Ahoj holky jsem 45.den cyklu, ms nikde, předevčírem jsem testovala a jasně negativní test. Mívám delší cykly, poslední dva 42 dní…takže by ne to ani neznepokojovalo ale téměř vždy mě trosku bolel podbrisek a ms přišla ale! Ted mě boli podbrisek už třetí den a dnes doslova jako čert, fakt se nedá na to nemyslet:zed: nevím už ani jak si pomalu sednout. A jeste mam hroznou ale fakt hrozbou chuť na sex, což mívám jenom kolem ovu jinak NE. Měly jste to taky tak některá? A jak to případně dopadlo? Díky, ani snad nevím co chci slyšet, vím že nejste jasnovidky ani můj gyn, jen mě zajímá případně podobná zkušenost či jak se to vyvrbilo..jo a myslím ze si nic nevsugerovavam, snazilka nejsem, mam doma dva prvky, mladší 16 měs a oba mi dávají dost zabrat
Ahoj holky
jsem 45.den cyklu, ms nikde, předevčírem jsem testovala a jasně negativní test. Mívám delší cykly, poslední dva 42 dní…takže by ne to ani neznepokojovalo ale téměř vždy mě trosku bolel podbrisek a ms přišla ale! Ted mě boli podbrisek už třetí den a dnes doslova jako čert, fakt se nedá na to nemyslet:zed:
nevím už ani jak si pomalu sednout. A jeste mam hroznou ale fakt hrozbou chuť na sex, což mívám jenom kolem ovu jinak NE. Měly jste to taky tak některá? A jak to případně dopadlo? Díky, ani snad nevím co chci slyšet, vím že nejste jasnovidky ani můj gyn, jen mě zajímá případně podobná zkušenost
či jak se to vyvrbilo..jo a myslím ze si nic nevsugerovavam, snazilka nejsem, mam doma dva prvky, mladší 16 měs a oba mi dávají dost zabrat