4 týdenní nespí ve dne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
10.11.11 16:44

Co zavinování na pevno? Podle Karpa. Řvát ji nenechávej, na to je ještě maličká. Některé děti prostě nespí. My máme 14 měsíců a co jsme na světě jsem dýl jak 3 hodiny nespala. Třeba to do puberty pomine :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.11.11 16:45

holky tak nevím co je lepší, jestli furt u prsa..nbo nechtít prso :roll: tak jsem ji vyndala a kojíme opět…má to místo dudlíku…nebo mám já málo mlíka..ale to by asi nepřibírala ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
10.11.11 16:45

nase mala taky pres den nespala, byli to desetiminutovky, byla jsem uplne grogy. Pak jsem koupila zavesnou hacku a od ty doby muzu datovat jeji denni spanek, pouzivame doted na spani pres den, v noci spi v postylce. Povazuju to za jednu z nejlepsich veci, co jsem koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.11.11 16:48
viky23 píše:
holky tak nevím co je lepší, jestli furt u prsa..nbo nechtít prso :roll: tak jsem ji vyndala a kojíme opět…má to místo dudlíku…nebo mám já málo mlíka..ale to by asi nepřibírala ne?

Viky já zažila oboje a za mě určitě radši pořád u prsa,je to sice taky unavné,ale aspon pak člověk nemusí dávat měsíčně 2,5 tis za um.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.11.11 16:51
ebirka píše:
nase mala taky pres den nespala, byli to desetiminutovky, byla jsem uplne grogy. Pak jsem koupila zavesnou hacku a od ty doby muzu datovat jeji denni spanek, pouzivame doted na spani pres den, v noci spi v postylce. Povazuju to za jednu z nejlepsich veci, co jsem koupila.

a co to je? nenašla by jsi nějaký odkaz na netu? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
10.11.11 16:51

taky znám, náš malý měl převrácený režim snad 5 měsíců, prakticky každou noc jsem s ním buď houpala ve vajíčku, jezdila kočárem po bytě nebo ho tahala v náručí …
musíš vydržet, ono to přejde, časem najede na běžný režim, otázka je kdy
jestli máš jenom tohohle prcka, tak si uzpůsob režim podle něj, spi, když spí on (klidně přes den, já taky co nenaspala přes den … v noci běžně tak 2-3 hodiny, chodila jsem jak mátoha), pokud je v noci vzhůru, tak se snaž nenarušovat noc (nerozsvědcuj, nehluč …)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
10.11.11 16:54
viky23 píše:
ebirka píše:
a co to je? nenašla by jsi nějaký odkaz na netu? díky :kytka:

to je primo vyrobce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.11.11 16:58

ahoj viky, malá chce být určitě u tebe. je ještě moc malinká, takže bych ji určitě nenechala „vyřvat“ a klidně bych ji nosila a lehla si s ní do své postele. říká se, že takhle malé miminko se nemůže rozmazlit ;-). neboj se toho. můj syn to měl dost podobně - u kojení usnul, ale veškeré pokusy o uložení do postýlky selhaly :-). tak jsem ho holt chovala, ležela jsem s ním, neměla jsem uklizeno, uvařeno, ale syn byl spokojený. postupně se to zlepšovalo a teď je mu 11 měsíců, je pohodář, není na mně nijak extrémně závislý a spí ve svojí postýlce :-). vydrž, bude to jen lepší :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.11.11 17:06
Dujana píše:
ahoj viky, malá chce být určitě u tebe. je ještě moc malinká, takže bych ji určitě nenechala „vyřvat“ a klidně bych ji nosila a lehla si s ní do své postele. říká se, že takhle malé miminko se nemůže rozmazlit ;-). neboj se toho. můj syn to měl dost podobně - u kojení usnul, ale veškeré pokusy o uložení do postýlky selhaly :-). tak jsem ho holt chovala, ležela jsem s ním, neměla jsem uklizeno, uvařeno, ale syn byl spokojený. postupně se to zlepšovalo a teď je mu 11 měsíců, je pohodář, není na mně nijak extrémně závislý a spí ve svojí postýlce :-). vydrž, bude to jen lepší :palec:!

díky, i taková slovíčka teď pomůžou, že nedělám nic špatně…tak tu hold bude bordel no. a umřem hlady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.11.11 17:09

Vybodni se na všechny chytrý radílky, který mají plnou pusu rozmazlených dětí. Pokud mají děti, tak se podívej na jejich děti a možná zjistíš, že nemaj co radit :lol:

Nakoj ji v posteli v leže a hezky u toho usni, ať si to prso klidně dudá. Ty se vyspíš, ona taky.
Na uklízení a vaření zkus šátek, zezačátku můžeš zkusit elastický, s miminkem v šátku je potřeba se hýbat, nicméně když tvrdě usne, tak si budeš moct třeba i sednout :mrgreen:
Vyzkoušej pevné zavinutí a pusť jí na to lux nebo fén a vydrž minutku, hodně dětem se začnou během chvilinky klížit oči a jsou v limbu. My luxujeme ještě teď přes den, když nemůže sám zabrat a já potřebuju sesynchronizovat spánek obou dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.11.11 17:21

ja jsem s malou spavala ve velky posteli…kozu ven…pricucla a odcucla se kdy chtela a bylo nam obema dobre…kadzy dite je jiny..nemuzes se ridit dle nekoho kdo napsal knizku podle toho svyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.11.11 17:26

Jeste jsem nedocetla celou diskusi. Mame temer stejne stara ditka, tvoje je o den a tyden starsi :mrgreen: .
Tak me napada, ze mas malo mlika, kdyz pije tak dlouho. Kdyz dopije, place potom? Mne laktacni poradkyne rikala, ze pokud place po kojeni, tak nema dost ( mozna si hraje jen s tim prsem..mela by po 5ti tahnuti vzdy polknout, zkus to sledovat, pokud nepolyka, oddelej ji od prsa a pockej, jestli zacne plakat priloz znovu). My zkusili potom nutrilon, jen ( 10 ml , strikackou nebo lzickou), aby se ti neodstavila. No nakonec mi mala vydrzela jen hodku den noc spat, jinak se budila, i po stimulacich mi zmizlo mliko, takze jsm ena nutrilonu.
Dalsi moznost prdiky - zkus sab simplex, kolika? Zima, teplo - zkus ji sahnout na zatylek, jestli ho nema moc horky, spoceny, anebo studeny.
Zkus kojit v leze na posteli , ja u toho dokazala usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.11.11 17:28
viky23 píše:
holky omlouvám e ale nemám čas ani diskuze hledat, už teď tam ječí chudák tak dlouho, nevím jestli ji mám zase vzít nebo opravdu nechat vyřvat, ale ona nepřestane :roll:

Vyrvat neexistuje, kdyz place - komunikuje, neco potrebuje, pokud ovsem plakat prestane po nejake minutce tak jen zkousi, coz asi nehorzi, kdyz place uz tak dlouho a kdyz place a das ji prso, tak prestane a taha nebo s eti krouti i u prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.11.11 17:34

Viky, moze to byt len rastovy spurt - trva to tak tyzden az dva, deti su vtedy nervoznejsie, chcu viac jest a menej spia..aj moj maly mal take obdobie a skratka to preslo..

A co som robila?Presne co ty - proste som ho nosila, bola som z toho na nervy, ale co uz - plakat ju nenechas, chce ta citit pri sebe, tak kasli na vsetko okolo, na upratovanie, jedlo si objednaj alebo nech vari partner ;-)…ono to prejde, chce to len cas, uvidis…drzim prsty - vychutnavaj si miminko, vsetko to prejde velmi rychlo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.11.11 18:31

partner je přes den v práci, a navíc umí jen míchané vajíčka :zed:
malá stále nespí…už od 10hodin, pila, pak usnula, položila jsme ji spící do postele v tu ránu byla vzhůru a dychtivě si zase cumlala ruku…tak jsem jí dla z flašky co jsem si odstříkala na večer, aby mi pěkně spala najezená a nechce to…
Weru: po kojení nebrečí, je spokojená usne si…nepřijde mi právě hladová…po propuštění z porodky měla jen 2690gramů a v pondělí měla už 3600gramů…teď si ji vzal brečící chlap a je zase klid…ale musí snad někdy spát ne?? já už nemůžu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí