4měsíční mimi a televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
28.6.11 21:12
Wiolla píše:
Podle mě TV očím neublíží. Už fungují na jiném principu než za nás, kdy tam blikalo to řádkování, to bylo škodlivé. Teď už to tak není. To nemám ze své hlavy, říkal to můj táta, který je vzděláním elektro, když jsem malýmu říkala, ať si stoupne dál a nekouká na telku tak zblízka, že si zkazí oči. Tak jsem byla poučena, že už to oči nekazí. :mrgreen:

podle me telka radkuje furt
zalezi jakou mas, kdyz mas klasickou, ktera je vlastne elektronka -sklenena banka, tak to i celkem zari a zareni klesa se ctvercem vzdalenosti. LED TV je asi v pohode.

zakladatelce: ty se maaaaaaaaas :-) tak vseho s mirou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.6.11 22:32
Pudloslava píše:
Wiolla píše:
Podle mě TV očím neublíží. Už fungují na jiném principu než za nás, kdy tam blikalo to řádkování, to bylo škodlivé. Teď už to tak není. To nemám ze své hlavy, říkal to můj táta, který je vzděláním elektro, když jsem malýmu říkala, ať si stoupne dál a nekouká na telku tak zblízka, že si zkazí oči. Tak jsem byla poučena, že už to oči nekazí. :mrgreen:

podle me telka radkuje furt
zalezi jakou mas, kdyz mas klasickou, ktera je vlastne elektronka -sklenena banka, tak to i celkem zari a zareni klesa se ctvercem vzdalenosti. LED TV je asi v pohode.

zakladatelce: ty se maaaaaaaaas :-) tak vseho s mirou.

Jejda, to je vlastně pravda. :think: On to táta říkal o naší a jejic televizi a to jsou LCDčka. 8-) Tak jestli se dělají ještě i klasické, tak to pak jo, to je jiná… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
29.6.11 08:27

Určitě bych prcka nenechala sedět před televizí, aby se zabavil pohádkama, to je fakt blbost, ublížit mu to teď nemůže, ale z pohledu učitelky to pak bude průšvih ve škole, jak ti tu píšou holky :-( nemusí se mu projevit žádná vada, ale může mít problém se soustředěním (což o to, to má dneska 99% dětí, ale taky to je chybka rodičů, kteří si je nevychovají :-(, jekoliž nemají toliko času, ale proč do takových problémů zabředávat už teď u tak malého špunta), neříkám, naše malá taky občas vidí nějaký pohyb na telce, nebo když sedí u taťky, který dělá na PC, ale většinou to jsou otázky vteřin :-)víc jí zajíma psík :-), jak se ti začne přetáčet, tak ho ta TV omrzí :-)ale na pohádky má dost času, když tak knížku, kterou se dokáže zabavit sám, tam jsou taky obrázky (myslim leporelo a tak …) :lol:

• Citovat
  • Upravit
Iwi
3379
29.6.11 11:29

mala ma taky rada tv, ale nekouka dlouho, spis ji zajimaji hracky. ale kdyz ji dam ovladac, tak ona vi na co toj e. neco tam macka a kouka po telce, a vzdycky ji zapne a prepina programy a smeje se tomu :D taky se smeje kdyz jsou tam nejaky lidi videt zblizka a smejou se treba nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.11 12:22
adrianaaa píše:
malé je 6 měsícu ,mám puštěnou televizi jako kulisu,vím že je to na nic,ale já bych se asi zblázdnila z ticha a hudba není to ono na tu musím mít náladu,když je doma přítel tak většinou telku vypínám.jinak malá se taky kouká .dali jsme pryč stolek z obyváku,měl hodně ostré hrany skleněné, a teď tam má deku Nellinka,celej den si na ní hraje s hračkami,válí sudy ,péruje na kolínkách,sedá si,jen jak začnou reklami tak najednou klid a kouká,ale moc dlouho to nevydrží tak jednu dvě a pak zas spekuluje jak nejlépe plácnout hračkou do křesla :lol: taky mám strach,aby si nekazila oči máme 107 plazmu a ta prý oči nekazí a má menší kontrast jak LCD :nevim: nevim nerozumim,ale snad to bude dobré

teď nevím, jestli se chlubíš šikovným dítětem nebo drahou televizí

• Citovat
  • Upravit
486
13.7.11 13:11

obojí :lol: a nemusíš psát anonimně ,mě je fuk co si kdo myslí :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.7.11 13:11

a drahá zrovna nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
18.7.11 20:12

televizi o rozmerech 107 ma dnes kde kdo takze se urco nechlubi vid adriii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
18.7.11 20:29

popravdě jsem chtěla jen napsat,že jsem měla strach a zjišťovala si jestli nemuže uškodit zírání na velkou TV víc než na menší.jinak boháči nejsme.dloho jsme hladali akce a šetřili na vše co máme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.7.11 21:14
adrianaaa píše:
popravdě jsem chtěla jen napsat,že jsem měla strach a zjišťovala si jestli nemuže uškodit zírání na velkou TV víc než na menší.jinak boháči nejsme.dloho jsme hladali akce a šetřili na vše co máme :kytka:

My máme telku už dlouho a až se rozbije, taky chceme plazmovku - máme prašule stranou. Určitě Tvůj příspěvek taky neberu jako vychloubání. :wink:
Ale koukat bych nenechala. Má na to celý život, na co už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
18.7.11 21:43
Terrad píše:
Naše malá od porodu preferovala jednu stranu (měla snad nějakou blokádu) a bylo nám přímo doporučeno, ať jí dáváme k televizi, ale tou špatnou stranou. Hlavičku opravdu během pár týdnů rozhýbala a teď už jí TV nezajímá skoro vůbec a to jí mám puštěnou většinu dne jako kulisu.

PŘESNĚ TAK NAŠEMU MIŠÁKOVI TAKY POMOHLA TV, ZACHRÁNILA NÁS OD RHB…PAK HO UPLNĚ PŘESTALA BAVIT A ANI TED NEKOUKÁ, TEADA POKUD ZROVNA NEDÁVAJÍ NĚCO O VAŘENÍ, PÁČ JAK VIDÍ JÍDLO JE UNEŠENEJ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.7.11 21:44
jajinka veverka píše:
Terrad píše:
Naše malá od porodu preferovala jednu stranu (měla snad nějakou blokádu) a bylo nám přímo doporučeno, ať jí dáváme k televizi, ale tou špatnou stranou. Hlavičku opravdu během pár týdnů rozhýbala a teď už jí TV nezajímá skoro vůbec a to jí mám puštěnou většinu dne jako kulisu.
PŘESNĚ TAK NAŠEMU MIŠÁKOVI TAKY POMOHLA TV, ZACHRÁNILA NÁS OD RHB…PAK HO UPLNĚ PŘESTALA BAVIT A ANI TED NEKOUKÁ, TEADA POKUD ZROVNA NEDÁVAJÍ NĚCO O VAŘENÍ, PÁČ JAK VIDÍ JÍDLO JE UNEŠENEJ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.8.11 07:58
PetkaSv píše:
Určitě bych prcka nenechala sedět před televizí, aby se zabavil pohádkama, to je fakt blbost, ublížit mu to teď nemůže, ale z pohledu učitelky to pak bude průšvih ve škole, jak ti tu píšou holky :-( nemusí se mu projevit žádná vada, ale může mít problém se soustředěním (což o to, to má dneska 99% dětí, ale taky to je chybka rodičů, kteří si je nevychovají :-(, jekoliž nemají toliko času, ale proč do takových problémů zabředávat už teď u tak malého špunta), neříkám, naše malá taky občas vidí nějaký pohyb na telce, nebo když sedí u taťky, který dělá na PC, ale většinou to jsou otázky vteřin :-)víc jí zajíma psík :-), jak se ti začne přetáčet, tak ho ta TV omrzí :-)ale na pohádky má dost času, když tak knížku, kterou se dokáže zabavit sám, tam jsou taky obrázky (myslim leporelo a tak …) :lol:
Řekla snad zakladatelka že ho nechá koukat na Tv aby se zabavil sam :zed: Ne neřekla , jen se ptá jestli to nemůže poškodit zrak. Je jasny že ho neposadí před Tv , tak a ted se koukej a neotravuj me :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.1.13 09:34

Ahoj maminky. Nase Eliz budou 3mesice a je zavisla na televizi. Hraje si na decce pod hrazdicku, coz vydrzi asi 15 minut. Pak chodime po byte a ukazuju veci, ale to musi byt svisle, protoze nesnasi miminkovske polohy. Jakmile je v lehatku, ma tam hrazdicku, ale u toho kouka na televizi. Problem je v tom, ze se bojim nuloveho nebo jen minimalniho posunu ve vyvoji. Mimo lehatko je tak 15-20 minut a nebo v kocarku, kde ale spi celou prochazku. Pres den usne jen uhoupanim v lehatku, kde travi vetsinu bdeleho stavu… snaha o aktivitu mimo lehatko z dosahu televize je provazeno revem. S takovou se ale nema sanci neco naucit, zacit se napr. pretacet. Mela jste to nektera podobne a v jakem veku se to zmenilo a prcek si zacal uzivat i mimo lehatko a hlavne bez televize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
2.1.13 09:49

Moc nechápu, proč jí teda tu televizi pouštíte??? Pro děti je to samozřejmě naprd, obzvlášť pro prťata. Přes den, když jsi s ní doma, vůbec bych TV nepouštěla, nejhorší je zvyknout si na TV jako na kulisu. Možná bude pár dní bečet, ale to holt budeš muset vydržet, když sis ji na tu TV naučila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí