4+5tt a nic na ultrazvuku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.19 20:38

@Botičkadam moc děkuji za podporu :) vím že nezbývá jen čekat, ale chtěla jsem znát více názoru 🙂 dr. mě o sliznici nic neřekla, jen mi nabrala krev a v pátek mám přijít na další ultrazvuk, tak snad už tam něco bude… Jinak nešpiním a nic extra mě neboli, jen mě pobolivaji prsa občas píchne v podbřišku a občas se mi udělá špatně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.19 20:41

@laskazakleta nejen nic mi není a tebe něco bolelo?

• Citovat
  • Upravit
137
5.10.19 20:44
@Anonymní píše:
@laskazakleta nejen nic mi není a tebe něco bolelo?

Právě že nic, jen jsem lehce špinila. Ale za to u dalšího těhotenství jsem od začátku měla kruté bolesti v kříži, silné bolesti břicha, a mimi je v pořádku v děloze, už i se srdíčkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.10.19 20:45
@Anonymní píše:
@Botičkadam moc děkuji za podporu :) vím že nezbývá jen čekat, ale chtěla jsem znát více názoru 🙂 dr. mě o sliznici nic neřekla, jen mi nabrala krev a v pátek mám přijít na další ultrazvuk, tak snad už tam něco bude… Jinak nešpiním a nic extra mě neboli, jen mě pobolivaji prsa občas píchne v podbřišku a občas se mi udělá špatně

chapu te. Clovek strasne moc chce, aby to dopadlo vsechno dobre a chce mit nejakou vetsi nadeji, ze to tak bude. Me taky k tomu nerekli nic, jen nabrali krev a za tyden na UTZ. Tam byl vacek, dostala jsem utrogestan a cekalo se na dalsi tyden, pak na dalsi tyden. A srdecni akci jsem mela az 8 tt. Proste se cekalo, jestli vsechno naskoci nebo to samo odejde. A ty nenadelas nic. Nezbyva nic jen cekat Prvni trimestr je vzdy bud a nebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 20:47

@laskazakleta jeee moc gratuluji :) :srdce: trošku jsi mě vystrašila, ale snad to mimodelozni nebude :( vůbec nešpiním, tak doufám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.19 20:51

@Botičkadam tak to ti dali pěkně zabrat, hlavně že vše dobře dopadlo 🙂 já jsem právě dvakrát měla zamlkle těhotenství vždy v 8tt ale přišlo se na to vždy až na další kontrole tedy ve 12tt a právě u těch dvou předešlých jsem měla na utz gestacni vacek a na začátku 8tt srdicko, které bohužel pak přestalo bít. Vím že ten první trimestr je buď a nebo ale stejně se bojím ikdyž s tím nic neudělám :) moc ti děkuji za podporu

• Citovat
  • Upravit
137
5.10.19 20:53
@Anonymní píše:
@laskazakleta jeee moc gratuluji :) :srdce: trošku jsi mě vystrašila, ale snad to mimodelozni nebude :( vůbec nešpiním, tak doufám

Děkuju :hug: Promiň nechtěla jsem tě vyděsit…a když nekrvácíš ani nešpiníš tak to bude OK :palec: za pár dní sem určitě napíšeš že jsi taky už viděla srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 20:55

Víte co si říkám? Jestli ty všechny prášky „na udržení“ jsou vůbec dobré. Co když se udržuje nekvalitní zárodek, který se tak jako tak později potratí? Podle mého, když je mimi zdravé, tak se udrží i bez chemie…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.19 20:56

@laskazakleta kéž by to už bylo :D manžel mě pořád nadáva ať na to už nemyslím, ale ono to nejde :D už se snažíme přes 4 roky, tak doufám že teď se na nás usmálo štěstí 🙂 a ty jsi v jakým týdnu jestli se můžu zeptat 🙂

• Citovat
  • Upravit
137
5.10.19 21:08
@Anonymní píše:
@laskazakleta kéž by to už bylo :D manžel mě pořád nadáva ať na to už nemyslím, ale ono to nejde :D už se snažíme přes 4 roky, tak doufám že teď se na nás usmálo štěstí 🙂 a ty jsi v jakým týdnu jestli se můžu zeptat 🙂

8 tt. Buď v klidu, my se s manželem pokoušeli 6let. A když jsem to hodila za hlavu a přestala jíst hormonální sra***,tak jsem do toho vlítla rychleji než jsem čekala. A to mi doktorka říkala že normálně otěhotnět nemám šanci… :pocitac: na doktory se nedá vždycky dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.19 21:12

Já jedla několik let hormonální léky, abych otěhotněla. Výsledek jedno mimoděložní těhotenství, a jeden potrat. Pak mi manžel řekl ať se na to vykašlu, prášky jsem vysadila, a čekáme zdravé miminko…

• Citovat
  • Upravit
4140
5.10.19 21:47

4+3 jsem mela videt zloutkovy váček. Ale po ivf, takze na minutu presne vime, kdy jsem otehotnela. Plus super kvalitní ultrazvuk a zkuseny doktor. U tebe bych jeste pockala. Jeste je dost brzo na nejake zavery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.10.19 22:01
@Anonymní píše:
@Tina69 Si myslím že u každého to je jiné…jak píšu, u mého mimi bouchalo srdíčko už 5+3tt, u někoho v 6+3 je maximálně váček… :nevim:

A není to taky tím, že nikoho stoprocentně neví, kdy přesně otěhotněl? Proto ten rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
6.10.19 09:28

@P4ja no pokiaľ je to po IVF, tak sa vie presne. ja mám bohužiaľ skúsenosti len po IVF, tak tam sa vedelo presne, na kontroly sa chodilo takmer každý týždeň a viem že sa v prvom rade sledovala sliznice delohy, A čím viac som bola tým posadnutá a sledovala každé pichnutie alebo akýkoľvek iný príznak, tým fatálnejšie, horšie a bolestivejšie to dopadlo. Až po dlhých 4 rokoch, keď som vyslovene prestala sledovať svoj cyklus, ms, na všetko sa zvysoka vykašlala, prestala chodiť k dr… až vtedy sa konečne podarilo a drží sa zatiaľ doteraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.10.19 09:40

@Tina69 Jj, ale ne všichni to tak mají. A podle MS se nedá řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí