Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P4ja len o to nejde… skôr som chcela zakladatelke poradit, nech sa tolko nekontroluje, a nerozmýšľa a hlavne nerozoberá všetko tak do hĺbky, lebo o to vacsie býva sklamanie a takýmto spôsobom sa zblázni. Už tu bolo snáď tisíc krát napísané zo skúsenosti iných žien, že úspech sa aj tak dostavil (asi v 99,9%), keď už všetko nechali tak, prestali sa sledovať, na čokoľvek, čo ma súvis s tehotenstvom sa úplne vykašlali… príroda má aj tak posledné slovo, aj keby má pri sebe všetkých najlepších doktorov sveta
Tak mi dnes paní doktorka odepsala, že hcg z pátku je pozitivní, ale hodnoty moc nízké a proto nic na ultrazvuku neviděla a v pátek mám přijít znovu a to už snad něco uvidí, trošku se mi ulevilo, ale škoda že nenapsala kolik to hcg bylo
všem moc děkuji za podporu a budu doufat že v pátek bude vše tak jak má být ![]()
@Anonymní píše:
Tak mi dnes paní doktorka odepsala, že hcg z pátku je pozitivní, ale hodnoty moc nízké a proto nic na ultrazvuku neviděla a v pátek mám přijít znovu a to už snad něco uvidí, trošku se mi ulevilo, ale škoda že nenapsala kolik to hcg bylovšem moc děkuji za podporu a budu doufat že v pátek bude vše tak jak má být
Tak stejně by si ž hcg nic nepoznala…ano bylo brzo v 5 týdnů nemusí nic vidět ![]()
@Anonymní píše:
Tak mi dnes paní doktorka odepsala, že hcg z pátku je pozitivní, ale hodnoty moc nízké a proto nic na ultrazvuku neviděla a v pátek mám přijít znovu a to už snad něco uvidí, trošku se mi ulevilo, ale škoda že nenapsala kolik to hcg bylovšem moc děkuji za podporu a budu doufat že v pátek bude vše tak jak má být
Tak to je super. Uvidíš. Ono jedna hodnota stejně nic neřekne. Musíš mít víc, abys viděla jak HCG roste. Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
@Kajka9 díky za uklidnění![]()
Taky jsme byla brzo a taky čekala takže vím jaké to je
Tak jsem konečně po ultrazvuku
byly to nervy, ale váček je tam i tečka uvnitr
Podle doktorky jsem 5-6tt ale za 3 týdny mám přijít na kontrolu a to už určí přesný týden. Mám hroznou radost, ale zároveň strach, aby už tentokrát dopadlo vše dobře. Doktorka mě uklidňovala, ze je vše tak jak má být, tak budu doufat. U předešlých dvou těhotenství bylo na ultrazvuku vždy vidět už něco okolo toho 4tydne, tak si říkám, že teď roste pomaleji a líp se vyvíjí 🙂