Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Biankaaa 26. a ten den me bylo hrozne zle…mala se nejdriv ukazat nechtela ale nakonec to vyslo suprove
@Markéta80 píše:
@martina.se hele to manžel si taky byl jistej že to bude další kluk, pak teda dělala chytrýho že to říkal jen tak a věděl že to bude holka, chvíli trvalo než uvřil že po 50letech v rodině bude holka
@martina.se manžel že to bude kluk, prý co jiného, že jeho táta taky má jen kluky
pak teda koukal a na mě jestli mě to nevadí že to vypadá na holku a co s ní budeme dělat
a hlavně že doufá že nebude nosit jen růžové oblečení, na doma může nosit věci po klukách
. o asi nemusim psát jak to tady vypadá, před časem manžel že už mu růžová ani moc nevadí
a Vali je klasická ženská, miluje růžovou jinou barvu nechce, max fialovou nebo červenou a manžel mě ukecal a v 18m dostala první kabelku
![]()
@Markéta80
to jsem zvědavá na mého - jestli mu to vyjde, ať se nachytná. Nesnáší růžovou, ale jsem zvědavá, jak by na holku sháněl jiné než růžové oblečení ![]()
@Markéta80 @martina.se Tak my to mame presne obracene, ja chci kluka a pritel holcicku ![]()
@martina.se manžel taky že jsou holky uječený že raději kluk a ted
,manžel at nepočítam s růžovou, pak sám navrhnul že kolem postýlky to vymaluje na růžovo
a má tam i maxi kittynu
jo a i kočár prý vezmeme šedorůžový
. na holku moc jiný barevný výběr neni, jen hodně odctínů růžové a jednou jsme jí dala modré body doma a manžel že jí nesluší ![]()
@Biankaaa píše:
@Markéta80 @martina.se Tak my to mame presne obracene, ja chci kluka a pritel holcicku
mi je to fuk, co bude. Holku si neumim představit, s klukem mam praxi. Já chci zdravé dítě. Chlap je přesvědčen, že je to holka
![]()
@Markéta80 moc pěkné
jsem fakt zvědavá, jak to dopadne u nás ![]()
@martina.se pak dej vědět
, manželovi to vždy bylo jedno, hlavně aby bylo vše ok přece jenom jsem měla hodně rizik jen po dvou klukách nečekal takovou změnu ![]()
@martina.se Ja chci kluka vic jen proto, ze mi umrel braska, kdyz mu bylo 10 let, potom meli nasi me. Pred dvema lety mi umrela maminka, ziju s tatou, kteremu bude pristi rok 70 a chtela bych, aby mel trosku nahradu za brasku..jinak je mi to taky uplne jedno ![]()
@martina.se já tenkrát ještě doktorce říkala že to bude určit kluk, doktorka chvíli koukala a že teda kdo mě to říkal že z toho kluk nikdy nebude
a pak začal doma boj se jménama ![]()