3D/4D ultrazvuk v Praze 2025

60
30.5.25 22:50

3D/4D ultrazvuk v Praze 2025

Ahoj holky, doporučíte mi prosím, kde jste byly spokojené se 3D/4D ultrazvukem v Praze?
A v kolikátém týdnu jste na něm byly? :srdce: Předem děkuju moc za Vaše zkušenosti a doporučení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
31.5.25 10:38

Já u své gynekoložky v GynMedico na Wilsonovce. Je to teda privátní klinika, ale kvalita péče za mě nejlepší. Ten 3D mi dokonce dělali automaticky i bez objednání, nemusela jsem ani žádat. Nic navíc mi neúčtovali. Platím tam pouze roční poplatek a ten pokryje vše, co neproplatí moje zdr. pojišťovna.

Ale jinak standardně mají na webu objednávkový formulář jak na 3D tak mi na 4D a časově to vyjde tak cca na půl hoďky.

Nejvhodnější období pro 3D/4D ultrazvuk je mezi 24 a 28. týdnem těhotenství s tím, že obličej miminka je možné pozorovat od 17. týdne. Pro úspěšné snímání miminka je nutný dostatek plodové vody ve sledované oblasti, klid a příznivá poloha plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
31.5.25 16:53

Také jsem byla klientem/pacientem v GynMedico a veliká spokojenost, porodní asistentky i lékaři co jsem tam potkala všichni ochotou a přístupem excelentní.
3D/4D jsem tedy odmítla (taky jsem měla jako součást balíčku) ale i na normálním UZ byly trpělivé a čekaly na dobrý úhel fotky atd :) (i když mně to bylo dost jedno), takže věřím, že to skutečně neodbydou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí