Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dáváme si s mužem k výročí dárek dle výročí svatby, letos tedy květinová… tak on to tedy bude mít jednouché… co byste dali chlapovi jako dárek?
@Perníček22 píše:
Kaktus?
To jsem mu včera řekla že mu pořídím kaktus
![]()
Taky kytku, proč ne
muj má rad slunecnice.
Nebo ještě mě napadla havajska košile (s rostlinným vzorem
)
Dala bych si na hlavu věneček a vykouřila mu ho. Určitě to ocení víc než puget růží.
@terien píše:
Dala bych si na hlavu věneček a vykouřila mu ho. Určitě to ocení víc než puget růží.
To je dobrý
![]()
Jinak já si na základě tohoto příspěvku vygooglila názvy jednotlivých výročí svatby (my to neslavíme, tak jsem neznalá) a dočetla jsem se, že je to někde květinová a ovocná, tak mu kup třeba meloun
.. A v jiném pojetí i lněná a hedvábná, tak i ta košile s těmi květy by šla, jak tu už někdo psal (i když muž by mi za takovou košili teda nepoděkoval
)
Ne, dárky podle názvu výročí svatby si nedáváme. Obvykle jdeme někam na večeři.
@AnastazieB píše:
Ne, dárky podle názvu výročí svatby si nedáváme. Obvykle jdeme někam na večeři.
tak to je odpověď která mi fakt pomůže…
![]()
Ta květina z buřtů je super.
Ale já jednou chlapovi dala jakousi masožravou kytku, a on jí pak po bytě lovil mouchy a u „krmení“ se bavil jako malý dítě.
@ReginaZ píše:
A co tahle květina?
už vím… paráda, jen tedy mému chlapovi spíše sladká kytice ![]()
@Schnapi píše:
Jinak já si na základě tohoto příspěvku vygooglila názvy jednotlivých výročí svatby (my to neslavíme, tak jsem neznalá) a dočetla jsem se, že je to někde květinová a ovocná, tak mu kup třeba meloun.. A v jiném pojetí i lněná a hedvábná, tak i ta košile s těmi květy by šla, jak tu už někdo psal (i když muž by mi za takovou košili teda nepoděkoval
)
Já jsem si to četla jen zběžně a tak jsem mu k prvnímu výročí koupila knížku, jelikož jsem si myslela, že je to papírová… a zrada, je to bavlnena
chybička se vloudila no ![]()
@Semtex píše:
Já jsem si to četla jen zběžně a tak jsem mu k prvnímu výročí koupila knížku, jelikož jsem si myslela, že je to papírová… a zrada, je to bavlnenachybička se vloudila no
No my jsme na tohle hrozní, já ještě víc… jéé, my máme vlastně výročí, tak vše nej
jako datum si pamatuji, ale většinou mi nedocvakne, že to datum zrovna nastalo
čas letí moc rychle no ![]()
@Schnapi píše:
No my jsme na tohle hrozní, já ještě víc… jéé, my máme vlastně výročí, tak vše nejjako datum si pamatuji, ale většinou mi nedocvakne, že to datum zrovna nastalo
čas letí moc rychle no
Heleď, pohoda, poslední výročí jsme s manželem zazdili oba, asi o tři dny později manžel uklízí nádobí a natrefí na náš svatební hrnek (s datumem), hledí na něj a nervózně povídá „Hele, my jsme měli výročí“, možná čekal spucung typu „No konečně jsi si vzpomněl“, ale kdepak, já jsem na to zapomněla úplně stejně. ![]()
(anonym, protože je to naše oblíbená historka a nechci být spojená s nickem)