4měsíční mimi a televize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
2.1.13 09:52

Syn má rok a na Tv kouká od 3měs. Líbili se mu písničky - typu Bobík, Chňapík, krásně se u to radoval a broukal. Nyní se dokáže koukat i hodinu na celou pohádku a strašně vnímá, když se bojí, tak i pobrekává (bojí se většinou čepic na hlavě :lol: ), tak pohádky musíme přetáčet. Nevnímám to jako zlo, naopak mi přijde, že se rozvíjí, když mu pustíme nějaký přírodopisný dokument, tak tam vidí tygra, koně a líbí se mu to. Když mu u toho říkáme, co to je a jak to zvíře dělá zvuky, učí se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
2.1.13 09:58

Souhlas s předchozím příspěvkem. Televizi bych vypnula - pár dní asi bude brečet, ale zvykne si; )

Mít puštěnou tv jako kulisu je holt blbý, i dospělý si na to rychle zvykne… mě z toho vyléčil manžel a jsem mu za to vděčná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
2.1.13 09:59

Tak u nás doma TV běžela a běží pořád, :oops: ale musím říct, že když byla dcerka malé miminko, tak ji moc nevnímala, ve 3 měsícícch trávila dost času na zemi na dece, a já si tam hrála s ní a přitom jsem poslouchala nebo sledovala televizi…
v náručí se jí vůbec nelíbilo, ale dcerka je od mala dost živé dítě - ve 4 měsících se už přetáčela na břicho a i zpět na záda. :lol:

Vypnula bych TV, sedla si k ní na deku a snažila bych se ji zabavit hračkama a motivovala ji k tomu, aby se začala pohybovat - přetáčet…aby byla nucena se pro nějakou hračku natáhnout, otočit se za ní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.1.13 10:03

Přes den mívám puštěnou tv, ale mám to přeplé na rádio, takže je jen černá obrazovka a z tv hraje hudba a tak to mám puštěné celý den od narození děcek, nijak je to neobtěžuje ani neobtěžovalo.
Vypni ji a místo tv ji pusť rádio nebo cd z děckým písničkama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
2.1.13 10:11

Náš malý je taky televizní maniak, jak je v dohledu zapnutá televize, tak z toho nespustí oči, takže buď ho dávám tak, aby na ní neviděl, když se chci dívat já a nebo ji vypínáme, třeba když ho ho chci nakrmit, když mi bylo zle, tak jsem mu ji pustila a mohla si chvíli odpočinout. Jinak přes den ji vůbec nepouštím, k čemu taky, beztak není čas se dívat a pokud chci kulisu, pouštím radio. Prostě to vypni a pokud bude békat, budeš to asi muset chvíli vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
2.1.13 21:34

@Wikky A v čem na tu televizi koukal, když byl prcek malinký? Mně Eliz kouká z lehátka, takže omezený pohyb. Právě mám strach, aby měla přiměřený vývoj k jejímu věku, protože v lehátku se nezačne např. přetáčet. Ale když ji dám na deku, do 5 minut řev. To samé přebalovák, velká postel. Prostě všude, kde musí ležet, což ona nesnáší (kromě kočár a večer a v noci postýlka) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí