4. výročí svatby - jaký dárek?

7509
8.6.23 07:51

4. výročí svatby jaký dárek

Dáváme si s mužem k výročí dárek dle výročí svatby, letos tedy květinová… tak on to tedy bude mít jednouché… co byste dali chlapovi jako dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
8.6.23 07:58

Kaktus? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
8.6.23 07:59
@Perníček22 píše:
Kaktus? :D

To jsem mu včera řekla že mu pořídím kaktus :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
8.6.23 08:02

Taky kytku, proč ne :lol: muj má rad slunecnice.

Nebo ještě mě napadla havajska košile (s rostlinným vzorem :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.6.23 08:13

Dala bych si na hlavu věneček a vykouřila mu ho. Určitě to ocení víc než puget růží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19022
8.6.23 08:17
@terien píše:
Dala bych si na hlavu věneček a vykouřila mu ho. Určitě to ocení víc než puget růží.

To je dobrý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19022
8.6.23 08:18

Jinak já si na základě tohoto příspěvku vygooglila názvy jednotlivých výročí svatby (my to neslavíme, tak jsem neznalá) a dočetla jsem se, že je to někde květinová a ovocná, tak mu kup třeba meloun :D.. A v jiném pojetí i lněná a hedvábná, tak i ta košile s těmi květy by šla, jak tu už někdo psal (i když muž by mi za takovou košili teda nepoděkoval :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
8.6.23 09:20

Ne, dárky podle názvu výročí svatby si nedáváme. Obvykle jdeme někam na večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
8.6.23 09:25
@AnastazieB píše:
Ne, dárky podle názvu výročí svatby si nedáváme. Obvykle jdeme někam na večeři.

tak to je odpověď která mi fakt pomůže… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
8.6.23 09:32

A co tahle květina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
8.6.23 09:33

Ta květina z buřtů je super.
Ale já jednou chlapovi dala jakousi masožravou kytku, a on jí pak po bytě lovil mouchy a u „krmení“ se bavil jako malý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7509
8.6.23 09:38
@ReginaZ píše:
A co tahle květina?

už vím… paráda, jen tedy mému chlapovi spíše sladká kytice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
8.6.23 09:46
@Schnapi píše:
Jinak já si na základě tohoto příspěvku vygooglila názvy jednotlivých výročí svatby (my to neslavíme, tak jsem neznalá) a dočetla jsem se, že je to někde květinová a ovocná, tak mu kup třeba meloun :D.. A v jiném pojetí i lněná a hedvábná, tak i ta košile s těmi květy by šla, jak tu už někdo psal (i když muž by mi za takovou košili teda nepoděkoval :mrgreen: )

Já jsem si to četla jen zběžně a tak jsem mu k prvnímu výročí koupila knížku, jelikož jsem si myslela, že je to papírová… a zrada, je to bavlnena :P chybička se vloudila no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19022
8.6.23 10:07
@Semtex píše:
Já jsem si to četla jen zběžně a tak jsem mu k prvnímu výročí koupila knížku, jelikož jsem si myslela, že je to papírová… a zrada, je to bavlnena :P chybička se vloudila no :lol:

No my jsme na tohle hrozní, já ještě víc… jéé, my máme vlastně výročí, tak vše nej :lol: jako datum si pamatuji, ale většinou mi nedocvakne, že to datum zrovna nastalo :mrgreen: čas letí moc rychle no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.23 10:22
@Schnapi píše:
No my jsme na tohle hrozní, já ještě víc… jéé, my máme vlastně výročí, tak vše nej :lol: jako datum si pamatuji, ale většinou mi nedocvakne, že to datum zrovna nastalo :mrgreen: čas letí moc rychle no :)

Heleď, pohoda, poslední výročí jsme s manželem zazdili oba, asi o tři dny později manžel uklízí nádobí a natrefí na náš svatební hrnek (s datumem), hledí na něj a nervózně povídá „Hele, my jsme měli výročí“, možná čekal spucung typu „No konečně jsi si vzpomněl“, ale kdepak, já jsem na to zapomněla úplně stejně. :lol:

(anonym, protože je to naše oblíbená historka a nechci být spojená s nickem)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný