3týdny po operaci vyhřezlé plotýnky - co můžu a co ne?

1176
20.11.23 10:05

3týdny po operaci vyhřezlé plotýnky - o můžu a co ne ?

Ahoj, jelikož mě po operaci bederní páteře dokázali do péče praktického doktora, který mi bohužel s ničím neporadí, chtěla bych se zeptat, vás, co máte aktuálně po operaci (a mate informace od rehabilitačního či doktora) jak je to s možností či nemožností různých činností po 20ti dnech po operaci bederní páteře (vyhřezlá plotýnka)?! :think: Od prvního dne jsem mohla sedět (max 30minut) po 21dnech od operace mohu sedět již bez časového omezení, ale zajímalo by mě jak je to například s jízdou v autě, jestli musím stále mít sedačku v pololehu polosedu nebo jestli například už mohu auto řídit? Zvedání břemene je také zakázané, ale kdy mohu se zvedaním začít? Rehabilitace mi začnou až po novém roce a doktorka kde rehabilitace probíhají mě uvidí až 14.12. :think: Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
423
4.12.23 19:12

Ahoj, ja mam po operaci už 8 mesicu. Mne bylo řečeno, že 6 týdnu nesmim sedět a to ani v autě, jen u jidla. Nesmela jsem se vubec ohybat, rotovat, nic zvedat. V nemocnici jsem dostala video podle kterého jsem cvičila 2× denně. Po 2 měsících jsem z lehka začala jezdit na kole. Jinak jsem chodila na prochazky, ale ja měla občasne bolesti ještě pul roku po… záleží taky, jak se cítíš. Každopádně opatrně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
5.12.23 07:35

@Marlenka91
Moc dekuju za reakci ;) já jsem po operaci mohla hned druhy den sedět, po čtyřech dnech jsem jela domu autem, neridila jsem ale mohla jsem od te doby sedět max 30minut v kuse… dostala jsem akorát papíry nějakých cviků, které pořad opakuju… a po 21 dnech jsem mohla sedět už bez omezení… jake cviky tam například mas? Taky bych nic nezbedala bohužel musím protože jsem už doma na malou do odpoledne sama :roll: takže jsme opatrná ale samozdrejmne se bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí