Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U mě teda pozitivni ovulační test před ms znamenal těhotenství. On teda nebyl úplně pozitivní, ale byla tam před ms celkem silná čárka na to že obvykle tam není vůbec nic. Ale pokud máš negativní těhotenský test tak bych vsadila na tu ovulaci. Možná vzhledem k dlouhému cyklu je to asi normální ale já teda při 28-29 dnů cyklu mívám ráno negativni den, v poledne pozitivni, a odpoledne už jasně negativní. Ty máš tu čárku teda dost silnou více dní, i když je nejvíce pozitivní toho 23. Možná máš jen delší náběh na LH. Zkoušela jsi i teď těhotenský test? Pokud je negativni tak bych si vsadila na tu ovulaci.
@miamia142 Těhotenský test jsem si dělala o víkendu a negativní. Teď je to teprve druhý pokus, co se snažíme o mimi a první cyklus, kdy jsem zkusila ovulační testy. Ještě mám foto ovulačních testů, co jsem si dělala zhruba mezi 14 - 22 DC, ale ani jeden z nich neměl ani zdaleka tak výraznou čárku jako ten 47 DC, ale nepamatuju, že by se mi někdy cyklus takhle protáhl 🤷🏼♀️
Tak to je za mě jasná ovulace. 23.8 pozitivní test s do 48 hodin ovulace.
@miamia142 Jee, no kéž by 😅 Tak uvidíme, jestli z toho něco bude. Moc děkuji za názor ![]()
Ahoj holky!
Potřebovala bych poradit - antikoncepci jsem naposledy brala snad před 5 lety, od té doby mívám cykly cca 25-29 dní. Nebo teda minimálně doteď.
Poslední MS 8.7., těhotenský test negativní a ovulační testy od 45 DC vypadají viz foto.
Vím, že hladina LH během cyklu kolísá, ale myslíte, že je možné, aby se ovulace až takhle posunula? Nebo to může značit přicházející MS? Na gyndu jsem objednaná za dva týdny, proto se zatím ptám tady, jestli jste se s tím některá taky nesetkala.
Předem děkuji všem za reakce!