3,5 let a kaká jen do pleny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@inkakřivák běž do vlády, tam zapadneš s těma kecama.
Tobě fakt nic odpovídat nehodlám. Ať se ti v životě daří. To ti moc přeji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle tvé reakce soudím, jsem se asi v něčem trefila. Zřejmě tam nějaká chyba někde bude. Dítě samotné by si takový blok jen tak ve své hlavičce nevytvořilo.
No můžete si tu dál notovat a doufat. Doktoři radí blbě, to je jasné. Vy to vidíte dobře. Přeji šťastné čekání na zázrak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák a lékaři radí dobře. Nevím co furt máš. Jsem s ní v konaktu neustále. Tak klid
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S paní nemá vůbec cenu se bavit…kdo nezazije dítě které se bez plenky prostě odmítá vykadit a drží to týden az mu to pak už nejde tak to prostě nepochopí
A ne opravdu to není výchovou…malá je na čůrání bez plenky od roku a půl…ve dvou letech i chvíli lákala do nočníku…pak přišel jeden tvrdý bobek…brečela že ji bolí zadek a od té doby na nočník ani na záchod nesedla…prostě chce jen do pleny a ve stoje
když jsem ji ze začátku odmítala dát tak nelákala i několik dní a měla z toho strašnou zácpu
a ne to opravdu není řešení paní chytrá..zajímalo by mě jak by jste to řešila vy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K @Evik40 a co u vás holky nějaký posun? Já už přemýšlím nad doktorkou nebo dokonce psychologem…už jsem vyzkoušela snad všechno a už mě to opravdu štve
malé budou 4 teď v dubnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky potřebuju specifické podmínky. Kousek od záchodu máme dětské hřiště, když jdu na onu místnost, křičící děti a maminky, co si s nima povídají, mě ruší. Uvažoval jsem, že při bobkování si budu nosit traktoristická sluchátka. Při čůrání zase na mě nesmí nikdo mluvit, než to spustím. Takže jak vidíte, má hlava je plná bloků, a to je mi 39 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K a malá dělala přesně to samé co váš syn…tedy myslím že jste to psala vy…že jednu dobu když jsem se rozhodla ji plinu nedat tak to dlouho držela a nakonec se nemohla vůbec vykakat a skončilo to taky tím že pak nechtěla ani plinku a prostě to držela a chodila 2 x za týden i když jsem ji pasovala lactulosou a kefirem a bůh ví čím
takže sebrat plinku u nás taky nepřipadá v úvahu…nakonec jsem byla ráda i za to že se naučila kakat pravidelně každý den i když jen do plinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarkahuncarova u nás žádný posun
v dubnu mu bude 4,5.
V pátek jdeme k doktorce, tak snad se začne něco dít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K tak když si vzpomenete a budete tak hodna dejte prosím vědět co dr doporučila…ať můžeme taky vyzkoušet
já jsem teď slíbila elektrický kartáček po kterém malá moc touží…když začne kakat na záchod tak ji ho koupím…tak jsem zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarkahuncarova tolik toho už jsem slíbila, po čem za poslední rok toužil ![]()
Aktuálně je to plyšový dinosaur. Chodíme na něj koukat za vylohu a hrozně ho chce. Ale nekadit do záchodu chce očividně víc ![]()
Určitě dám. Bude ho vyšetřovat, jestli nemá zácpu. Což už asi má… ale ta není důvod, ale následek problémů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K jojo touha kakat do plinky je zjevně silnější než všechna tajná přání
taky tomu moc nevěřím…ale naděje umírá poslední
no malá se naštěstí zácpy zbavila…dokud tedy nepřijdu z dalším naléháním aby kakala do záchodu
tak držím palce ať vám to dobře dopadne a doktorka pořadí nějaký účinný fígl jak se plinky zbavit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
@sarkahuncarova tolik toho už jsem slíbila, po čem za poslední rok toužil
Aktuálně je to plyšový dinosaur. Chodíme na něj koukat za vylohu a hrozně ho chce. Ale nekadit do záchodu chce očividně víc
Určitě dám. Bude ho vyšetřovat, jestli nemá zácpu. Což už asi má… ale ta není důvod, ale následek problémů
Tos psala ty že v záchodě je fuj ale v pleně ne? Když kaká do pleny, tak na to nevidí, ale na záchodě tak nějak jo a slyší to tam šplouchnout. Jestli by to nebylo možný zkusit nějak, aby to neviděl
třeba zkusit dát mu plenu a posadit jako na záchod, nebo tak něco a postupně to odbourávat. to mě tak napadlo. Třeba odvést pozornost. Já si na wc třeba čtu
a pak je to hned a ani nevim jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Tos psala ty že v záchodě je fuj ale v pleně ne? Když kaká do pleny, tak na to nevidí, ale na záchodě tak nějak jo a slyší to tam šplouchnout. Jestli by to nebylo možný zkusit nějak, aby to neviděltřeba zkusit dát mu plenu a posadit jako na záchod, nebo tak něco a postupně to odbourávat. to mě tak napadlo. Třeba odvést pozornost. Já si na wc třeba čtu
![]()
a pak je to hned a ani nevim
@sarkahuncarova píše:
@Jarka K tak když si vzpomenete a budete tak hodna dejte prosím vědět co dr doporučila…ať můžeme taky vyzkoušetjá jsem teď slíbila elektrický kartáček po kterém malá moc touží…když začne kakat na záchod tak ji ho koupím…tak jsem zvědavá
Já už toho naslibovala a nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Tos psala ty že v záchodě je fuj ale v pleně ne? Když kaká do pleny, tak na to nevidí, ale na záchodě tak nějak jo a slyší to tam šplouchnout. Jestli by to nebylo možný zkusit nějak, aby to neviděltřeba zkusit dát mu plenu a posadit jako na záchod, nebo tak něco a postupně to odbourávat. to mě tak napadlo. Třeba odvést pozornost. Já si na wc třeba čtu
![]()
a pak je to hned a ani nevim
@sarkahuncarova píše:
@Jarka K tak když si vzpomenete a budete tak hodna dejte prosím vědět co dr doporučila…ať můžeme taky vyzkoušetjá jsem teď slíbila elektrický kartáček po kterém malá moc touží…když začne kakat na záchod tak ji ho koupím…tak jsem zvědavá
Já už toho naslibovala a nic.. @sarkahuncarova @sarkahuncarova u nás bez posunu. Ale dost se o tom sám už baví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit