Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak včera jsme podstoupila první iui. Spermie prý výborný u mě mělo být taky vše v poradku. Teď na 3tydny mám brát ještě progesteron. Pak až otestovat. Před iui jsem měla jeste ovitrell. (Po třech měsících snažení se doma s injekci ovitrell bez úspěchu). Doufám konečně že se mi objeví dvě čárky. Na kolikátý pokus vám to vyšlo. Děkuji,
@Anonymní píše:
Ahoj, tak včera jsme podstoupila první iui. Spermie prý výborný u mě mělo být taky vše v poradku. Teď na 3tydny mám brát ještě progesteron. Pak až otestovat. Před iui jsem měla jeste ovitrell. (Po třech měsících snažení se doma s injekci ovitrell bez úspěchu). Doufám konečně že se mi objeví dvě čárky. Na kolikátý pokus vám to vyšlo. Děkuji,
Nevyslo mi to ani na druhy pokus a to spermie byly od darce a ja jsem naprosto zdrava. Je tam velmi nizka sance takze jdem ted do ivf.
Zakladatelko
Ale to právě musíš věřit ze to vyjde
Protože když tomu nevěříš
Tak se to nestane
Síla myšlenky
Držím palce
Sama vím jak je to těžké
Já byla na dvou IUI nebo třech teď už nevím
Nevyšlo ani jedno
Ahoj, ja taky mela 13.7. prvni IUI, tak muzeme cekat spolu, je to teda hrozny zatim. Dneska jsem jednorazove zaspinila tmavou krvi, asi dr trosku stouchnul do delohy. Jinak mi vubec neni spatne po ovitrelle. Stimulovala jsi? Ja ne.
Ahoj holky. Máte některá zkušenosti s pícháním v podbřišku po IUI. Nepozoruji se a snažím se na to nemyslel, bylo to naše první IUI a nevěřím tomu, že by ti vyšlo hned. Jenomže dnes jsem si všimla nepříjemné občasné pichnuti v podbřišku na levé straně kde byla ovulace. Někdy to pichlo min a někdy docela dost. Netuším co by to mohlo být a obávám se, že by to mohlo být něco špatného, nevím jestli mám zavolat na gynekologii, nebo je to normální.

Pokud se třeba jedna o hnízdění není to na 3dny brzo? A je možné to takhle cítit?