3D utrazvuk co a jak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
27.3.14 15:22

@superandrysek to je krasne a kolikaty to byl tyden? :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
27.3.14 15:34

@Biankaaa 26. a ten den me bylo hrozne zle…mala se nejdriv ukazat nechtela ale nakonec to vyslo suprove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.3.14 16:34
@Markéta80 píše:
@martina.se hele to manžel si taky byl jistej že to bude další kluk, pak teda dělala chytrýho že to říkal jen tak a věděl že to bude holka :lol:, chvíli trvalo než uvřil že po 50letech v rodině bude holka :mrgreen:
:mrgreen: já jsem zvědavá. On totiž pořád tvrdí, že když už se povedlo, tak je to to, co si přeje :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
27.3.14 16:44

@martina.se manžel že to bude kluk, prý co jiného, že jeho táta taky má jen kluky :mrgreen: :mrgreen: pak teda koukal a na mě jestli mě to nevadí že to vypadá na holku a co s ní budeme dělat :mrgreen: a hlavně že doufá že nebude nosit jen růžové oblečení, na doma může nosit věci po klukách :mrgreen:. o asi nemusim psát jak to tady vypadá, před časem manžel že už mu růžová ani moc nevadí :mrgreen: :mrgreen: a Vali je klasická ženská, miluje růžovou jinou barvu nechce, max fialovou nebo červenou a manžel mě ukecal a v 18m dostala první kabelku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.3.14 16:45

@Markéta80 :mrgreen: to jsem zvědavá na mého - jestli mu to vyjde, ať se nachytná. Nesnáší růžovou, ale jsem zvědavá, jak by na holku sháněl jiné než růžové oblečení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
27.3.14 16:51

@Markéta80 @martina.se Tak my to mame presne obracene, ja chci kluka a pritel holcicku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
27.3.14 16:52

@martina.se manžel taky že jsou holky uječený že raději kluk a ted :lol: :lol:,manžel at nepočítam s růžovou, pak sám navrhnul že kolem postýlky to vymaluje na růžovo :mrgreen: a má tam i maxi kittynu :mrgreen: :mrgreen: jo a i kočár prý vezmeme šedorůžový :mrgreen: :mrgreen:. na holku moc jiný barevný výběr neni, jen hodně odctínů růžové a jednou jsme jí dala modré body doma a manžel že jí nesluší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5146
27.3.14 16:52

Já taky doporučuju..je to super zážitek :palec: já jsem byla 25+1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.3.14 16:53
@Biankaaa píše:
@Markéta80 @martina.se Tak my to mame presne obracene, ja chci kluka a pritel holcicku :D

mi je to fuk, co bude. Holku si neumim představit, s klukem mam praxi. Já chci zdravé dítě. Chlap je přesvědčen, že je to holka :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.3.14 16:54

@Markéta80 moc pěkné :palec: jsem fakt zvědavá, jak to dopadne u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
27.3.14 17:07

@martina.se pak dej vědět ;), manželovi to vždy bylo jedno, hlavně aby bylo vše ok přece jenom jsem měla hodně rizik jen po dvou klukách nečekal takovou změnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.3.14 17:11

@Markéta80 jsem sama zvědavá, snad se ukáže ve středu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
27.3.14 17:11

@martina.se Ja chci kluka vic jen proto, ze mi umrel braska, kdyz mu bylo 10 let, potom meli nasi me. Pred dvema lety mi umrela maminka, ziju s tatou, kteremu bude pristi rok 70 a chtela bych, aby mel trosku nahradu za brasku..jinak je mi to taky uplne jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
27.3.14 17:14

@Lumpik25 zitra zavolam a objednam :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
27.3.14 17:19

@martina.se já tenkrát ještě doktorce říkala že to bude určit kluk, doktorka chvíli koukala a že teda kdo mě to říkal že z toho kluk nikdy nebude :mrgreen: :mrgreen: a pak začal doma boj se jménama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí