mu 4 teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evik40 Takže co? Plinku jsi nakonec dala a projímadlo už nedáváš, jo? A jak chceš ten problém teda vyřešit, když rady od doktorky nerespektujes?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák Teď je nemocný, tak ho samozřejmě nedávám a s doktorkou spolupracuji, ale myslím, kdo to nezažil nepochopí! Na její doporučení, dávám pauzu. V horečkách se tyto věci neřeší. Po pauze repete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evik40 ale to je teď. A předtím, to jsi dávala projímadlo a plenu ne?
A díky bohu tohle neznám. Děti v naší rodině se naštěstí učí na nočník včas. Ne až si vytvoří blok, že bobek je ošklivý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@Evik40 ale to je teď. A předtím, to jsi dávala projímadlo a plenu ne?
A díky bohu tohle neznám. Děti v naší rodině se naštěstí učí na nočník včas. Ne až si vytvoří blok, že bobek je ošklivý.
ty jsi nějaká chytrá. A ty víš, kdy jsme začali učit na nočník?
Že to u vás šlo bez problémů znamená, že my jsme něco udělali špatně?
Mám ještě staršího syna a ten bez problému. U druhého syna jsem postupovala stejně a problém je. Tak to mi řekni, co jsem udělala špatně… Prostě každé dítě je jiné…
A tyhle chytrý poznámky nám fakt nepomůžou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák a ty víš jak dlouho se syn učí na velkou? Nevíš! Mám 3 děti a u dvou starších to bylo na 2letech bez plen. Tak to asi nebude pozdním začátkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to jste mi to nandaly, to to bouchlo. Jdu se stydět, že jsem toto nezažila. Takže ty děti si v e věku jeden rok, kdy se učí na nočník, vytvořily samy blok. Jen tak si to v tom mozečku samy. A dokonce tak, že jsou schopné silou přemoci i projímadlo. Tak jo. A matky jsou v tom totálně nevinně. Tak jo. Tak si můžete dál notovat. A neposlouchat doktory, protože kdovijake to myslí s tou léčbou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evik40 A neodpověděla jsi. Dáváš ten čípek a projímadlo a plenu ne? Určitě už je zdravý, tak jistě dodržujeme rady lékaře. A jo, dobře se mi radí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@Evik40 A neodpověděla jsi. Dáváš ten čípek a projímadlo a plenu ne? Určitě už je zdravý, tak jistě dodržujeme rady lékaře. A jo, dobře se mi radí.
Proč by ti odpovídala, když jen rejpeš? Aby ses dal mohla navazet? Škoda že nejsme dokonalý matky jako ty a nemáme dokonalý děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit