4 týdenní nespí ve dne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
11.11.11 12:56
icegirl píše:
Můj malej byl to samé. Je mu ted 8 týdnu a od začátku dokázal přes den spát maximálně 20 min v kuse a to tak 3 x za den. Kočárek je pro něj důvod k naprosté hysterii. Když jezdím nebo houpu tak pohoda. To je ticho. Jakmile přestanu tak do 20 sekund okamžitý řev. V noci je teda hodný. To se budí 2 x za noc a vcelku pravidelně na hodinu. Ale ve dne jsou boje se spaním. Jediný co je zaručený je autosedačka v rozjetým autě. Když vypnu motor, okamžitě řev. Někdy mám pocit že malej má supersenzory :)

přesně jak u nás, jen autosedačka! posadím a už spí… :lol: teď jsem došla z procházky, jen krátký hysterák na konci a teď dospává na dvoře…dnes je celkově lepší..zkusím týden nebrát ty prášky na štítnou žlázu, myslím, že to taky má nějakej účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
11.11.11 13:40

Holky a myslíte, že když v noci kojíte v posteli, mimčo u toho usne a vy taky, nedáte odříhnout, že ho pak nebude bolet bříško?
Mám stejné problémy s malým. Nechce skoro vůbec spát, nezabírá kočárek, houpací lehátko ani dudlík, jen chovat a chodit. Ten houpací závěsný vak, co tu někdo dal odkaz, se mi moc líbí, ale nevím, jestli dávat skoro 2 tisíce, když nevím, jestli zabere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.11.11 13:45

přesně to mě napadlo Gerose taky, že je to celkem dost peněz a když se malé nelíbí v kočárku ani lehátku, nevím jestli se jí bude líbit tohle. :nevim: dnes musím zaklepat…dneska je to hodné mimi i v kočárku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
11.11.11 13:58

Ja jsem sehnala sekacovou elektrickou houpacku a nemuzu si ji vynachvalit. Na syna jsem ji nemela, az na dceru. Jako jedny ruce navic. Ale az tak po sestinedeli, do te doby se ji tam moc nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.11.11 14:05

Tak vidis, viky. Treba uz se to pomalu srovnava a na vine budou prdiky.
Mne doktorka i rikala, ze pokud maji mimousi prdiky chteji sat, ze jim to pomaha od bolesti, tak treba i proto nekdy tak dlouho kojis. A mozna i ty leky na stitnou, ale abys tim nebranim nakonec enublizila sobe :nevim: .

Jinak zavidim vsem, co jim mimca spi v noci :twisted: :mrgreen: , co ja bych za to dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.11.11 17:16

Já jsem ani jedno z dětí nedávala odříhnout :nevim: První syn byl blicí a než bych z něj vyklepala nějaký krkanec, tak se celej zeblil, takže jsem to nezkoušela, druhýho jsem taky nějak neuměla dát odříhnout, až potom, když začal pást koně, tak jsem ho dávala na bříško a tam si obča krknul. Nikdy jsem nedávala odříhnout ani jednoho v noci a nestalo se mi, že by nějakého z nich někdy výrazněji bolelo břicho.
Popravdě, když jsem četla, jak někdo v noci dává dítě, které usne u prsa, tak odříhnout, dítě se vzbudí a pak ho hodinu uspává, tak jsem si ťukala na čelo, co je to za nerozum :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
11.11.11 17:21

Za mě fén, u nás fungoval skvěle, malá se vždycky uklidnila a skoro hned zabrala. Tak třeba to pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
11.11.11 17:22

ja v noci taky nenechavam odrihnout, parkrat jsem to zkusila, ale v noci to z nej proste nejde. dela u toho min blbiny nez ve dne, tak asi nespolyka tolik vzduchu. janik je dost krkaci, kolikrat si krkne i v leze u prsa a pije dal :mrgreen: vim, ze kdyz ho zvednu, pohladim po zadickach a on si neodkrkne hned, tak uz to neprijde. a na brisko moc netrpel. podle me je skoda je v noci budit, kdyz u prsa krasne usnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.11.11 17:37
Gladys píše:
Já jsem ani jedno z dětí nedávala odříhnout :nevim: První syn byl blicí a než bych z něj vyklepala nějaký krkanec, tak se celej zeblil, takže jsem to nezkoušela, druhýho jsem taky nějak neuměla dát odříhnout, až potom, když začal pást koně, tak jsem ho dávala na bříško a tam si obča krknul. Nikdy jsem nedávala odříhnout ani jednoho v noci a nestalo se mi, že by nějakého z nich někdy výrazněji bolelo břicho.
Popravdě, když jsem četla, jak někdo v noci dává dítě, které usne u prsa, tak odříhnout, dítě se vzbudí a pak ho hodinu uspává, tak jsem si ťukala na čelo, co je to za nerozum :oops:

jenze mne, kdyz se mala neodrihne, tak se zeblije :nevim: , ale od prsa jsem ji teda v noci krkat nedavala, blinka mijen po UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí