3,5 let a kaká jen do pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
10.2.22 20:04
@Jarka K píše:
Ano ví, že bude kadit, řekne si. Vždy to na něj zkouším, jestli nezkusíme záchod, že tam budu s ním atd.
Jo, takhle radikální metodu jsem už párkrát zkusila mu tu plenu odmítat dát. Výsledek byl, že týden nekadil a pak už byl ve stavu, že to z něj samovolně vylézalo. Ale jen to nejnutnější. Co šlo, zase zadržel. Asi ne úplně ideální ze zdravotního hlediska… navíc zase hysteráky, když to z něj lezlo samo…
Ještě chvíli počkám, protože nějaké pokroky v jeho myšlení jsou. A pak asi psycholog nebo nevím…

Co takhle zkusit najít inspiraci tady: https://martinpalicka.cz/…ez-bude-cas/
Tato zdánlivě jednoduchá činnost má různá úskalí a dá se na to dívat z několika různých úhlů… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.2.22 21:45
@inkakřivák píše:
Jak ne i fuj? Mu dej plinku a ať to hovínko z ní jde vysypat do záchodu, že tam patří. Že fuj je hovínko v plince, protože s ním musíš chodit. Kdežto v záchodě se hned spláchne a je pryč. Mnohem větší fuj je v kalhotách a na zadečku, ne?

Nevím jak na to přišel, že je bobek v zachodě/nočníku fuj. Co ho k tomu vede. Neustále mu na to odpovídám, že fuj je hovínko v pleně. Dnes jsem vymyslela pohádku o smutném bobku :D Celkem ho to zajímalo. Až pujde kajdit, zkusím mu to připomenout.

Každopádně díky za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.2.22 21:50
@inkakřivák píše:
Jak ne i fuj? Mu dej plinku a ať to hovínko z ní jde vysypat do záchodu, že tam patří. Že fuj je hovínko v plince, protože s ním musíš chodit. Kdežto v záchodě se hned spláchne a je pryč. Mnohem větší fuj je v kalhotách a na zadečku, ne?

Jinak bobek vysypává do wc už delší dobu a mává mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.2.22 22:04

@Evik40 Kamarádka měla s dcerou něco podobného… trochu pomohla knížka o hovínkách (myslím, že Co je hovínko, ale je jich víc druhů). Nejdřív si hodně povídaly a prohlížely a pak holčička akceptovala záchod a začala to zkoušet. Nějakou dobu neúspěšně, ale jak se to jednou podařilo, tak od tý doby v pohodě. Samozřejmě je otázka, jestli pomohla knížka, nebo by k tomu dozrála sama… ale za pokus to asi stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.2.22 22:15
@Ba-stet píše:
@Evik40 Kamarádka měla s dcerou něco podobného… trochu pomohla knížka o hovínkách (myslím, že Co je hovínko, ale je jich víc druhů). Nejdřív si hodně povídaly a prohlížely a pak holčička akceptovala záchod a začala to zkoušet. Nějakou dobu neúspěšně, ale jak se to jednou podařilo, tak od tý doby v pohodě. Samozřejmě je otázka, jestli pomohla knížka, nebo by k tomu dozrála sama… ale za pokus to asi stojí…

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.2.22 22:23
@MartinPP píše:
Co takhle zkusit najít inspiraci tady: https://martinpalicka.cz/…ez-bude-cas/
Tato zdánlivě jednoduchá činnost má různá úskalí a dá se na to dívat z několika různých úhlů… :)

Tak jsem pročetla :D :palec: s tím výtvorem by to i sedělo na syna :D.
Vždy si bobek prohlíží a loučí se s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
11.2.22 06:13
@Evik40 píše:
Jinak bobek vysypává do wc už delší dobu a mává mu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.22 16:28

@Jarka K nějaké info ohledně “inspirace” s kakáním od staršího na horách? Nebo ho to vůbec netrápi že jde do pleny? Řeším stejny problem, tohle mě taky napadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.2.22 22:16
@Krupkaanet píše:
@Jarka K nějaké info ohledně “inspirace” s kakáním od staršího na horách? Nebo ho to vůbec netrápi že jde do pleny? Řeším stejny problem, tohle mě taky napadlo :lol:

Také čekám na info. Koukám, že nás je víc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
14.2.22 08:16

Na hory teprve pojedeme, tak dám pak vědět, jestli se nechal inspirovat starším kamarádem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.2.22 09:59
@Jarka K píše:
Na hory teprve pojedeme, tak dám pak vědět, jestli se nechal inspirovat starším kamarádem :nevim:

To bychom pak taky zkusili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.22 09:01

@Jarka K nějaké novinky? Jak vyšly hory? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
20.2.22 09:34

@Krupkaanet včera jsme přijeli a včeratu kadil do pleny. Úplně dobře to nezačalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.2.22 14:47
@Jarka K píše:
@Krupkaanet včera jsme přijeli a včeratu kadil do pleny. Úplně dobře to nezačalo :mrgreen:

Věřím, že to dáte a nám zoufalým, poskytnete naději, jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.22 16:01

@Jarka K Já teda ještě řeším problém, že bydlíme v bytovém domě v 6. podlaží a nechce se mi s každou plenkou chodit do popelnice :zed: a v koši je to fakt děs nechávat :D jak tohle máte vymyšlené? Mně už docházejí nápady i naděje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze