3D ultrazvuk

907
25.10.07 11:31

3D ultrazvuk

Ahoj, rada by som vedela,čo si myslíte o 3D ultrazvuku.Rozmýšlam,či si ho dať spraviť,alebo nie.Pretože gynekolog mi povedal,že on by to nerobil,lebo to je novinka a že kto vie aké účinky to môže mať.No neviem…Snáď by to malo byť preskúmané,keď to dali do obehu.Nie?Dali ste si niekto urobiť 3D? Aké to je?Je tam Drobec pekne vidieť?Porozprávajte mi o tom prosím.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1293
25.10.07 11:41

Ahoj já jsem tam sama nebyla, protože jsem to nestila, „zaspala jsem dobu“ a přijela jsem moc pozdě, a tak už mě vzali jen na ten normální velký, kde stejně nebylo skoro nic vidět :? protože jsem už byla v 31. týdnu.
Ale kamarádka byla na tom 3D, myslím že v Brně (jiná byla zase v Podolí), a byla z toho úplně unešená!!
Nevím, zda to má nějaké negativní účinky, myslela jsem, že ten princip vyšetřování je stejný… možná se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.10.07 11:49

ahojky.
ja jsem byla na 3d asi v 23tydnu a bylo to super.klidne bch sla do toho zase :lol: .bylo to uzasny :wink: .Malej si cucal palecek a bylo vse krasne videt :wink: .
Taky jsme dostali dvd a jeste tet si ho ocas poustim :wink: .
O tom ze by to melo mit negativni vliv jsem mluvila z dr a prej je to uplnej nesmysl.stejnej nazor maji i doktori z virtualni porodnice a tam jsou skutecni odbornici :wink:

je to super,nevahej :wink:
Vse slo krasne rozeznat i kazdej prstik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.10.07 11:56

Ahoj,já byla na 3d asi ve 25.týdnu.Byl to skvělý zážitek,taky asi proto,že nám poprvé řekli,že čekáme dceru,byl tam i manžel a babička.Trošku mě děsila cena (700,–),ale stálo to za to.Dostali jsme DVD a dlouho to byl v naší rodině nejpromítanější film. :P O žádných vedlejších účincích jsem neslyšela.Tak přeju hodně štěstí,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.10.07 11:56

Ahoj, já nevím. Co jsem slyšela, nemá se to s použitím ultrazvuku přehánět. Kamarádce její bratr /je lékař/ nadal, protože pro dítě je to stres. Já jsem i na klasický musela do nemocnice několikrát, protože se malý vždycky schoulil do klubíčka. Na 3d jsme šli taky a opět se ihned schoulil, takže to bylo stejně k ničemu. U druhého dítěte už něco takového dělat nebudu. Je sice krásné, že si můžeš miminko prohlídnout už dřív, ale originál je pak stejně originál. A něco může zůstat tajemstvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
25.10.07 12:08

Myslím, že údajná škodlivost ultrazvuku není nikde prokázaná. 3D ultrazvuk pracuje na stejném principu jako klasický. Já jsem u prvního dítěte nebyla, protože jsem neměla možnost, a mrzelo mě to. Teď jsme absolvovali 3D ultrazvuk celá rodina, máme z něj krásný film a fotky a byl to pro nás všechny moc pěkný zážitek. Hlavně pro tatínka - to očekávané dítě je pro něj tak neuchopitelné, ale když je takto vidí, stává se hned reálnějším …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.10.07 12:14

Pro nás to byl právě taky velice silný zážitek a myslím,že Lucinka bude taky jednou koukat,až se uvidí,jak vypadala v bříšku :lol: On to možná pro to mimi stres je,ale nechodíme tam přece každý týden,ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
25.10.07 15:06

Ahoj ja chodim na ultrazvuk pri kazde prohlidce a vetsinou i na 3d ktery probiha uplne stejne, 3d z nej udela az pocitac. Stejne tak jsem chodila i s Milisem a zadne nasledky to nemelo :) . Urcite by mi ho doktor nedelal kdyby to melo mit nejake negativni ucinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
25.10.07 15:20

Ahoj holky, o něčem takovém slyším prvně :roll: . A kde se taková věc dělá, v každé nemocnici? Jsem z OV a chodím do aerálu Vítkovické nemocnice. A potřebuju nějaké doporučení od své lékařky? Za 2týdny mám - echo-ultrazvuk při, kterém se kontroluje srdíčko, šlo by to spojit? Díky za odpověď. pa pa D. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
25.10.07 15:25

DAJMO: určitě se to nedělá v každé nemocnici a zrovna ve Vítkovicích 3D utz není.
Holky do kterého týdne myslíte, že je dobré jít na ten 3D utz a kdy už je na to pozdě?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.10.07 16:31

Princip 3D je stejný jako normální ultrazvuk, do 3D to upraví počítač. Mě ho dělali mockrát (výhoda zaměstnance v Podolí :wink: ) a žádné negativní důsledky nepozoruju. V Podolí ho dělají tak ve 30. týdnu, aby byl hezky vidět xichtík :lol: Ale mě se nejvíc líbily ty časnější, pak už nic vidět nebylo, malá měla ruku v tlamě a obličej na placentě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.10.07 16:49

Já a něm byla ve 24 týdnu v Gennetu a bylo to nádherný, obrázek jsem Sárince vlepila do knížky ( za nás to nebylo a mojí mamce to bylo hrozně líto ) . U druhýho určitě půjdeme zase ( ač pohlaví nebudeme chtít vědět ). Už na tom ultrazvuku si byla hrozně podobná.
Jediná nevýhoda byla ta, že jsme byli s manželem namlsaný a pak nás normální ultrazvuk už nebral :D , prostě jsme tam viděli naší holčičku, takovou jaká opravdu je, žádnou placatou, černobílou hýbající se kostřičku :D
Fungovalo to tak, že sestřička nejdřív normálním ultrazvukem najela např. na hlavu miminka a potom to přepnula do 4D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.10.07 23:49
Ajjaa píše:
DAJMO: určitě se to nedělá v každé nemocnici a zrovna ve Vítkovicích 3D utz není.
Holky do kterého týdne myslíte, že je dobré jít na ten 3D utz a kdy už je na to pozdě?
 A.

Ja jsem byla na 3d ve 28 tydnu…na posledni chvili…
Bylo mi receno ze nejhezci fotecky jsou do toho 30 tydne a potom uz je kvalita horsi…

I ja bych to doporucovala kazdymu…je to uzasny…byly jsme s pritelem a hnedjsme videli ze bude mit jeho usi :roll: :lol:
Fotky jsme si nechali udelat po dvou aby jsme mohli poslat babickam i dedum protoze pro oba je to do ciziny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
26.10.07 15:55

Ahoj holky,ďakujem za odpovede,asi do toho pôjdeme.Som už veľmi zvedavá.Majte sa krásne,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
18.3.08 08:25

Helios nebo Prenatal Brno

Ahojky,

chtela bych vas poprosit o vase zkusenosti s temito centry, chci se objednat na 3D UZV a tak vaham, ktere je lepsi :roll:
Nevite jak to vyjde cenove v Prenatalu? O Heliosu jiz mam info.
Dekuji a preji hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky