Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, budete chodit příští týden s miminama ven, když maj bejt ty vedra? Třeba na zahradu do stínu? Nebo do lesa na procházku s kočárem? Nebo vubec?
dik
S malým mimčem jsem normálně chodila i ve velkých vedrech ven, dala jsem ho do kočárku, zadělala plínou a jelo se ![]()
Pokud tam nebude úplně dusno na zdechnutí tak určitě ven chodit budeme. Minimálně do krámu pro rohlíky a na zahradu do stínu.
Ma byt v cr vedro? juchu, to jsem celkem rada, u nas pod barakem je koupaiiste, tak se pujdu osvezit. Venku budeme, ve stinu, do lesa, na zahradu vyndam vanicku.
Koukám se, co na to Norové, ale taková vedra nepředpovídají, na čtvrtek maximálně 31, pak už se bude stejně ochlazovat. Nebude to asi tak dramatické.
Bydlím ve městě, takže ve vedrech ven chodím jen brzo ráno, jinak ne, nechodím ani navečer, protože to město je hnusně rozpálený. Děti jsou chudinky spařený, takže radši doma.
My ne, mala spatne snasi vedro (zvraci), doktorka rikala, ze to muze byt klidne i kdyz je ve stinu (a to nebyla takova vedra jako budou pristi tyden), takze my urcite ani na zahradu…
![]()
Pokud bude opravdu 36, tak nepůjdeme. Kvůli spaní dětí se dostáváme ven kolem třetí odpoledne, a to je nejhorší. Bydlíme ve městě, všechna hřiště jsou na výhni, takže otevřeme ventilačky, zatáhneme žaluzie a bude nám dobře doma. Teda pokud se tu nepobijeme ![]()
Na zahradu, do stínu, děti do bazénku, spoustu zmrzliny a nehnu se ![]()
Upřímmně můžu napsat, že nevěřím, že tolik bude, já všude vidím max 31 a když vezmu ještě to zveličení, jak k předpovědí teď dávají.. tak budem rádi, když bude 28 st na koupání ![]()