3,5 let a kaká jen do pleny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak my jdeme léčit zácpu projimadlem, úpravou stravy. Minimálně 2× denně posazovat, když se nezadari, klidně dát plenu.
Teď je priorita vyléčit a pak vychovat ![]()
Ideálně být s ním týden doma, aby neměl nehody ve školce. Ještě by z toho byl spatnej.
Prý to zvládneme. Paní doktorka je optimista ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
Tak my jdeme léčit zácpu projimadlem, úpravou stravy. Minimálně 2× denně posazovat, když se nezadari, klidně dát plenu.
Teď je priorita vyléčit a pak vychovat
Ideálně být s ním týden doma, aby neměl nehody ve školce. Ještě by z toho byl spatnej.
Prý to zvládneme. Paní doktorka je optimista
Super, držím pěsti. Také odbouráváme zácpu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K tak držím palce ať se brzy vše podaří 🙏 to je dobře že máte doktorku optimistku a že vás podpoří
tak když si vzpomenes dej prosím občas vědět jak to u vás vypadá
já dám taky vědět když nastane nějaká změna nebo přijdu na něco co by mohlo pomoci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K Jak to nakonec dopadlo? Nějaká změna konečně k lepšímu? U nás stále nic, myslela jsem, že s létem to přijde a nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsme teď v podobným problému, v podstatě bych se opakovala, kdybych situaci popisovala. Můžu se zeptat na nějaké tipy, jak jste to vyřešily/případně jestli problém stále běží?
- Citovat
- Upravit
Synovi jsou zítra 4 a nutili jsme na záchod ale byla zácpa a křik. Vrátili jsme se k pline. Koupili jsme knihu Honzík a zlobivé hovínko a doufám že se to zlomí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli stejný problém a vyřešila jsem to tak, že jsem dala plínku do nočníku a posadil se na nočník do té plínky. Pak jak už byl zvyklý sedět na nočníku tak tu plínku tak přestal vyžadovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme teď v podobným problému, v podstatě bych se opakovala, kdybych situaci popisovala. Můžu se zeptat na nějaké tipy, jak jste to vyřešily/případně jestli problém stále běží?
My už vyhráli
. Přestala jsem tlačit na pilu a nechala to na něm. Řekla jsem mu, až se na to budeš cítit, řekni mi. Pak koupíme hračku
. A přišlo to krátce po 4 roku. Vydržte..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás nepomohlo nic. Doktorka mi řekla, že mám mít trpělivost. U nás byl ještě problém, že měl zácpu. Kadil cca 2× týdně, ale vydržel by i dýl.
Takže jsme řešili spíš zácpu a záchod zatím nechávali být.
Pak sám řekl, že až mu bude pět.
Peklo.
V den pátých narozenin s hroznou scénou, zachvatem a dvěma čípky se vykadil.
A od té doby vše ok. I začal chodit častěji a nemusím ho pořád hlídat.
Takže u nás to bylo násilím. Kdybych to nechala na něm, kadil by do pleny snad ještě ve škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
U nás nepomohlo nic. Doktorka mi řekla, že mám mít trpělivost. U nás byl ještě problém, že měl zácpu. Kadil cca 2× týdně, ale vydržel by i dýl.
Takže jsme řešili spíš zácpu a záchod zatím nechávali být.
Pak sám řekl, že až mu bude pět.
Peklo.
V den pátých narozenin s hroznou scénou, zachvatem a dvěma čípky se vykadil.
A od té doby vše ok. I začal chodit častěji a nemusím ho pořád hlídat.
Takže u nás to bylo násilím. Kdybych to nechala na něm, kadil by do pleny snad ještě ve škole.
Hlavně, že už to je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit