Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lucieluciova píše:
@Mysis A opravdu ti to tak moc vadí?
Ano vadi vaz si toho ze mas mleko co by za to jine dali! Ja kojilan14 dni a pak stopka ikdyz jsem mleko mela mala ho odmitala a mela jsem. v nem malo zivin. V tom sunaru sou strasny srac…a fakt pokavad muzes koj! Aspon chvilku.
@Mysis Už jsem rozhodnutá
ale jasný vím, že tam jsou v um špatný věci, ale já jsme taky vyrostla na um a jsem v poho.
Tak já si zas myslím, že je každého věc, jestli kojí nebo ne a z jakého důvodu. Můžem si o tom meyslet svoje, ale o názor se asi nikdo neptal…
@lucieluciova jestli kojíš nebo nekojíš je mi naprosto jedno, jen kdybys měla důvod, třeba fyzický odpor, ale povyslý prsa. No ale mě stačí jiné diskuze tebou založené, abych si o tobě udělala obrázek. A jestli malý měl nebo neměl bolení bříška. Jako prakticky 24 hodin probrečel a ty místo aby si vyrazila na pohotovost ho necháš dál brečet a vypisuješ si tady, vlastně ani nevím co, protože prakticky všichni tady radily pohotovost a ty nic.
@lucky.girl presne! Jako duvod k tomu nekojit abych nemela povysla prsa to.si rekla i dr proc nekojis? Ja myslim ze ti to um zas tak.na pohodu neni ale ty diskuze fakt fajn teda. Mimochodem kdyz nekojis musis aspon odstrikavat bo vymackavat mleko aby te neboleli prsa tak bacha at nejsou povisla. Jasne ze je to kazdeho vec ale odpirat diteti to v cem ma nejvic zivin nechapu. Co ty jis maso? Tak ho ode dneska ani nejez
abys sis taky neco odeprela
boze…zajimalo by me jak.se na tebe tvarili v pprodnici.? Mimichodem ani neverim ze ti dite rvalo 24 hodin v kuse to sem takovy asi jeste nevidela mimochodem posles fotku kocaru za 75 tisic at s muzeme zasmat? Boze a co bricho to ne.as povisle a hnusne ja si taky zmrvila postavu a co jako proc si delas dite kdyz ho nechces kojit?
@lucky.girl píše:
@Mysis poslalas to špatně, mě tady nenadávej
Jezis promin
fakt se omlouvam
nejak jsem prehllidla sem pako ![]()
@Mysis @lucky.girl Prosím, aby jste se na toto téma už nevyjadřovaly. Myslím, že jaká jsem vy vůbec nemůžete vědět. Až mě budete znát osobně, tak pak se budeme na toto téma spolu bavit, ale jinak ne.
znacieluciova** píše:
@Mysis @lucky.girl Prosím, aby jste se na toto téma už nevyjadřovaly. Myslím, že jaká jsem vy vůbec nemůžete vědět. Až mě budete znát osobně, tak pak se budeme na toto téma spolu bavit, ale jinak ne.
Ani bych znat nechtela ![]()
@Mysis Tak kdyby si mě znala, tak by si věděla, že jsem jiná. Mám hodně kamarádů a kamarádek a myslím, že se mnou problem nemají a jestli ho máte vy dvě, tak to máte smůlu.
@lucieluciova píše:
@Mysis Tak kdyby si mě znala, tak by si věděla, že jsem jiná. Mám hodně kamarádů a kamarádek a myslím, že se mnou problem nemají a jestli ho máte vy dvě, tak to máte smůlu.
Problem ma asi tvuj prcek s tebou kdyz mu odepiras to nejdulezitejsi? Jak se na tebe tvarili v porodnici kdyz si jim tohle rekla? Kolik lidi s tebou nesouhlasilo to co si psala o povyslich prsach? Proc si delas dite? Mas taky povysle bricho? Hm blby co ![]()
@Mysis Taky jsem vyrostla na UM a jsem v pohodě a nic mi není. A jako vadí ti, že já nebudu mít prsa povyslá a ty je máš? V porodnici jim to nevadilo, myslím, že pokud bude žena kojit nebo ne, je jen na ní, i kdyby si každý myslel bůh ví co. A jako proč bych si dítě neudělala?
@lucieluciova nemam ppvisla prsa to tu nikdo nepsal! Jsem. zvedava co budes delat v osmdesati? Jo a co to bricho? Jo ja taky ale moje matka narozdil od tebe kojit chtela jenze nemohla mela rakovinu prsa a druhe operovany po tezke autonehkde a jako porodni asistentka se nad tim tvym vyrokem opravdu zasmala. Ja kojila 14 dni takze povysla prsa nemam mala odmitala pit…proto davam UM a fakt nemam povysla prsa…hlavne ze sis koupila luxusni kocar a tchyne domluvila svatbu kterou si ani nechtela
no nevim co si o tom myslet jasne je to tvoje vec ale predpokladam ze asi musis odstrikavat takze preji nepovysla prsa a hadr na palici! ![]()