3,5 let a kaká jen do pleny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Jarka K píše:
Ano ví, že bude kadit, řekne si. Vždy to na něj zkouším, jestli nezkusíme záchod, že tam budu s ním atd.
Jo, takhle radikální metodu jsem už párkrát zkusila mu tu plenu odmítat dát. Výsledek byl, že týden nekadil a pak už byl ve stavu, že to z něj samovolně vylézalo. Ale jen to nejnutnější. Co šlo, zase zadržel. Asi ne úplně ideální ze zdravotního hlediska… navíc zase hysteráky, když to z něj lezlo samo…
Ještě chvíli počkám, protože nějaké pokroky v jeho myšlení jsou. A pak asi psycholog nebo nevím…
Co takhle zkusit najít inspiraci tady: https://martinpalicka.cz/…ez-bude-cas/
Tato zdánlivě jednoduchá činnost má různá úskalí a dá se na to dívat z několika různých úhlů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Jak ne i fuj? Mu dej plinku a ať to hovínko z ní jde vysypat do záchodu, že tam patří. Že fuj je hovínko v plince, protože s ním musíš chodit. Kdežto v záchodě se hned spláchne a je pryč. Mnohem větší fuj je v kalhotách a na zadečku, ne?
Nevím jak na to přišel, že je bobek v zachodě/nočníku fuj. Co ho k tomu vede. Neustále mu na to odpovídám, že fuj je hovínko v pleně. Dnes jsem vymyslela pohádku o smutném bobku
Celkem ho to zajímalo. Až pujde kajdit, zkusím mu to připomenout.
Každopádně díky za reakci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Jak ne i fuj? Mu dej plinku a ať to hovínko z ní jde vysypat do záchodu, že tam patří. Že fuj je hovínko v plince, protože s ním musíš chodit. Kdežto v záchodě se hned spláchne a je pryč. Mnohem větší fuj je v kalhotách a na zadečku, ne?
Jinak bobek vysypává do wc už delší dobu a mává mu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evik40 Kamarádka měla s dcerou něco podobného… trochu pomohla knížka o hovínkách (myslím, že Co je hovínko, ale je jich víc druhů). Nejdřív si hodně povídaly a prohlížely a pak holčička akceptovala záchod a začala to zkoušet. Nějakou dobu neúspěšně, ale jak se to jednou podařilo, tak od tý doby v pohodě. Samozřejmě je otázka, jestli pomohla knížka, nebo by k tomu dozrála sama… ale za pokus to asi stojí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
@Evik40 Kamarádka měla s dcerou něco podobného… trochu pomohla knížka o hovínkách (myslím, že Co je hovínko, ale je jich víc druhů). Nejdřív si hodně povídaly a prohlížely a pak holčička akceptovala záchod a začala to zkoušet. Nějakou dobu neúspěšně, ale jak se to jednou podařilo, tak od tý doby v pohodě. Samozřejmě je otázka, jestli pomohla knížka, nebo by k tomu dozrála sama… ale za pokus to asi stojí…
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinPP píše:
Co takhle zkusit najít inspiraci tady: https://martinpalicka.cz/…ez-bude-cas/
Tato zdánlivě jednoduchá činnost má různá úskalí a dá se na to dívat z několika různých úhlů…
Tak jsem pročetla
s tím výtvorem by to i sedělo na syna
.
Vždy si bobek prohlíží a loučí se s ním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K nějaké info ohledně “inspirace” s kakáním od staršího na horách? Nebo ho to vůbec netrápi že jde do pleny? Řeším stejny problem, tohle mě taky napadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krupkaanet píše:
@Jarka K nějaké info ohledně “inspirace” s kakáním od staršího na horách? Nebo ho to vůbec netrápi že jde do pleny? Řeším stejny problem, tohle mě taky napadlo
Také čekám na info. Koukám, že nás je víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na hory teprve pojedeme, tak dám pak vědět, jestli se nechal inspirovat starším kamarádem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
Na hory teprve pojedeme, tak dám pak vědět, jestli se nechal inspirovat starším kamarádem
To bychom pak taky zkusili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krupkaanet včera jsme přijeli a včeratu kadil do pleny. Úplně dobře to nezačalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
@Krupkaanet včera jsme přijeli a včeratu kadil do pleny. Úplně dobře to nezačalo
Věřím, že to dáte a nám zoufalým, poskytnete naději, jak na to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K Já teda ještě řeším problém, že bydlíme v bytovém domě v 6. podlaží a nechce se mi s každou plenkou chodit do popelnice
a v koši je to fakt děs nechávat
jak tohle máte vymyšlené? Mně už docházejí nápady i naděje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit